Вижте какво очаква всяка една от 12 зодии в следващите 31 дни

897 преглеждания

Месечен хороскоп за юли 2020 г.

ОВЕН - Юли ще донесе на представителите на зодия Овен, просперитет и самочувствие. Това е чудесно време за ваканции, дълги пътувания и нови преживявания. Очаква ви един приятен месец, който е подходящ за решаване на ежедневни проблеми, укрепване на роднинските и семейни отношения. По това време лесно ще може да се доверите на своите партньори, по бизнес и лични въпроси. Ще имате достатъчно сила и творческа енергия за всичко.

Благодарение на увереността в себе си, ще може да постигнете много и да се опитате в нова област. Последните десет дни на месеца, трябва да се пазите от необмислени постъпки. През този период, не изпитвайте късмета си в хазартни игри. Лекомисленото отношение към живота, може да донесе неприятни последици. В края на юли, ще трябва да проявите желязна воля и сдържаност при решаването на важни въпроси.

Любов и семейство. В любовната сфера могат да възникнат недоразумения, главно по ваша вина, заради чувството ви за лидерство. Няма да искате да отстъпите кормилото на вашата половинка и сами ще контролирате всичко. Това може да предизвика у партньора негодувание, с последващи караници и спорове. За да избегнете това, трябва да бъдете по-меки и понякога да оставяте ситуациите да се развиват от само себе си.

Много от вас, ще трябва да се замислят над миналите си отношения. Може би сте направили грешна стъпка и много сте избързали. Имате шанс да върнете всичко, освен ако разбира се не сте готови за промяна. Някои от представителите на знака, ще трябва да работят усилено върху своя характер. Семейните ще бъдат тясно ангажирани с домашните проблеми и отглеждането на децата. Ще се наложи много да се суетете, за да постигнете желания резултат. Също ще е много важно да намалите контрола си над всичко у дома и да позволите на децата да бъдат малко по-независими.

Кариера и финанси. През юли, може да имате финансови затруднения, само ако се налага да погасявате дълг. Възможно е да напомнят за себе си някои задължения, за които отдавна сте забравили. Бъдете готови за неочаквани задачи или пътувания. Много от вас, няма да харесват дългите пътувания, но те ще донесат материална стабилност. Ако спечелите допълнителни пари, споделете ги със семейството или любимите хора. Направете им приятна изненада или ги заведете на почивка.

Тези, които отдавна се стремят към по-висока позиция, ще трябва да изчакат още малко. Сега не е най-доброто време за това. Необходимо е да проявите търпение и да усъвършенствате докрай уменията си, за да не се изложите в последствие пред шефовете. През този период, наччалнците ще преглеждат и оценят вашата работа. Репутацията ви също може да пострада, благодарение на колегите. Възможно е да се появят неоправдани слухове, които значително да повлияят на живота ви.

Здраве. Слабата ви точка през юли, може да стане стомашно-чревния тракт, който ще реагира на всякакви фактори, независимо дали става дума за неправино хранене, стрес, околна среда. Старайте се да минимизирате рисковете от усложнения. Придържайте се към диета и здравословно хранене. Ако е възможно, се откажете от алкохолът и тютюнопушенето. За да намерите най-правилната диета, се консултирайте с диетолог.

Ако не може да се отпускате, тогава сега е времето да научите техники на медитация и релаксация. Те ще ви помогнат да поддържате тялото си в баланс и да се успокоявате във всяка ситуация. Също тези занимания, ще облекчат проблемите с гърба и ставите. И не забравяйте за сутрешните упражнения, които стартират тялото за новия ден.

ТЕЛЕЦ - Юли няма да даде така желаното емоционално спокойствие, на представителите на зодия Телец. В действителност ще има доста неща, който ще трябва да свършите или решите. А семейните проблеми и работните задачи, ще бъдат в изобилие. Затова сега трупайте сили и знания, за да може бързо да компенсирате изгубеното време по-късно, когато обстоятелствата отново са на ваша страна. Този период по принцип няма да е лесен, но ако сега се подготвите в бъдеще ще получите така желаният успех.

Парите ще са ви достатъчни за ежедневни нужди, но за скъпи и луксозни стоки временно трябва да забравите. У дома са възможни конфликти с членовете на семейството. Една дума изречена в неправилен момент или с рязка интонация, може да доведе до продължителни кавги, така че следете за езика си и усмирете агресията. Последните десет дни на юли, ще са по-благоприятни и тогава може да помислите за обновяване на дома и модернизиране на интериора.

Любов и семейство. През юли не разчитайте на тишина и лекота в семейните отношения. Както се казва, ако искате мир, пригответе се за война. Започналите по-рано спорове, може да продължат при това с нова сила - особено в периода на затъмнението. В отношенията с децата, също е възможна конфронтация. Трябва да се отбележи, че сега ще възприемате всичко много емоционално. Затова ако детето направи нещо нередно, не бързайте да драматизирате, а се усланяйте на своята разумност и рационалност, като изясните постепенно случилото се.

Бурята в семейните отношения, ще отшуми през втората половина на юли. По това време в личния ви живот, ще започне нов и положителен етап. Позицията на Венера и Плутон обещават, фойерверк от приятни преживявания в интимната сфера. Възможно е зачеването на дете. Също така моментът ще е подходящ, за разкриване на творчески заложби във вашите деца. Необвързаните ще имат възможност да се запознаят с интересна личност. Но не бъдете прекалено напористи. Връзката трябва да се развива постепенно, преминавайки през всички етапи на романтичното ухажване.

Кариера и финанси. Средата на лятото, няма да предразполага за подвизи в кариерата. Затова ако е възможно, намалете натовареността и амбициите си. Нещо коренно ново в работата, едва ли ще се появи, но количеството ежедневни задачи няма да намалее. Сега е момент да си възвърнете вдъхновението и вкуса към живота чрез релакс. Ще е добре, ако може да си вземете в този период отпуска.

По отношение на финансите положението на планетите през юли, говори за неочаквано получаване на пари. Може да получите възнаграждение за добре свършена работа, през предходните месеци. Но в периода на затъмнението е по-добре да се въздържате от комерсиални дела. Също така не забравяйте, че мълчанието е злато. Затова не давайте на колегите си храна за клюки. През втората половина на юли, ще имате склонност да харчите за себе си, за удоволствия и приятни покупки. Може би, ще решите да подарите нещо и на любимите си хора.

Здраве. Юли ще изисква, да поддържате тялото си в добра форма. Ако отивате на почивка, тогава изберете климат, подходящ за вашите дробове. През този период те ще са особено уязвими. Полезни ще са дихателните упражнения и гимнастиката. Това е и подходящ момент да се погрижите за прочистване на организма. Балансирайте диетата си и пийте повече минерална вода.

През втората половина на юли, бъдете внимателни към хранителните продукти които консумирате. За да избегнете натравяне, яжте само прясно приготвена храна. Включете повече пресни плодове, зеленчуци и млечни продукти в диетата си. Ако страдате от хронични заболявания, е по-добре а се погрижите предварително за профилактика, възможни са обостряния. И не се отнасяйте лекомислено към възникналите неразположения, в противен случай могат да станат хронични.

БЛИЗНАЦИ - Юли не предвещава за представителите на зодия Близнаци значими събития, всичко ще се развива спокойно и по своя ред. Ако сте планирали почивка, сега е чудесно време. Предстои ви незабравима ваканция, нови усещания, приятни запознанства и много други приключения. Само не бързайте да започвате нови неща. Юли не е най-доброто време за нов старт, така че се оставете на ситуацията и се насладете на лятото.

Ако трябва да останете на бойния си пост на работа, тогава дайте предпочитание на нещата, които сте започнали. Сега събитията ще изискват от вас, да вникнете в същността на нещата и вероятно ще промените някои свои навици и убеждения. Но като цяло през юли ви очаква тишина и спокойствие. В края на месеца ще се насладите на приятни срещи и запознанства. Вятърът на промяната ще навлезе в живота ви, изберете курс за него!

Любов и семейство. Всяко романтично запознанство през юли е обречено на успех. Бъдете готови за покани за срещи, получаване на подаръци от любимия. Ще бъдете много изненадани от поведението на партньора, който ще ви обсипва с любов. Дайте воля на своите чувства и му отвърнете със същото. Много от вас ще се изплашат от подобен изблик на чувства, но е препоръчително да бъдете по-доверчиви и спокойни и тогава отношенията ви, ще се развият в правилната посока.

Семейните дела, няма да изискват големи усилия от ваша страна. Ще бъдете спокойни, тъй като вашият партньор ще поеме всички основни задължения. Благодарете му и не забравяйте да прекарвате повече време заедно. В личния си живот, избягвайте да въвличате външни хора. Всякакви кавги, трябва да останат невидими за другите. Развявайки „мръсното бельо“ извън семейството, рискувате нови проблеми, поради натиск от страна на околните. Тези, които очакват скоро да станат родители, трябва да се погрижат за подобряване на дома. Планирайте ясно действията си и се насочете към необходимите покупки.

Кариера и финанси. Най-важната задача за вас в работата през юли, ще е да не надскачате себе си, а просто да запазите постигнатото в професионалната област. А това може да не е лесна задача. Вие по по природа сте мобилни и любознателни, а в този период всичко около вас може да ви се стори неприятно и скучно и ще искате да промените ситуацията. Но преустройството на кариерата, е по-добре да отложите. В крайна сметка, най-вероятно желанията ви ще се основават само на емоции, а те са мимолетни.

За съжаление през юли не ви очаква материален просперитет, поради различни причини ще се почувствате много ограничени финансово. Вероятни са непредвидени разходи за бита, децата или закъснели плащания. Не трябва да разчитате на големи печалби, не си струва и да започвате нов бизнес, включително да теглите заеми. Вие перфектно ще се справите с ресурсите, които имате. Втората половина на юли, ще бъде по-успешна за вас в бизнес отношение.

Здраве. Уязвимата зона през юли, ще са бронхите и белите дробове. Висока е вероятността от обостряне на алергичните реакции. Възможни са и простудни и вирусни заболявания с усложнения в храносмилателния тракт. Времето ще е благоприятно за прочистване на организма, особено на черния дроб и кръвта, както и за козметични процедури против стареене.

Втората половина на месеца е чудесно време за нетрадиционна медицина, а алтернативните методи за лечение, спа лечение, слънчеви бани и водни процедури, ще донесат специални ползи за вашето тяло. Ако за този период е планирана операция, тогава бъдете сигурни, че тя ще бъде успешна и няма да доведе до усложнения.

РАК- Юли не предвещава за представителите на зодия Близнаци значими събития, всичко ще се развива спокойно и по своя ред. Ако сте планирали почивка, сега е чудесно време. Предстои ви незабравима ваканция, нови усещания, приятни запознанства и много други приключения. Само не бързайте да започвате нови неща. Юли не е най-доброто време за нов старт, така че се оставете на ситуацията и се насладете на лятото.

Ако трябва да останете на бойния си пост на работа, тогава дайте предпочитание на нещата, които сте започнали. Сега събитията ще изискват от вас, да вникнете в същността на нещата и вероятно ще промените някои свои навици и убеждения. Но като цяло през юли ви очаква тишина и спокойствие. В края на месеца ще се насладите на приятни срещи и запознанства. Вятърът на промяната ще навлезе в живота ви, изберете курс за него!

Любов и семейство. Всяко романтично запознанство през юли е обречено на успех. Бъдете готови за покани за срещи, получаване на подаръци от любимия. Ще бъдете много изненадани от поведението на партньора, който ще ви обсипва с любов. Дайте воля на своите чувства и му отвърнете със същото. Много от вас ще се изплашат от подобен изблик на чувства, но е препоръчително да бъдете по-доверчиви и спокойни и тогава отношенията ви, ще се развият в правилната посока.

Семейните дела, няма да изискват големи усилия от ваша страна. Ще бъдете спокойни, тъй като вашият партньор ще поеме всички основни задължения. Благодарете му и не забравяйте да прекарвате повече време заедно. В личния си живот, избягвайте да въвличате външни хора. Всякакви кавги, трябва да останат невидими за другите. Развявайки „мръсното бельо“ извън семейството, рискувате нови проблеми, поради натиск от страна на околните. Тези, които очакват скоро да станат родители, трябва да се погрижат за подобряване на дома. Планирайте ясно действията си и се насочете към необходимите покупки.

Кариера и финанси. Най-важната задача за вас в работата през юли, ще е да не надскачате себе си, а просто да запазите постигнатото в професионалната област. А това може да не е лесна задача. Вие по по природа сте мобилни и любознателни, а в този период всичко около вас може да ви се стори неприятно и скучно и ще искате да промените ситуацията. Но преустройството на кариерата, е по-добре да отложите. В крайна сметка, най-вероятно желанията ви ще се основават само на емоции, а те са мимолетни.

За съжаление през юли не ви очаква материален просперитет, поради различни причини ще се почувствате много ограничени финансово. Вероятни са непредвидени разходи за бита, децата или закъснели плащания. Не трябва да разчитате на големи печалби, не си струва и да започвате нов бизнес, включително да теглите заеми. Вие перфектно ще се справите с ресурсите, които имате. Втората половина на юли, ще бъде по-успешна за вас в бизнес отношение.

Здраве. Уязвимата зона през юли, ще са бронхите и белите дробове. Висока е вероятността от обостряне на алергичните реакции. Възможни са и простудни и вирусни заболявания с усложнения в храносмилателния тракт. Времето ще е благоприятно за прочистване на организма, особено на черния дроб и кръвта, както и за козметични процедури против стареене.

Втората половина на месеца е чудесно време за нетрадиционна медицина, а алтернативните методи за лечение, спа лечение, слънчеви бани и водни процедури, ще донесат специални ползи за вашето тяло. Ако за този период е планирана операция, тогава бъдете сигурни, че тя ще бъде успешна и няма да доведе до усложнения.

ЛЪВ - Юли за представителите на зодия Лъв, ще бъде изпълен с най-разнообразни събития, както с добри, така и с лоши последствия. Бъдете доволни от това, което ви дава съдбата и трупайте сили и пари.

Древните астролози вярвали (и то не без причина), че месецът, предхождащ рождения ден, е време за натрупване на сили, както и за възстановяване на реда в делата.Така че, нищо ново по това време няма смисъл да започвате. Напротив, довършете старите дела и освободете място за бъдещи победи. Възможни са периоди на апатия, меланхолично настроение. Най-добрият начин за преодоляване на това състояние е почивката. Ето защо, ако имате възможност и желание, направете кратка ваканция.

Всички възможности за инвестиране на пари, трябва да бъдат внимателно оценени, съветвайки се с опитни хора. Това ще ви спести ненужни проблеми. През втората половина на месеца, трябва да се въздържате от рискови и необмислени действия. Дългите пътувания е по-добре да отложите. Възможни са недоразумения с документи. Близките хора ще ви предоставят всеобхватна подкрепа, с ефективни съвети и материална помощ.

Любов и семейство. Не изяснявайте отношенията през този период. Опитайте да се отпуснете и потърсете компромиси. Ако е възможно, направете пауза. Малка раздяла ще ви помогне да си спомните колко цените чувствата си към партньора. Благодарение на това, животът ви ще се изпълнен с нови цветове и разнообразие в интимния живот. Оставете партньора да управлява връзката за известно време. Нека той да решава важните въпроси и проблемите на децата, а вие си починете.

Към края на месеца ви очаква благоприятен период, който ще ви донесе много удовлетворение. Пригответе се да получавате подаръци, комплименти, покани за различни събития. В края на месеца, животът ще ви поднесе много удоволствивя и ще изведе отношенията на ново ниво. Необвързаните ще усетят засилено внимание от околните. Сега ще сте на върха на сексуалността и привлекателността и ще привличате противоположния пол. Просто трябва да флиртувате и назначавате срещи. Възможно е някой да се приближи твърде близо до вас и вие да споделите неговите чувства.

Кариера и финанси. Ще постигнете това което искате, ако не сте лениви. Сега спокойно може да се заемете със сложни проекти, които преди са ви плашили. През този период, ще може да се справите с всякакви задачи. В началото на месеца се заемете със старите проблеми и довършете натрупаните дела. Възможно е да ви бъде поверена важна работа с документи, в която ще се докажете перфектно. Шефовете са уверени във вас и ще ви поверяват най-отговорните проекти.

Периодът на ваканциите може да бъде неблагоприятен по отношение на финансите, което значително ще понижи вашето настроение. Но допълнителни доходи, може да получите от любимото си хоби. Ако добре шиете, рисувате, пеете, тогава може да спечелите малка сума, която ще подкрепи финансовото ви състояние. Много от креативните личности, ще могат да се докажат по-добре, отколкото са предполагали. Ще се появят хора, които ще искат да сътрудничат с вас или ще направят изгодно предложение.

Здраве. Трябва да избягвате повишените физически натоварвания, особено в горещините. Възможни са проблеми със сърцето, дишането и мускулно напрежение. Сега има опастност за травми, така че избягвайте потенциално опасни дейности и физическа активност. Изберете релаксираща почивка, която се ограничава до плуване и слънчеви бани. Тръгвайки на дълго пътуване, не забравяйте за аптечката, която винаги трябва да бъде с вас. Някои лекарства, ще ви бъдат полезни.

През юли, ще са полезни всякакви козметични процедури. Масажът, обтриване на тялото, акупунктурата и други процедури, ще ви помогнат да си върнете баланса и да подобрите емоционалното си състояние. Изпробвайте нови начини за релаксация, които по-рано не са ви били известни.

ДЕВАПрез юли представителите на зодия Дева, ги чака истинска промяна. Ще ви бъдат необходими много сили и енергия, за да претворите някои идеи в реалността. Преминаването на Марс през вашият знак, ще предизвика излишък на сила и готовност за действие. Ще може да вземете активно участие в събитията. Основното е да не прекалявате, за да не изпитате депресия, когато Марс премине в следващия знак.

Не всичко ще се получи, така както сте го планирали. За да не се обезсърчите, ще трябва да добавите цветове към личния си живот или да промените имиджа си. Физическата активност и спортът, също ще имат благоприятен ефект върху вашето тяло. Време е да се погрижите за корекция на фигурата и да покажете повече самостоятелност.

Юли е времето в очакване на рождения ден, когато за вас започва отброяването до индивидуалната Нова година. Древните астролози вярвали, че в този период си струва да се направи равносметка, да се подредят нещата и да се постави всичко на мястото си. По това време е добре да намалите комуникацията, като по този начин съхраните енергията си. Вероятно, ще имате по-апатично настроение. Следователно, не се преуморявайте и отделете повече време за себе си.

Любов и семейство. В любовните отношения, всичко ще зависи от това как се държите. Всяка връзка ще приключва когато поискате, а новите запознанства ще стават само по ваша инициатива. Възможно е да се сблъскате със сериозен избор между приятелите и личното щастие. По-възрастни роднини, ще ви помогнат да вземете правилното решение, като ви дадат добър съвет. Семейните ще преживеят малка криза, която ще ги накара да се замислят за бъдещето. Мнозина ще искат да променят ситуацията и да се преместят на ново място. В подобни начинания, обстоятелствата ще са на ваша страна.

Съвместният ремонт, ще ви сближи с партньора. Опитайте се, да се обединявате по-често за важни дела и тогава няма да има място за кавги. Краят на юли може да изисква много усилия от вас, по отношение на роднинските връзки. Често ще бъдете молени за услуги от по-възрастни роднини. Също така много внимание ще изискват децата. Не трябва да изпускате от поглед поведението им, в противен случай в бъдеще ще берете плодовете на вашето „възпитание“.

Кариера и финанси. В работата се очакват много промени. Ще трябва да работите усилено и упорито. Бъдете готови за камара от задачи, които само вие може да свършите. Шефовете много ще разчитат на вашето участие в някои важни проекти и могат да ви изпратят в командировка, която не бива да отказвате. Освен пари, ще получите много полезна информация, която ще ви бъде полезна в бъдеще. Настойчивостта и търпението, ще бъдат ключът към бъдещия успех. Въпреки че резултатът може да дойде със закъснение.

През втората половина на юли, пазете всичко в тайна, за да не се обърнат плановете ви срещу вас. Някой от вас, ще искат да започнат да работят за себе си. За да направите това, претеглете всички плюсове и минуси. Разбира се, вашият потенциал е достатъчен за развитието на собствен бизнес, но сега не е най-подходящото време за стартиране на нов проект. Изчакайте до есента, дотогава ще имате възможност да спестите достатъчно пари.

Здраве. През юли здравето ви, няма да е на много добро ниво. Ще напомнят за себе си стари проблеми със ставите и главоболие. Вашата чувствителност към времето, ще ви накара често да си почивате и приемате лекарства. За да избегнете проблеми със съдовете, трябва да започнете да спортувате. Не избирайте тежки натоварвания, дайте предпочитание на лек спорт.

Пилатес, танци, плуване, каране на колело, са чудесни занимания стига да няма противопоказания. Добър ефект върху тялото, ще има терапевтичния масаж. Не забравяйте да се запишете за подобни процедури и в края на юли ще забележите значително подобрение. Би било хубаво да посетите и спа център.

ВЕЗНИЮли ще тества издръжливостта на представителите на зодия Везни. Ще трябва да разрешите много различни ситуации, дори и такива, в които не сте пряко замесени. Приятелите и близките, ще разчитат много на вас. Не им отказвайте помощ и им подайте ръка в труден момент. Отношенията с бизнес партньорите, могат да ви поставят пред необходимостта от сериозен избор. Възможните последици трябва да бъдат внимателно оценени, от гледна точка на непосредственото бъдеще. Ръководете се от гласа на разума, а не от интуицията.

В средата на месеца, се очаква по-голямо натоварване. Може да се наложи да пожертвате някои удобства и да оставате извънредно на работа. Трябва да сте сигурни, че любимите хора се отнасят към това с разбиране. Вашите усилия, в бъдеще ще прибавят значителни приходи в семейния бюджет. Краят на месеца ще донесе неочаквани новини, които ще променят вашите планове.

Любов и семейство. В личния живот се очаква спокоен период, когато няма да искате да спорите с никой за нищо. Единственото нещо, което може да засенчи ситуацията, е ревността. Най-вероятно ще ви ревнуват повече, отколкото обикновенно. Може да сте дали поводи, като флиртове с непознати и колеги от работа. Не забравяйте, че леконравното поведение може да доведе до разпад на връзката в ранен етап. Ако не сте готови за сериозни отношения, тогава е по-добре да се откажете от тях навреме.

Семейните представители на знака, ще са заети с възпитанието на децата. Ще бъдете затрупани и от домакински дела, което ще се отрази на интимния живот. Този труден период е добре да издържите с достойнство и да не раздавате упреци. За преодоляване на трудностите, ще помогат по-възрастните роднини. Помолете ги за помощ и не забравяйте след това да им благодарите. В края на юли, ви чака забавна почивка. Може би това ще бъде покана за някакво празнично мероприятие. Купете си няколко тоалета и вземете със себе си любимият човек.

Кариера и финанси. Много от вас, ще станат заложници на ситуация на работното място. Може да попаднете в епицентъра на спор между колеги, което ще се отрази на вашата репутация. Някой забележимо ще иска да ви изкара виновни, така че внимавайте и не говорете за вашите планове. В края на месеца ви предстои трудна задача, която ще изисква много усилия и време. Основното е, че труда ви няма да е напразно и ще получите изгода в бъдеще.

Бизнесмените могат да се сблъскат с проблеми. Сега във вашите дела ще има затишие, което може да ви ограничи във финансите. За да се отървете от натоварващите проблеми на работното място, си намерете помощник, който ще помогне и каже как да продължите.
Опитайте се да действате открито и по традиционен начини. Ще постигнете по-добри резултати, ако насочите волята си в потока на колективните интереси.

В края на месеца, рисковете от кражби се увеличат. Опитайте се да не взимате кредити, в противен случай ще бъде трудно да върнете привлечените средства. Създайте си навик да пестите, тогава ще сте спокойни, че винаги имате резерва за следващия ден.

Здраве. В началото на месеца, няма да ви е до спорт. Има вероятност за ставни заболявания, които могат да ограничат движението ви. Ще трябва да прибегнете до лекарства и билкови средства. Ще са благоприятни също масажите, само изберете добър професионалист. Избягвайте потенциално опасни спортове, има риск от нараняване. Въпреки факта, че знаете как да плувате, водата също представлява определена опасност за вас през юли.

Възможи са също алергични реакции. Ако планирате почивка, задължително си вземете необходимите средства за първа помощ, така че болестта да не ви изненада. Когато пътувате, избягвайте съмнителната храна и се опитайте да се храните по-здравословно.

СКОРПИОН - През юли представителите на зодия Скорпион трябва да насочат усилията си към овладяване и преоценка на собствения и чужд опит. Това ще ви бъде полезно в съвсем близко бъдеще. Не бива да ускорявате събитията и да проявявате прекомерно любопитство, за да не влезете в конфликтни ситуации с другите. Учете се от грешките на другите и си правите изводи за живота, за да не правите същите грешки. Сега е активно време, в което можете да натворите много неща. Бъдете внимателни и се доверявайте само на разума си.

През втората половина на юли, ще сте в светлината на прожекторите. Погрижете се за външния си вид. Може би си струва да промените имиджа си. Може успешно да започнете нов етап на личностни промени. Юли също, ще бъде натоварен месец по отношение на новите запознанства. През този период най-добрите ви съюзници, ще са спорта и чистият въздух.

Любов и семейство. Семейните няма да почувстват особена промяна в отношенията. В семейството ви, ще цари идилия и хармония. Много от представителите на знака, ще могат да заминат на незабравима почивка със семейството. Едно пътуване ще ви обедини с близките, както никога досега. Организирайте им истински празник и по-често доказвайте любовта си. Много двойки, ще се отдадат на романтика, което ще е от полза. За тези, които отдавна мечтаят за деца, са възможни добри новини до края на месеца.

Необвързаните ще бъдат повече от всякога, заобиколени от вниманието на противоположния пол. Очакват ви много завладяващи запознанства и покани за срещи. И всичко това, благодарение на вашата неустоима външност и харизма. Способността да общувате с различни хора, ще ви помогне бързо да изградите отношения и да направите приятелски контакти. Само не бързайте да вземате важни решения, а ги оставете за следващия месец.

Кариера и финанси. За тези, които отдавна искат да се заемат със собствен бизнес, съдбата ще осигури добър шанс. Ще имате достатъчно късмет да срещнете влиятелни хора, които ще ви станат близки и ще помогнат в развитието на бизнеса. Основното е, да планитрате всички важни стъпки и да не гоните бързите пари. Вашата разсъдителност и способност да ръководите, ще помогнат да изградите своята империя и да останете на повърхността за дълго време.

Обикновените служители, могат да станат заложници на дадена ситуация. Има голяма вероятност, да бъдете ввлечени в някакъв конфликт, който ще бъде много неприятен и ще остави своя отпечатък върху вашата репутация. За да излезете от водата сухи, опитайте се да не влизате в спорове с колеги и не налагайте мнението си на началниците. Финансовата сфера ще бъде относително стабилна и няма да създаде много проблеми. Вие харчите парите разумно, знаете как да ги печелите и спестявате. Благодарение на тези способности, вашият портфейл никога няма да бъде празен.

Здраве. Очакват ви, значителни натоварвания върху организма. До края на юли ще забележите, че сте много уморени и имате нужда от презареждане. За това ще е подходяща почивка край морето или СПА лечение. Не забравяйте за навременния сън. Ако спите поне 8 часа, тогава ще може да избегнете силния стрес. Гладът също може да изтощи вашият организъм, затова се опитайте да не допускате чувство на глад и избирайте качествена храна. Забравете за мазните храни и бързото хранене. Дайте предпочитание, на домашно приготвената храна.

През лятото, може да ви мъчи главоболие, причинено от времето и спад на кръвното налягане. За да избегнете неприятната ситуация, ще ви помогне кислородния коктейл или по друг начин казано-разходките в гората, туризъм в планината и други спокойни спортове.

СТРЕЛЕЦЮли ще позволи на представителите на зодия Стрелец, да се отпуснат и да се занимават с такива приятни неща като любов, релакс, творчество. През този период, ще имате възможност да пътувате, включително и в чужбина. Краят на юли ще е благоприятно време за бизнес и изгодни сделки с чуждестранни партньори. Само се въздържайте от финансови приключения. В личните отношения е възможно напрежение. Може да изпитате разочарования от нови запознанства или връзка, но това няма да засегне дълбоко вашите чувства.

Към средата на месеца, ще започнете да обръщате по-голямо внимание на семейството и дома. По това време може да планирате пътувания до родителите и семейна ваканция. Във финансовата сфера през юли, ще имате необикновен късмет. Но където и да се намирате, не забравяйте за семейството и приятелите: обаждайте се, общувайте, проявете интерес към техните проблеми. Като цяло в този период е по-добре да сте у дома или близо до него и да се грижите за вашите близки.

Любов и семейство. Ще имате късмет в любовните дела. Противоположният пол, ще бъде впечатлен от вашия чар и ще ви позволи да бъдете лидер в отношенията. До края на юли обаче, може да възникнат първите спорове и кавги поради вашия диктаторски тон. Трябва да се научите на вежливост и да не си позволявате груби думи и дела.

Семейните умело ще заобиколят, всички възможни финансови затруднения. Дори ще може да пътувате до топла страна за незабравима ваканция. Възможни са проблеми в общуването с децата. Това ще се дължи на неразбиране и нежелание, да приемете позицията им. В краят на месеца, ще трябва да вложите голяма сума в някакъв вид празнично мероприятие. Не щадете пари за него, защото то ще ви остави много красиви спомени.

Кариера и финанси. Най-накрая, ще решите да предприемете активни стъпки за постигане на желаната цел. По-добре е да не говорите за своите планове и да изпълнявате тихомълком своите задачи. Някой от колегите ви завижда и ще направи всичко, за да ви попречи да заемете по-висока позиция. Възможно е да се сблъскате с клевети и измама.

Тези които имат собствен бизнес, трябва да усмирят абициите си и да станат по-меки към подчинените. Не забравяйте, че летейки високо, може да паднете болезнено. За вас може да бъде извадена неприятна информация и ще трябва дълго да обяснявате. Някои от вас, ще искат да променят радикално мястото си на работа. Не се колебайте, ще имате успех в новите дела. Може да искате да кандидатствате в университет или да учите, това е много похвално и най-важното, много обещаващо за вас в бъдеще.

Здраве. През юли, ще бъдете много загрижени за здравето си и ще сте готови да харчите много пари за лекарства. Погрижете се за нервната си система и обърнете особено внимание на здравословното хранене.

Запишете се на йога, за да поддържате хармонична нервната си система. Правилните пози и умереното дишане, ще ви помогнат да създадете хармония в тялото си и ще ви научат да се отпускате в трудни моменти. Ако се претоварвате с работа, ще стигнете до нервен срив, а това едва ли ще ви е необходимо в средата на лятото.

КОЗИРОГ - През юли представителите на зодия Козирог, както винаги, ще искат да решат колкото се може повече дела и за предпочитане едновременно. Новите запознанства и срещи, ще се редуват с камара стари проблеми, като същевременно ще ви припомнят за стари обещания. През юли, ще строите много планове, които спешно ще искате да реализирате. Но е възможно да възникнат препятствия, които да ви заставят да пожертвате нещо. Същевременно непрекъснато ще ви напомнят за някои задължения, с които в крайна сметка няма да се справите. Натрупването на проблеми, може да ви депресира.

За да избегнете това, направете пауза, починете си и наберете нови впечатления. Ситуацията с полетите, все още ще е неблагоприятна, затова е по-добре да използвате влак или кола. Отдих близо до вода, ще ви повлияе успокояващо. През последните десет дни на юли, трябва да се въздържате от дълги пътувания. Възможни са непредвидени ситуации, понякога екстремни. Това е много напрегнато, катастрофално време, но опасността ще намалее през август.

Любов и семейство. През юли ще ескалират дългогодишни конфликти. Очаква ви изясняване на отношения, кавги и много други неприятни моменти. Мнозина ще ви бъдат обидени и ще трябва да молите за прошка дълго време. В любовните отношения е възможно объркване. Някой много упорито ще търси вашата любов, но уви, сърцето ви няма да отговори на подобни ухажвания. От друга страна, вие също ще изпитате силни емоции към друг човек, който ще бъде хладен към вас.

По принцип, ще трябва да отстъпвате. Проявете благородство и първи, направете крачка към помирение. Вашият здрав разум, ще ви помогне да възстановите безнадеждни връзки и стари приятелства. В края на месеца, може да почувствате самота и забележимо да се отегчите. Необвързаните трябва по-често да излизат в обществото, да ходят по клубове, кафета. Може би именно там, ще срещнете бъдещата си любов.

Кариера и финанси. През юли много от вас, ги очаква ваканция. Почивката ще ви бъде от полза, ще увеличите работоспособнотта си и в бъдеще ще избегнете неприятни събития по време на работа. След отдиха ще настъпи обикновеното ежедневие, което ще донесе много работа. Ще се справите с всякакви, дори и най-трудните задачи, като по този начин ще се издигнете в очите на шефовете. Не се изненадвайте, ако ви предложат да се прехвърлите на ново работно място с по-добри условия.

Юли, ще ви донесе добри печалби. Може би това е наследство, което сте чакали. Много от вас ще спечелят "лесни" пари. Изхарчете ги за почивка с близките или за забавления с приятели. Малко вероятно е да изпаднете в безналично финансово положение през лятото, обаче, винаги трябва да харчите парите си разумно.

Здраве. През юли може да бъдете изправени, пред обща физическа преумора, затова е необходимо да отделите достатъчно време за почивка и сън. Също така, за да укрепите организма си трябва да употребявате достатъчно сезонни зеленчуци и плодове, както и да взимате контрастни душове, те ще имат положителен принос към подобряване на циркулацията на кръвта.

Има вероятност към средата на месеца, да намерите или подходящ лекар или ефективно лечение за стари заболявания. В последната седмица на юли, избягвайте екстремните спортове. Отивайки на почивка по-често стойте на сянка и избягвайте активното слънце. При слънчеви бани използвайте защитна козметика.

ВОДОЛЕЙВ средата на лятото представителите на зодия Водолей, не ги очакват лесни дни. Напротив, бързането в работата, изпълнението на стари обещания и всичко, което ще ви се струпа, ще направи дните „горещи“ за вас. Приоритетът, ще е работата и дори да сте планирали ваканция в началото на месеца, ще трябва да я отложите.

Втората половина на юли, обещава да бъде по-успешна. Вдъхновение, добри новини, нови запознанства и срещи със стари приятели, ще ви направят щастливи. А също така, това е време на изненади, приключения, когато нещо в живота ви може да се промени към по-добро. И същевременно, има голяма вероятност за успешни и неочаквани пътувания, например към някоя красива дестинация .

Любов и семейство. През юли необвързаните, ще искат да направят изгодно запознанство. Вие сами ще се хванете че мислите , че сега печалбата е по-важна от любовта. Това е коренно невярно твърдение. Такива отношения, могат да започнат бързо и да свършат много внезапно. Няма да изпитате силно разочарование, но неприятните усещания, ще останат дълго време.

Семейните, ще се задълбочат в минали обиди. Ревността и чувството за собственост, ще ви погълнат. Без никакви доказателства, ще обвинявате втората си половинка в изневяра, което значително ще съсипе отношенията ви. Трябва повече да се доверявате на любимите си хора и да им дадете възможност да се изкажат и обяснят. Месеца е опасен за резки действия. Не трябва за една нощ да разрушавате дългогодишни отношения или да се стремите да си тръгнете. Може да направите кратка почивка, което ще ви помогне да разсеете всички съмнения.

Кариера и финанси. По принцип юли не предвещава, съществени финансови промени. Ситуацията ще бъде стабилна. Но същевремено ще имате силно желание да промените нещо, тъй като чувството за застой е малко вероятно да ви напусне. Интуицията и способността да прогнозирате бъдещото развитие на ситуациите, ще позволят да измислите печеливш бизнес план.

Но ако искате да подобрите финансовото си положение, както и да се придвижите нагоре по кариерната стълбица, например като смените работата си, тогава е по-добре да изчакате малко.

Благодарение на изключителните си способности може да достигнете до престижна позиция, за която отдавна сте мечтали. Но, вашите очаквания няма да съвпаднат с реалността. Ще трябва да работите усилено и да жертвате личния си живот. Може би в крайна сметка семейството ви, ще се примири с положението, още повече че доходите ви сега, ще са напълно достатъчни да поддържате близките си.

Краят на юли ще бъде по-спокоен, може да поверите много въпроси на надеждни служители или колеги и спокойно да отидете на почивка. Някои от вас дори ще се отегчат по време на ваканцията и ще предпочетата бързо да се върнат на работа.

Здраве. Юли е подходящо време за прочистване на тялото. Заемете се с възстановяване на вашият организъм. Посетете спа-център, санаториум. Няколко поддържащи системи, ще направят от вас нов човек. Разбира се, не забравяйте, че е време да се откажете от вредните навици. Пушенето и особено пиенето на алкохол, ще намалят положителният ефект от усилията ви.

Запишете се на фитнес или се заемете с алтернативни занимания за красота и жизненост. Така ще подобрите кръвообращението, ще се освободите от проблемите с гърба и ще забравите за главоболието. Основното нещо е, да не се отказвате след няколко тренировки. На първо място, трябва да култивирате сила на волята.

РИБИ - Юли може да се окаже решаващ момент, за представителите на зодия Риби. Ще се случат събития, които ще променят нещо важно в живота ви. Не е казано, че всичко ще е лесно и ще върви като по мед и масло, пригответе се за тестове. Напълно вероятно е промяната на първо място да се отрази на личния ви живот. Ще се дразните от многото проблеми и ще ви се струва, че целият свят е против вас. Но ако се вгледате по-отблизо – ще разберете, че всичко това са само малки неприятности. Промените ще ви бъдат от полза, ще закалят характера и ще променят вашия мироглед. Най-добрият вариант е, да прекарате тези дни в спокойна атмосфера и далеч от суматохата.

През последните дни на юли, ще трябва да обърнете повече внимание на задълженията си и работата. В отношенията с другите, ще се наложи постоянно да търсите компромис и да балансирате между крайностите. Опитайте се, да се справите с всички дела. Краят на месеца, ще е спокоен и тих и подходящо време за активен отдих.

Любов и семейство. През юли ще трябва да завладявате втората си половинка, отново и отново. Ще бъде трудно да балансирате на границата на хармонията и постоянните кавги, но ако успеете, тогава в края на месеца ви предстои вълнуващо романтично пътешествие. Оставете децата на родителите и отидете на почивка сами. Така ще имате време да подредите нещата и да се сближие още повече.

На много от вас им е необходимо, да направят следващата стъпка в отношенията. Може би отдавна сте достигнали нивото, когато може да се ожените или да имате деца. Време е да се осмелите и да вземете решение. Непрекъснато се съмнявате и така губите добри шансове за бъдещето. Спешно коригирайте ситуацията и вземете нещата в свои ръце.

Кариера и финанси. Има вероятност за проблеми по време на работа. Вероятно злоупотребявате със своето положение, а това може да доведе до неблагоприятни последици. За да не се сблъскате с неприятности, спазвайте работния график и не се включвайте в спекулативни предложения на колеги. Щефовете ще се дразнят заради вашите закъснения и провали. Съществува риск да подведете ръководство на важна среща, така че бъдете по-внимателни към работата си и не се колебайте да искате помощ, ако това е необходимо.

През юли идва време, за плащане на сметките. Бъдете готови да изплащате и отработвате дългове. В бъдеще не взимайте задължения, които са трудни за справяне. С парите, бъдете възможно по-икономични, тъй като заплатата може да се бави. През втората половина на юли финансовата ситуация ще се стабилизира, което означава, че ще получите достойно възнаграждение. Но не чакайте да падне от небето, за него ще трябва упорито да работите.

Здраве. През първата половина на юли, не се очакват проблеми по отношение на здравето. Това е благоприятно време за СПА лечение, отдих на открито, както и за укрепване и закаляване на тялото. Козметичните процедури като цяло, ще бъдат ефективни. Не ги отлагайте, поглезете се и отделете време за себе си.

Ако имате проблеми с дихателната система и алергии, сега си струва да вземете превантивни мерки. През втората половина на юли, хроничните заболявания също могат да напомнят за себе си. По това време се опитайте, да не претоварвате сърцето. Времето също е отлично за очистващи програми, както и за заздравяване на кожата.

Източник: astrostar.eu

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук