Венера е във Водолей - романтика за всички

559 преглеждания

Хороскоп за всички зодии за 31 декември

В последния ден на старата година Луната ще бъде в хармоничен аспект със Слънцето и ще способства за весело настроение, вдъхновение, оптимизъм и ентусиазъм. Аспекта създава предпоставка за хармония и разбирателство, отзивчивост сред хората. От обед настъпва 7 лунен ден, ден, в който трябва много да се внимава какво мислите, казвате и пожелавате. Цялата околна природа, целият свят става много чувствителен и възприемчив към всяка казана дума, дори случайно изпусната. Внимавайте много: каквото и да кажете, всичко се изпълнява. Каквото пожелаете на някого или себе си, всичко ще се сбъдне.

Овен

Настроението в последния ден от годината ще е загадъчно, може да има странни събития и обстоятелства. В навечерието на Нова година Луната е във връзка с Нептун - много е важно да не злоупотребявате с алкохола.

Телец

Марс във вашия партньорски сектор на хороскопа ще направи втората ви половинка особено активна и решителна - ще поеме водещата роля в организирането на празника. Добре е, ако има много хора около вас в празничната вечер.

Близнаци

Слънцето в съчетание с Юпитер и Меркурий, може да ви даде импулс да харчите пари, което не е нещо необичайно за вас, но все пак внимавайте да не прекалявате с купуването. Венера във Водолей ще ви помогне да се почувствате празнично.

Рак

Настроението в последния ден от годината и навечерието на Нова година ще бъде оптимистично, приключенско. Ако ще пътувате някъде заради празненството, внимавайте да не си забравите документите или нещо важно.

Лъв

Вероятно вие ще бъдете организатори на новогодишното празненство. Венера във Водолей ще създаде романтична атмосфера, а Марс в Скорпион ще добави елемент на креативност към празника.

Дева

В навечерието на Новата година Венера във Водолей ще създаде приятна, приятелска атмосфера за вас, а Слънцето, Меркурий и Юпитер ще спомогнат за веселото настроение на компанията.

Везни

Венера във Водолей ще ви помогне да създадете красива атмосфера наоколо в празничната вечер и да организирате шикозна трапеза, а Марс в Скорпион ще добави емоции (но не поемайте твърде голям риск).

Скорпион

Все още продължавате да работите по организацията на празника и последните детайли, а Марс във вашия знак ще ви направи „енергиен център“ на вечерта. Богата трапеза, много подаръци - всичко ще бъде в изобилие.

Стрелец

Настроението в последния ден от годината и новогодишната нощ ще бъде романтично, мечтателно и много радостно, а Марс в Скорпион ще добави доста емоции. Не прекалявайте с алкохола и други стимуланти.

Козирог

В навечерието на Новата година Луната е в съвпад с Нептун - много е важно да не злоупотребявате с алкохола, да не преяждате, защото тялото ви е достатъчно чувствително. Венера във Водолей ще създаде приятна, радостна атмосфера.

Водолей

Венера във вашия знак ще ви направи особено очарователни и романтични в новогодишната нощ, а Слънцето, Меркурий и Юпитер ще внесат ентусиазъм и радостно настроение.

Риби

Последният ден от годината ще е хармоничен и с позитивен оттенък. Ще бъдете в романтично и приповдигнато настроение, вдъхновени особено в навечерието на Нова година, когато Луната и Нептун образуват съвпад във вашия знак.

Източник: 24novini.bg

Снимка: pixabay.com