Впечатляващи концерти, дефиле с народни носии и откриване на изложба „Есен“ за 48-годишнина на Костинброд

1138 преглеждания

Група „Мастило“, ПФА „Български ритми“, попфолк изпълнителите Галин и Лидия и група „СкандаУ“ ще зарадват костинбродчани

Впечатляващи концерти, дефиле с народни носии и откриване на изложба „Есен“ са част от празничната програма, с която Костинброд ще отбележи своята 48-годишнина. 

Група „Мастило“ ще зарадва костинбродчани на 15 септември, от 19.00 ч., на площад „Иван Вазов“. Концертът ще бъде предшестван от изпълнения на детска вокална група „Палави ноти“ и откриване на изложба „Есен“ на Денислав Тодоров и Моника Войкова. Изложбата ще бъде официално открита в 18.00 ч., в малкия салон на НЧ „Иван Вазов 1947“.

На 16 септември, с дефиле с народни носии и два концерта ще продължат честванията по случай празника на Костинброд. Дефилето е с начален час 18.00 ч. и ще премине по ул. „Охрид“ в града. В 18.30 ч. на площад „Иван Вазов“ ще започне концерт на ПФА „Български ритми“, гр. София, а от 19.00 ч. на сцената ще се качат попфолк изпълнителите Галин и Лидия.

В деня на 48-годишнина на Костинброд – 17 септември, в 11.00 ч., в храм „Св. Св. Кирил и Методий“ ще бъде отслужена празнична литургия. Празничните чествания ще завършат с концерт на група „СкандаУ“, от 20.00 ч.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук