Водолеите ще се радват на приятелствата си, Везните да разчитат на интуицията си

510 преглеждания

Хороскоп за всички зодии за 24 януари

Овен

Настроенията ви ще са променливи, ще реагирате главно емоционално. Ще се повиши апетитът ви, така че бъдете по-внимателни в похапването, особено по обяд. След обед ще сте по-лениви, хубав момент да си купите някои полезни неща.

Телец

Денят днес може да ви предложи доста интересни неща, стига да сте готови да приемете предизвикателствата. Не се впускайте в безкрайни спорове за политика, има къде-къде по-вълнуващи теми за разговор.

Близнаци

Днешният ден ще е по-напрегнат. Отново ще са нужни повече усилия, за да сложите нещата по местата, които сте им определили. Не хабете напразно нервна енергия, особено в спорове.

Рак

Няма да е лек днешният ден, защото всеки като че ли ще се опита да се противопостави на вашите намерения или действия. Но не се поддавайте на провокации и в края на деня всичко ще поутихне.

Лъв

Днес сами ще си усложнявате живота без всякаква причина. Това ще ви създаде усещане за дискомфорт. Гледайте по-просто на нещата, не си струва да нервничите има много по-малко основания, отколкото ви се струва.

Дева

Не губете времето си за онова, което според вас няма смисъл. Не е важно какво ще кажат другите, просто слушайте вътрешния си глас. Вашето време е по-скъпо от глупавите идеи на околните.

Везни

Днес обръщайте по-малко внимание на това какво говорят и по-голямо на това какво правят. Преднамерено или не, но могат да ви заблудят. Не разчитайте на омайните приказки, а по-скоро на интуицията си.

Скорпион

Отдавна е време да поговорите с началника си относно заплатата си. Вече е време за първите заплати и, естествено, за актуализацията им. Вечерта обстановката ще е подходяща за сериозни разговори с любими хора. Изхвърлете от главата си всичко излишно.

Стрелец

Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Може да се разпилявате в повърхностни разговори по телефона или със съседите. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре.

Козирог

Не е най-подходящият момент да чупите мебелите. Така че е „успокойте малко топката” и се вслушайте в гласа на разума. Сами знаете, че емоциите не са най-добрия съветник.

Водолей

Днешният ден си струва да прекарате в приятелска компания. Постарайте се да подновите стари приятелства, в скоро време ще се окажат полезни.

Риби

Ще имате доста задачи от сутринта, но не си слагайте нищо на сърце, просто действайте. След обяд нещата вече ще са в ред, трябва само да сте по-конкретни в изискванията си към партньорите. Не „разтягайте локуми“.

Източник: 24novini.bg

Снимка: pixabay.com