В Костинброд въвеждат временна организация на движението заради провеждане на събор

619 преглеждания

За времето от 08:00 ч. до 22:00 ч. на 24 май 2022 г.

Във връзка с планирано провеждане на традиционен събор в гр. Костинброд, Първи район и с цел ограничаване на рискове от пътнотранспортни произшествия, както и зони за паркиране на моторни превозни средства /МПС/ на жители и гости на община Костинброд, опазване на обществения ред и сигурност, кметът Трайко Младенов издаде заповед, с която се въвежда следната организация на движението:

За времето от 08:00 ч. до 22:00 ч. на 24.05.2022 г. да се преустанови движението на МПС-та по и през площад „Тодор Спасов“, гр. Костинброд, Първи район, на територията на площада, като се допуска единствено преминаване на автомобили със специален режим на движение и служебни автомобили на общинска администрация - Костинброд.

За времето от 08:00 ч. до 22:00 ч. на 24.05.2022 г. се забранява паркирането и движението на МПС по пътните платна и тротоари - в участъците, както следва:

- на улица „Янко Забунов“, в участъка между площад „Тодор Спасов“ и кръстовището с ул. „Бузлуджа“;

- на ул „Лилия“ - от участъка между площад „Тодор Спасов“ и кръстовището с ул. „Янтра“;

- на ул „Тунджа“ в участъка между площад „Тодор Спасов“ и кръстовището с ул. „Букет“;

- на ул. „Стара планина“ в участъка между площад „Тодор Спасов“ и моста /старият мост/ над река „Блато“;

- на ул. „Славянска“ от кръстовището с улица „Ал. Стамболийски“ до площад „Тодор Спасов“ и от площада посока новият мост над река „Блато“ - и обратно.

За времето от 08:00 ч. до 22:00 ч. на 24.05.2022 г., като обходен маршрут за преминаване на МПС е по ул. „Първи май“, ул. „Крайбрежна“ и ул. „Александър Стамболийски“.

Движението на МПС-та да се осъществява по обходните улици в съответствие с правилата за движение.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук