Временно се преустановява движението, спирането и паркирането по ул. „Георги Сава Раковски” в Годеч

1074 преглеждания

Причината е строително-монтажните дейности по прект

Кметът на Годеч Радослав Асенов издаде заповед, с която се преустановява движението, спирането и паркирането на пътни и моторни превозни средства по ул. „Георги Сава Раковски“ в града. Причината е строително-монтажните дейности по проект за реконструкция на улици, тротоари, съоръжения и принадлежностите към тях.

За времето от 28.07.2020 г. до 28.08.2020 г. на ул. „Георги Сава Раковски” от о.т. 262 (от кръстовището с ул. „Бригадир”) до о.т. 268 (кръстовището при Автогарата) и от о.т. 264 до о.т. 263 (участъка пред блок № 6 и блок № 7) движението, спирането и паркирането на пътни и моторни превозни средства се преустановява.

За паркиранет да се използват - участъка от ул. „Георги Сава Раковски” пред блок № 4 и блок № 5, паркинга при „Младежкия дом”, пл. „Есперанто“ и ул. „Нишава“, се казва още в заповедта.

Тя не се отнася за моторните превозни средства и строителната техника на изпълнителя на строително-монтажните работи на обекта, автомобилите със специален режим на движение, автомобилите зареждащи търговските обекти и автомобилите на звено „Чистота и озеленяване“ на Община Годеч. С пълният й текст може да се запознаете на интернет страницата на Община Годеч.

Източник: Община Годеч

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук