Вижте какво очаква всяка една от 12-те зодии през август

873 преглеждания

Използвайте всички шансове, които ви се предлагат през летния месец

ОВЕН - През август представителите на зодия Овен, трябва да подходят към този етап от живота си, като вълнуваща и увлекателна игра. Само тези от вас, които забравят какво е гордост, арогантност и лицемерие, ще могат да се възползват от обстоятелствата. През този месец, късметът ще бъде на страната на смелите, решителните и уверените. Тези, които са самоуверени, но и в същото време самокритични.

В края на месеца е препоръчително, да спазите всички дадени по-рано обещания. Бъдете креативни в решенията на задачите и тогава ще успеете. Забравете за не активната почивка, това не е за вас. Възползвайте се от шанса, правете нещата както можете. Може да се каже, че животът ви ще бъде ясно разделен на две половини. В офиса ще се държите благоразумно. Но в личния живот, ще кипете от страст и ревност.

Любов и семейство. Влюбените представители на знака, ще бъдат изпълнени с вдъхновение. През август, ще се удавите в любов, страсти и емоции. В името на любимия човек, ще искате да правите неща, на които преди не сте се решавали. Ентусиазирани от противоположния пол, ще почувствате невероятна енергия, която насочена в правилната посока и ще постигнете високи резултати в много области на живота. Необвързаните има шанс да започнат красив роман. А тези който имат дългогодишна връзка, да направят предложение на любимия и няма да сбъркат.

Тези от вас, предразположени към ревност, в средата на месеца ще започнат да подозират своята половинка. Вашият партньор, ще се чувства като птица в клетка. Възможно е дори, любимия човек да не понесе изблиците ви на ревност и да пожелае да скъса отношенията. За да избегнете това, опитайте се да ограничите бушуващия вулкан вътре в себе си и тогава с изненада ще откриете, че вашият партньор дори не е мислил да ви слага рога. И всичко, което се случва, е плод на вашата фантазия.

Кариера и финанси. Трябва да се научите да планирате времето си, в противен случай рискувате да се сблъскате с проблеми, например да пропуснете важна среща или проспите сутрешната оперативка. Във финансов план, нещата ще са нестабилни. Разточителността, може да изпразни портфейла ви и да затънете в дългове. Затова е препоръчително, да не разпилявате парите и да планирате строго бюджета си. В края на месеца ситуацията с личните финанси, ще се подобри и ще си позволите да направите сериозна покупка.

В средата на месеца, ще получите възможност за професионално развитие. Опитайте се да не пропускате този шанс. Общувайте с опитни професионалисти, четете специализирана литература. По този начин, ще може да реализирате всякакви идеи, да получите одобрението и подкрепата на вашите шефове и да направите полезни контакти. Към края на месеца, не е изключено повишение или увеличение на заплатата.

Здраве. През август ще се чувствате по-весели и бодри от всякога. Физическото здраве, ще остане непоклатимо. Все пак намерете време, за пълноценна почивка и релакс. Не се самоизмъчвайте с активни физически натоварвания. За да поддържате тялото в добра форма през този период, достатъчно е да правите упражнения сутрин и да се разхождате преди лягане.

Отрицателните мисли, могат да отслабят вашата психологическа съпротива. Тревожността често води до емоционален стрес и причинява главоболие. За да се справите с лошите мисли, насочете вниманието си към друг човек или ситуация, която не е свързана със случващото се. В края на лятото се потопете в приятните емоции и заредете организма си с храни, съдържащи голямо количество витамин С- банани, цитрусови плодове, ядки.

ТЕЛЕЦ - Последният месец на лятото за представителите на зодия Телец, ще бъде най-мирното и спокойно време в годината. Ще се потопите в семейна идилия. И на работа всичко ще бъде перфектно. Насладете се на този хубав период в живота и се запасете с приятни спомени. Към тези, които знаят как да благодарят за това което имат, съдбата ще бъде благосклонна. Тръгващите на почивка, ги очакват приятни събития или известия. Много от представителите на знака по време на дълго пътуване, ще направят нови изгодни запознанства.

В работата, ще успеете меко и същевременно уверено да направлявате ситуацията. Ако ви предложат допълнителни отговорности, не се колебайте да ги поемете, това е обещаващо. Вкъщи се погрижете за комфорта - това е чудесен начин да постигнете хармония в семейството. Има само една опасност - не започвайте да се самосъжалявате.

Любов и семейство. През август, ще се нуждаете от стабилност и ще имате желание да създадете безопасна и удобна среда у дома. Ако отдавна отлагате сериозен разговор с избраника, през август може да сте сигурни, че всички остри въпроси ще бъдат решени без риск от кавги. Не се страхувайте да говорите и споделяте с партньора, всичко което ви тревожи. Понякога случайно казана дума може да промени много. Неочакван комплимент или добре казана шега, може да преобърнат отношенията в позитивна посока.

Въпреки че по природа сте трезвомислещи и практични хора, опитайте се да внесете романтична атмосфера във вашите срещи с любимите хора - вечеря на свещи, посещение на места, на които никога не сте ходили, където може да забравите за всичко и да се отдадете на чувствата, без страх от неприятности.

Кариера и финанси. По отношение на професионалната сфера, през август трябва да работите упорито, да бъдете изключително фокусирани и да не пренебрегвате дреболиите. Сдържайте емоциите си и не се оставяйте да бъдете въвлечени в конфликти. Ако успеят да ви ядосат, най-вероятно ще загубите. Но ако успеете да запазите хладнокръвие, със сигурност ще постигнете това, което искате. Когато завършвате работата си, не забравяйте да извършите щателна проверка. Възможно е да откриете грешка и да успеете да я поправите навреме. Сега много ще зависи от вашето настроение и вяра в бъдещето. Не се поддавайте на песимизма - и ще успеете.

Въпреки че финансовото ви положение през август, няма да бъде много благоприятно, ще имате стимул да работите активно и достатъчно сили за изпълнение на най-сложните задачи. Ако не мислите постоянно само за печалбите, резултатът ще бъде положителен. Благодарение на влиятелни познати, може да се сдобиете с нови източници на доходи. Така че през този период, не се очаква да изпитате сериозни проблеми с парите. Въпреки това ценете натрупаните средства и надеждно ги съхранете - скоро те ще ви потрябват.

Здраве. През август, трябва да избягвате всякакви натоварвания, тъй като може да се почувствате неразположени. Ако се изследвате, не се доверявайте само на един лекар, по-скоро се консултирайте с още един или двама. Има вероятност за лекарска грешка, която да доведе до неприятни последици.

Могат да се появят отново хронични заболявания, които не сте усещали от много години. Не се препоръчва да се самолекувате и започвате драстични диети. Яжте повече зеленчуци, по-специално зеле, краставици и тиквички. Чаят с маточина и мента, ще ви помогне да успокоите нервите.

БЛИЗНАЦИ - Август за представителите на зодия Близнаци, обещава да бъде позитивен, креативен, информативен. Неочаквано за себе си, ще бъдете привлечени към нови знания. С голям интерес ще изследвате не само външния свят, но и собствения си. Ще се чувствате добре, някъде високо в планината, на места, където никога не сте били досега. Препоръчително е, най-накрая, да вземете решение и да започнете да реализирате плановете, които сте направили преди много години. Сега е най-подходящият момент за това.

Балансирани, миролюбиви, лесно ще успеете да разрешите напрегнатите ситуации, да помирите конкурентите и да действате като арбитър. В последните дни на август, ви чакат положителни промени. Навлизате в нова фаза на живота, така че е време да отсеете всичко което ви пречи и да го оставите в миналото.

Любов и семейство. През първата половина на месеца, ще ви занимават рутинни задачи и няма да ви е до някаква романтика. Затова най-добре се съсредоточете върху домакинството, ремонта на банята и подреждането на градината. Август е най-подходящото време за обучение и възпитание на децата. Прекарвайте повече време заедно, това ще ви донесе много удоволствие. В последните дни на лятото, бъдете добър родител, дайте свобода на децата. Между другото, не пречи и вие да се почувствате като малко дете за известно време и да извършите някаква глупава постъпка.

Семейните ще постигнат пълно разбирателство с партньора. На необвързаните представители на знака, статусът им скоро ще се промени. Успех в любовта ще ви донесе новия образ - лек, ярък, искрящ. Обмислете всеки детайл. Ако успеете да се трансформирате, тогава избраникът ви ще изпита силни чувства и със сигурност ще направи първата крачка към сближаването.

Кариера и финанси. През август, в работата има смисъл да помислите колко ефективни са методите, които използвате. Възможно е да изразходвате твърде много сили, а резултатите от извършената работа да са по-ниски, отколкото бихте искали. Може би поемате твърде много отговорности, другите приемат това за даденост и чувството за недоволство ви посещава все по-често. Намерете нови, по-ефективни технологии и ги приложете. Използвайте рационално работното си време. Не се опитвайте да спорите с началниците през този период, в противен случай ще изпаднете в немилост и ще загубите доброто им разположение.

Възможно е да поискате да промените своята дейност. Трябва обаче първо да претеглите, всички плюсове и минуси. Във всеки случай, първо намерете нова работа - и едва след това подавайте оставка. Що се отнася до финансовата страна, през август ще имате желание да се включите в спекулативни сделки, това обаче не ви обещава печалба. Началото на месеца е благоприятен период за пазаруване. Отивайки в магазина, бъдете търпеливи. Намирането точно на това което ви е нужно, няма да е възможно веднага.

Здраве. По отношение на здравето през август, трябва да обърнете специално внимание на храносмилателната система. Добре ще е да започнете диета и внимателно да подбирате продуктите. Благодарение на това, ще може да избегнете сериозни проблеми.

Вие сте по-скоро издръжливи, отколкото притежавате крепко здраве. Живеете единствено за сметка на нервната си енергия. В случай на големи натоварвания, енергийните ви запаси може да се изчерпят и да трябва да се „презареждате“. За да възстановите силите, се нуждаете от добра продължителна почивка и добър сън.

РАК - В последния месец на лятото представителите на зодия Рак, ще бъдат настроени войствено към външния свят. Домашните проблеми, текущите работни дела, ще ви бъдат неприятни и ще се опитвате да избягате от всичко, което ви причинява дискомфорт. Възможно е внезапно да се загрижите за мнението на другите, за начина, по който изглеждате в очите на непознати. Поради това, няма да можете да се чувствате свободни и спокойни.

Съдбата ви е приготвила съдбоносни промени. Събитията, които ще се случват, ще променят целият ви живот. В края на август, ще бъдете обхванати от вълна на оптимизъм. Очаква ви приятна среща със стари приятели и запознанства с интересни хора. В работата не се включвайте, в сплетни и интриги. Нека всичко върви по инерция и живейте в хармония със себе си!

Любов и семейство. Успех в личния живот през август, може да очакват само тези, които забравят за глупавите условности и спрат да крият чувствата си. Действайте както ви казва сърцето, не се страхувайте да изглеждате смешно. Този месец може да срещнете интересен човек и да се влюбите от пръв поглед. Не се съпротивлявайте на случващото се, не сдържайте нарастващите емоции.

За семейните източник на вдъхновение, ще бъде надеждният тил и комфорт у дома. Важно е да осъзнаете колко прекрасно е вашето семейство и че заедно може да се справите с всякакви трудности. Тази увереност ще ви помогне, тъй като в този месец има вероятност за кавга между вас и родителите на половинката. Стройте отношенията си не на емоции, а на разума. Също не трябва да изисквате твърде много от партньора и да очаквате невъзможното.

Кариера и финанси. През август, нещо във вашата работа може да се обърка. Причината за това ще бъде появата на песимистично настроение у вас. Възможно е да заобиколите неприятностите, ако следвате ясен план, изготвен предварително. Каквото и да се случи, действайте в съответствие с този план и дори не мислете за евентуален провал. Този месец има смисъл да работите за подобряване на имиджа си, да установите нови полезни контакти и спокойно да изпълнявате задълженията си. Борбата за нова позиция в този период, е малко вероятно да бъде успешна.

В края на лятото, се опитайте се да не правите действия, които могат да доведат до необратими последици: бъдете коректни с колегите, не харчете служебни пари по собствена инициатива и не изхвърляйте неща, които отдавна се съхраняват в офиса.
Финансовото ви положение през август, вероятно ще бъде несигурно. В никакъв случай не се включвайте в спекулативни сделки. Сега основното е, да запазите това, което имате.

Здраве. През този месец, трябва да сте внимателни към сърдечно-съдовата си система. Ако ходите на фитнес, за известно време направете пауза с кардио тренировките. Консумирайте повече плодове и зеленчуци и избягвайте храни с високо съдържание на холестерол.

Когато извършвате козметични процедури, бъдете внимателни, тъй като има голяма вероятност от алергични реакции. Между другото, проблеми с кожата могат да възникнат на почивка, така че, когато пътувате, се запасете със слънцезащитни продукти. Тези които имат хронични заболявания, трябва да се изследват. Направете цялостен преглед и след това се лекувайте старателно - това е единственият начин болестта да бъде победена.

ЛЪВ - През август представителите на зодия Лъв, ще бъдат изпълнени с позитивизъм. Дайте път на новото както в бизнеса, така и в личния живот - всичко ще се получи. Ако съдбата ви предизвика, не се опитвайте да избягате. Сега е най-добрият момент, не само да запазите завоюваните височини, но и да завладеете нови. Победата ще бъде ваша. Само не обиждайте колегите и близките хора, в противен случай ще се провалите.

В края на лятото, ви очакват много срещи и комуникации. Ще искате да давате съвети, да научите нещо ново, да обърнете внимание на всички около вас. Август е идеалното време да строите планове за идната година. Във „вашия“ месец, ще успеете без никакво суетене и трудности. Насочете цялата си енергия към полагане на основата за успешното бъдеще. Когато правите планове, не забравяйте за своите близки. За всеки член на семейството, трябва да има достатъчно място в живота ви.

Любов и семейство. В личния живот през август семейните, ще трябва да се върнат в миналото за известно време и да поправят онези грешки, които някога са направили. Вашият партньор ще помни стари обиди и просто трябва да приемете тази ситуация със смирение. Не се опитвайте да се съпротивлявате и преструвате, че нищо не се случва. Слушайте внимателно любимия човек, кажете му, че сте осъзнали вината си и се извинете. Вашето позитивно настроение, ще допринесе за разрешаването на конфликтите.

За онези представители на знака, които все още не са срещнали своята „половинка“, съдбата е подготвила приятна изненада. Човек, към когото изпитвате симпатия, ще отговори на вашите чувства. Бъдете открити и искрени и тогава първата среща, ще има продължение. В последните дни на лятото, контактите ви ще се засилят. Домът ви ще се превърне в място за среща със стари приятели, роднини и нови познати.

Кариера и финанси. В кариерата през август ще може да постигнете много, благодарение на своето красноречие. Но не забравяйте, че понякога езикът е най-лошият враг на човек. Не говорете прекалено много. Поддържайте топли отношения с колегите, но не ги посвещавайте в нюансите на личния си живот. Ако научат някои подробности, може да ги разпространят и то в преувеличена форма. Ако все пак се промъкнат слухове, не бързайте да се оправдавате - запазете мълчание, като по този начин покажете, че сте над клюките.

Сега шефовете, ще бъдат благоразположени към вас. Чувствайте се свободни да излагате конструктивни предложения, оригинални идеи. Искайте повече, постигайте най-доброто, направете невъзможното. Сега е подходящ момент да получите това, което сте искали толкова много и дълго. Финансовото ви положение през август, обещава да е добро. Дупката в бюджета, причинена от скорошни разходи, много бързо ще се запълни, благодарение на значителния паричен поток. Това може да бъде бонус, плащане за свършена работа. Опитайте се обаче да ограничите разходите и по-малко общувайте с тези, които имат навика да живеят на кредит.

Здраве. По отношение на здравето, всичко ще е благоприятно, тъй като ще водите здравословен начин на живот. Въпреки това, трябва да контролирате емоциите си и да не се разстройвайте заради дреболии. Възможно е да започнете да изпитвате безпричинен страх и да станете подозрителни. Всяка болезнена проява, ще смятате за сериозно и дори фатално заболяване. Курс от антидепресанти ще ви помогне да се справите с паник атаките. Да се отпуснете и разсеете, ще помогнат излетите сред природата, ваните с етерични масла, срещите с хора, с които се чувствате спокойни.

Трябва да разтоварите мозъка си от негативни емоции и чувства. Най-добре е да се заемете със саморазвитие. Посетете изложби, отидете на кино, поинтересувайте се от живота на роднините. Като цяло за известно време, не мислете за собствените си дела. В края на месеца, ще усетите прилив на енергия.

ДЕВА - Рационално и трезвомислещите представители на зодия Дева през август, ще се проявят в съвсем различна светлина. Внезапно във вас ще се пробуди лекомислие, присъщо на знаците на въздуха. Пренебрегвайки скромността, ще използвате мощно своя естествен чар и привлекателност. Откритостта, общителността и детската наивност, ще помогнат за решаването на всякакви проблеми.

Успех очаква креативните от вас. Независимо с какво се захванете с литература или живопис, безпрецедентни перспективи ще се отворят пред вас във всяка област на изкуството. В средата на месеца, ще спечелите много приятели. Ще се радвате да споделяте знания и опит. В работния екип, ще трябва да докажете своя авторитет. Вярно, това няма да е трудно.

Любов и семейство. Личният живот, се очертава да е доста успешен. Необходимо е само да помните, че освен силни чувства и висока сексуална енергия, е необходима и способност за разговори с партньора. Обвързаните трябва да отделят повече време на семейството. Именно в общуването с любимите хора, ще намерите спокойствие и ще забравите за неприятностите.

Необвързаните имат шанс да спечелят сърцето на някой, когото наистина харесват. Не се страхувайте да направите първата стъпка, но не бързайте, с нежните признания. Отначало новите отношения, може да ви изглеждат не сериозни, защото сте започнали роман в името на забавлението. Скоро обаче ще разберете, че сте свързани не само от интимността, но и с нещо повече.

Кариера и финанси. В краят на лятото, многото натрупали се дела, няма да ви позволят да се движите напред. За да започнете нов проект, ще трябва първо да приключите с текущите дела, да изплатите дълговете и едва тогава с чиста съвест да се заемете с новата работа. През август ще бъде полезно да се занимавате със саморазвитие. Запишете се на курс за преквалификация. Придобитите знания и умения, ще ви помогнат да вземете решение за по-нататъшните планове в работната област.

В този период отношенията с началниците, няма да са от най-добрите. Сега е моментът да се скриете от очите на шефа, така че най-разумното ще бъде да си вземете отпуска за няколко дни. В края на месеца се очакват много финансови разходи. Между другото, тогава ще трябва да се заемете и с битовите въпроси, които не търпят отлагане. Последните дни на лятото, ще срещнете приятели, които ще внесат в живота ви положително настроение.

Здраве. През август, за да се чувствате здрави и бодри, трябва да спазвате мяра във всичко. Вашето тяло ще бъде много чувствително към некачествени храни, което може да доведе до хранително отравяне. Затова трябва внимателно да подбирате продуктите, които слагате на масата. Опитайте се да се храните по-често, но на малки порции.

Ако имате възможност отидете в санаториум, спа-център или просто си починете на морето. Физическата активност през август ви е противопоказна - има вероятност от травми. Въздържайте се от бягане и фитнес. В този травматичен период, отдавайте предпочитание на спокойните спортове - плуване, йога.

ВЕЗНИ - Представителите на зодия Везни са се борили дълго време със своите недостатъци и през август процесът най-накрая ще бъде завършен. Започва нов етап в живота с големи възможности и задължения. Ще трябва да започнете от нулата, особено в професията, но не бива да се страхувате - всички промени ще са за добро. Опитайте се да отделите време за дома и семейството, може коренно да промените обстановката и да освежите интериора.

Креативните представители на знака, ги чака успех през август. Всички ваши планове и идеи ще бъдат лесно реализирани. В този благоприятен период си струва да се опитате в напълно нова роля. Ако не ви устройва настоящата работата, тогава е време да помислите за получаване на подходящо образование. Чрез проба и грешка, ще намерите ново призвание. До края на месеца, ще ви се струпат много дела свързани с дома и семейството. Може някой да се нуждае от вашата помощ. Битовите дела, ще изискват незабавно решение.

Любов и семейство. В общуването с вашият партньор, през август трябва да бъдете изключително честни - това ще помогне да съхраните отношенията. Ако чувствате, че ще избухнете, опитайте се да изхвърлите натрупаните емоции във фитнес залата или басейна. Ако във връзката има прекалено големи проблеми, то последните дни на лятото са идеалното време най-накрая да изясните всичко и да се разделите спокойно.

При семейните до средата на август всичко ще върви прекрасно, след това могат да възникнат малки разногласия, на които не трябва да отдавате значение. Ако имате връзка от скоро, не трябва да сте твърде откровени с партньора, тъй като е възможно още да не знаете дали може да му се доверите докрай. Необвързаните имат голям шанс, за ново романтично запознанство в началото на август. Но за да се случи това, трябва да водите активен начин на живот: излизайте по-често на открито, разхождайте се или най-добре - отидете на почивка.

Кариера и финанси. По въпросите за кариерата, основният съвет за август е - не бързайте. Оставете си достатъчно време за обмисляне на проблемите и взимане на решение. Старайте се да направите правилен избор. В крайна сметка, ако направите крачка към нов живот, няма да има връщане назад. Търсете положителните моменти във всяка ситуация. Опитът, каквото и да е, ви доближава до по-добро разбиране на самите себе си.

В края на месеца може да поговорите с ръководството за повишаване на заплатата, както и за възможност за по-добра позиция. Опишете вашите достойнства и кажете с какво точно бихте искали да се реализирате в компанията. Най-вероятно шефа няма да ви даде положителен отговор, но ще обещае да помисли със сигурност. Финансовата ситуация през август, ще е доста благоприятна. В този период, ще имате успех. И освен това, ще може да се възползвате от покровителството на приятели или финансово от романтична връзка или брака.

Здраве. Що се отнася до здравето, през август не сте застрашени от сериозни болести. Трябва обаче да се пазите от наранявания в резултат на произшествия, особено свързани с транспорта - мотоциклети, автомобили, влакове. През този период също е добре да преразгледате диетата си и да я попълните с много зеленчуци и плодове. Опитайте се да не ядете всичко наред и спазвайте диета.

През август може да не успеете да контролирате емоциите си и да заплатите висока цена за това. Гневът, раздразнителността и яростта са чувства, които могат да ви доведат до сериозно психическо разстройство. За да не се депресирате, най-вероятно ще трябва да приемате успокоителни.

СКОРПИОН - Представителите на зодия Скорпион в края на лятото, ще трябва доста да се постараят, за да успеят в семейния живот и кариерата. Подходете креативно, с нотка на самоирония - сега не е време за отрицателни мисли и самобичуване. Позитивно настроените в крайна сметка, ще получат много повече от онези, които през цялото време копаят в себе си.

През август, ще имате възможност да срещнете влиятелен човек, който ще промени бъдещия ви живот. Докато се занимавате със собствените си дела, паралелно ще трябва да решавате и конфликти между роднини. За да не дразните близките с безгрижното си и мързеливо състояние, помислете как може да ги забавлявате. Всичко ще пасне - от пикник до ходене на кино. Дръжте се, трудното търсене на съгласие с другите е към своя край. Скоро взаимната любов най-накрая ще царува във вашия дом.

Любов и семейство. Личният ви живот през август, ще е доста хармоничен. Ако сте семейни, насочете цялата си енергия към любимите си хора. Без значение колко много обичате работата си, сега тя трябва да остане на заден план. Направете изненада или хубав подарък на любимият. Такова внимание от ваша страна, ще изведе отношенията ви на ново ниво.

Като цяло ще ви доставя удоволствие, както изпълнението на домакинските задължения, така и общуването с любимия човек и съвместните забавления. Ако е необходимо, открийте сърцето си на партньора, този месец това изобщо няма да е трудно. Необвързаните ще имат възможност да изпробват влиянието на своите прелести върху представител на противоположния пол, който ще ги заинтересува. Вероятно това запознанство няма да доведе до сериозна връзка, затова се отнасяйте към него като към приятно приключение.

Кариера и финанси. Август е подходящо време за развитие на собствения бизнес. Успех очаква тези, работещи в областта на рекламата, технологиите и изкуството. Всяко начинание през последния месец на лятото, ще има добра перспектива. Ако насочите предприемаческият си дух в правилната посока, скоро ще имате огромен успех. През август съдбата, ще ви облагодетелства. Успешната комбинация от обстоятелства, ще допринесе за решаването на много проблеми.

Шефовете ще оценят високо вашите усилия и инициативи, а авторитетът ви пред колегите ще се издигне до безпрецедентно ниво. Отделете последните дни на лятото, за да планирате живота си за следващите няколко години. Всички днешни начинания, ще донесат грандиозни резултати. По отношение на финансите, трябва да включите режим на спестяване. Дори ако портфейлът ви е препълнен с пари, старайте се да не харчите много. Не правете инвестиции, колкото и привлекателни да ви се струват предложенията. В този период също, се опитайте да не давате заеми.

Здраве. Подобно на другите зодиакални знаци през август, ще изпитате емоционално претоварване. Лятото свършва, а с него и заряда от положителна енергия, без която не може да функционирате пълноценно. Разходките на открито, игрите с децата, срещите с приятели, ще помогнат да възстановите баланса си. Същевременно трябва да сте внимателни при работа с електрически уреди, има вероятност от изгаряне.

Препоръчително е също да се заемете с фигурата си. Диетичното хранене и балансираната диета, ще ви бъдат от полза. Август по-принцип, няма да ви създаде сериозни здравословни проблеми. Цялостното позитивно отношение, ще помогне за преодоляване на леките неразположения. Благоприятен ефект върху тялото ви, ще имат спорта и заниманията на открито.

СТРЕЛЕЦ - През август представителите на зодия Стрелец, ще се почувстват непобедими. Това чувство на значимост, ще ви води до безпрецедентни успехи. Положителна динамика ви очаква в личния живот - романтични запознанства, страстни романи, тълпи от почитатели. В общуването с другите трябва да поддържате неутралитет - по този начин ще избегнете ненужни клюки и сплетни. За финансовата страна, може да сте спокойни - този месец късмета е на ваша страна.

В работата не очаквайте спокойствие. Победител ще бъде този, който е в състояние да отговори на променящите се правила на играта, който лесно може да се откаже от познатото и удобното. Използвайте шанса, не се щадете и не се страхувайте от промените. Такъв късмет не се случва често, сега ще сте пълни със сила и интересни идеи, а хората около вас само ще дебнат за възможност да ви помогнат и подкрепят. Възползвайте се от момента.

Любов и семейство. През август, по въпросите на личния живот, може да почувствате, че губите обичайната си власт над любимия човек. Признайте това, научете се да слушате мнението на партньора и връзката бързо ще се подобри. Опитайте се, да не зацикляте върху себе си. Обърнете внимание на делата на любимия човек, посъветвайте се, взимайте активно участие в домашните задачи и ще може да възстановите нивото на доверие, което е съществувало между вас.

За да не ви вкара в депресия решаването на ежедневните проблеми, измислете забавление за цялото семейство. Ремонтът в дома, редувайте със съвместни спортове и весели занимания с близките. Необвързаните представители на знака със сигурност, ще имат ново увлечение през август. Но не бързайте да вземате сериозни решения, под въздействието на импулса. Най-вероятно тази връзка ще бъде краткосрочна.

Кариера и финанси. За да постигнете нови върхове в кариерата през август, лесно ще пожертвате някои привички и своя комфорт. Затова пък конкурентите, определено няма да могат да ви стигнат. Знакът на Стрелец се управлява от Юпитер, подчертавайки на първи план амбициозните стремежи. Без съжаление, се разделете с това, което не ви носи никакви дивиденти. Направете крачка към новото и не губете надежда. Живейте по принципа: по-малко думи - повече работа. Движете се в нужната посока, може би с малки стъпки, но само напред и нагоре. Опитайте се да не пропуснете шанса, който ще имате в края на този месец.

В противоречиви ситуации подкрепяйте вашите колеги, като по този начин ще завладеете тяхната симпатия, което няма да е излишно в бъдеще. През август, за да подобрите финансовото си състояние, би било хубаво да намерите странична работа или да инвестирате в печеливш бизнес. Може да поискате от ръководството и увеличение на заплатата.

Здраве. Август е време на всякакъв вид релакс. Отдавна искате да отидете на море? Или да се занимавате с йога? Или може би мечтаете за релаксиращ масаж? Последният месец на лятото е създаден, за осъществяване на всичките ви мечти. Занимавайте се със самоанализ, философствайте, почивайте.

Упражненията, ще са много полезни за физическото ви здраве. Бягане, плуване и всякакви активни спортове ще имат благоприятен ефект върху работата на вашият организъм. Ако през последните месеци, често сте налитали на нездравословна храна, може да се сблъскате с проблеми с храносмилането. Задължително трябва да обърнете внимание на качеството на продуктите който консумирате и да започнете диета.

КОЗИРОГ - В началото на август, съдбата ще даде на представителите на зодия Козирог възможност, да се потопят в света на спомените. В живота ви може да се повторят някои събития или да срещнете стари приятели. Сега трябва да запомните: инициативата е наказуема. Ще искате най-доброто, но в крайна сметка ... Случайна среща със стар познат или бивша любов, може да ви потопи в това състояние, още повече.

По-добре е понастоящем да не планирате сериозни начинания, дълги пътувания, сключване на договори. Бъдете дисциплинирани при шофиране, тъй като всяка грешка може да доведе до злополука. От средата на август, ще изпитате безпрецедентен прилив на сили, които ще насочите за постигане на целите. За ваша изненада това, което по-рано е изглеждало невъзможно, сега може да бъде разрешено за броени дни. Краят на лятото е идеален за самопознание. Погледнете по-отблизо в себе си - може би ще откриете във вас нови способности.

Любов и семейство. През август може да бъдете изправени пред криза в семейните отношения. Следователно е необходимо предварително да вземете такъв курс, че битовите дрязги да не затъмнят любовния ви живот. Отношенията с любимият, ще се развиват динамично: ту мир, ту кавга. Бъдете по-нежни и търпеливи, упоритостта само ще пречи. Сега ще сте по-склонни към ревност със или без повод. Този период просто ще трябва да преживеете, в противен случай ако зациклите на дребните кавги и разногласия, в крайна сметка ще стигнете до развод.

През целият месец ще решавате не само своите проблеми, но и тези на децата. Малките не чувстват внимание от ваша страна и може да се държат изключително зле. Време е да покажете кой е шефът у дома и да ги накарате да ви уважават. Необвързаните ще се радват на повишено внимание от страна на противоположния пол. Въпреки че ще направите много запознанства, едва ли ще успеете да изградите сериозна връзка през този период.

Кариера и финанси. Ако не може да си вземете отпуск, през целия август, ще бъдете активно заети с дела и ще сте в състояние да проявите безпрецедентна упоритост, като заставяте другите да работят усилено. Упоритостта и настойчивостта, ще доведат до обостряне на отношенията в колектива. Затова е препоръчително да контролирате темперамента си и да проявите търпение към околните. В средата на месеца има вероятност да бъдете обвинени в сериозен организационен провал. Може да станете без вина, виновни.

Въпреки трудовите затруднения, във финансовата област всичко ще е стабилно. Обаче не си струва да вземате заеми за скъпи покупки, сега периода е благоприятен за изплащане на стари дългове. В края на месеца, са възможни неочаквани печалби. Вероятно ще се изкушите да закупите нещо много скъпо, но тези разходи ще бъдат излишни.

Здраве. През август, ще сте в страхотна форма и винаги готови за подвизи. Но в спорта не трябва да се претоварвате. Ако не може да почивате на море, заменете го с басейна. Плуването и водната аеробика, ще донесат максимален положителен ефект за цялостното укрепване на тялото и за мускулния тонус.

През втората половина на месеца, е възможно да се появят някой неразположения. Всички заболявания, които възникнат през този период, не трябва да пренебрегвате, защото бързо могат да прераснат в сложна или хронична форма, така че ако е необходимо не отлагайте посещението при лекар.

ВОДОЛЕЙ - Представителите на зодия Водолей през август, ги очаква доста напрегнато време. Ще трябва да доказвате на всички своята истина. В този спор е много вероятно да загубите, а ще изразходвате нервите си за година напред. В суматохата от дела и събития много от вас, ще решат да загърбят всичко, да заминат някъде надалеч. Толкова много ще искате промяна и нови усещания, че близките ви могат да страдат от това нетърпение. Но вярвайте, вашите близки не са виновни за нищо. Не бъдете резки и не избързвайте с нещата. Вземете под внимание мнението и интересите на другите. Когато вземате решения, се ръководете от здравия си разум.

Съдбовни събития очакват много от вас. Нещо повече, те могат да бъдат както в семейния, така и в професионалния живот. Дори в емоционален план, са възможни промени. Във всичко което ви се случва, намерете изгода, хванете правилната „вълна“. Ако се научите да завършвате това, което сте започнали, тогава много идеи ще бъдат реализирани преди края на лятото.

Любов и семейство. Семейното гнездо през август ще наподобява бойно поле. Трябва да контролирате думите и действията си, в противен случай няма да избегнете раздори и конфликти. Ако не го направите, до края на лятото ще има постоянни кавги, скандали, дори евентуални битки. Близките ще ви дразнят със своята неорганизираност и небрежност. Всичко, което може да направите сега, е да прекарвате по-малко време със семейството и да се върнете у дома, когато страстите изстинат и отшумят.

Ревнивите от вас, ще обвиняват партньора в изневярата. Ще станете подозрителни и ще вините любимия човек, за всички човешки грехове. Ако искате да спасите семейството си, старайте се, да изслушате. Напълно е възможно всичко да е плод на вашата фантазия. Отношенията с децата ще се подобрят, но трябва да сте изключително внимателни към тях. Опитайте се да прекарате колкото се може повече време заедно и ще видите, колко сте им липсвали. Необвързаните ще направят много нови запознанства във вихъра от бушуващи емоции и ентусиазъм. Спрете навреме, претеглете всички плюсове и минуси и чак тогава – продължете напред.

Кариера и финанси. Вашата работа е пряко свързана с дейностите на целия екип. Импулсивността, твърдостта и упоритостта обаче, няма да позволят на вас и вашите колеги да станете пълноценен екип и цялото производство ще страда от това. Сега е време да проявите скромност и да спрете да изисквате твърде много от всички. Достигнали сте определени висоти, така че се опитайте да се радвате на това, което вече имате. При командировки бъдете внимателни с документите и парите. Различни недоразумения могат да се случат по време на път, например, да закъснее автобуса или багажът ви да се загуби. При всички обстоятелства, не се гневете.

През август не се препоръчва да сменяте работата си или да се занимавате с оформянето на важни документи. По отношение на финансите, се очаква стабилност. Вярно е, че няма да може да разчитате на бонуси и печалби. Сега също не е време да купувате недвижими имоти, да инвестирате в бизнес или да вземате заеми.

Здраве. Въпреки. че ще хвърлите много сили в областта на бизнеса и любовният живот, през август не се очакват сериозни здравословни проблеми. В случай на някакво пренапрежение, кратка почивка ще бъде достатъчна - и силите ще се възстановят. През този период, не се препоръчва да се занимавате с екстремни спортове или тежък физически труд.

Не пренебрегвайте периодично появяващите се симптоми, в противен случай може да заболеете. Август е неблагоприятен за козметични процедури, посещение на парна баня или сауна. Старайте се, да избягвате многолюдни места. Сега имунната ви система, ще е отслабена и има вероятност за развитие на вирусни инфекции. Ако имате възможност останете у дома и най-добре не излизайте навън.

РИБИ - Представителите на зодия Риби през август, ще си поставят цели, които ще могат да постигнат, само с усилена работа. Но желанието да станете известни ще бъде толкова голямо, че у вас ще се прояви безпрецедентно трудолюбие. Вие сте склонни да се учите от своите грешки. Краят на лятото е време, да анализирате всички направени грешки и да разберете защо са се случили. „Работа върху грешките“ ще помогне, те повече никога да не се повторят.

През втората половина на месеца, ви очакват неприятни новини или събитие. Може би ще се появи силен конкурент, който ще иска да се отърве от вас на всяка цена. Трябва да се борите за място под слънцето. В резултат на това, конфронтацията ще приключи с вашата победа.

Любов и семейство. През август не изисквайте от партньора си, постоянно да доказва любовта си. Той вече прави достатъчно за вас, дори когато не заслужавате. Време е вие да покажете на любимия, на какво сте способни заради него. Пригответе романтична вечер на свещи или го заведете на ресторант. Да бъдете заедно, е най-необходимото нещо за вас сега. На необвързаните съдбата обещава запознанство с човек, с когото веднага ще възникне силна емоционална връзка. Не избързайте, насладете се на приятелската комуникация, опознайте се по-добре. Времето ще постави всичко на мястото си.

В общуването с роднини, не им оказвайте натиск. Намерете компромис - това ще изглади острите ъгли и ще облекчи напрежението. Ако не проявите мъдрост, рискувате напълно да се изпокарате с близките. В края на лятото е добре да си оставите свободно време за децата. Проявете интерес и уважение към заниманията им. Така ще укрепите авторитета си в техните очи.

Кариера и финанси. В работата сега е моментът да сложите черта и да погледнете на успехите си отстрани. Работили сте здраво, което означава, че заслужавате определена награда. Няма да чакате дълго за повишение или увеличение на заплатата .

Ако искате промяна-дерзайте. Строите нови мащабни планове, търсете влиятелни партньори, отворете собствен бизнес, накрая. Обаче, изграждайки грандиозни планове, трезво преценете възможностите си, в противен случай ще се провалите. По отношение на финансите, се препоръчва да харчите по-малко за ненужни неща. Сега трябва да сте икономични и да спестявате.

Здраве. Към края на лятото ще почувствате силна умора. Наред с емоционалния спад, ще дойде и физическото неразположение. В средата на месеца, може да се притеснявате по повод неустановена диагноза. Но всичко ще бъде благоприятно, лошата прогноза няма да се потвърди.

Здравословните проблеми, ще ви накарат на направите пълен диагностичен преглед. За да подсилите общото си физическо състояние, обърнете повече внимание на различните дейности. За да сте в добра форма, не е нужно да седите по цял ден във фитнеса. Ще бъде достатъчно повече да се разхождате, да се наспивате и храните балансирано.

Източник: astrostar.eu

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук