Галя Георгиева и Ирена Коцева подкрепиха кандидатурата на инж. Жоро Цветков за кмет на община Своге

2360 преглеждания

„Вярвам, че кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Своге Жоро Цветков и екипът му са печеливш отбор.” - заяви народният представител  и областен координатор за Софийска област Галя Георгиева пред жителите на община Своге и допълни - „Той е един успешен кандидат за кмет, защото има няколко предимства – това ще бъде втори мандат за него и той няма да губи време да навлиза в работата, а ще продължи да надгражда започнатото. Познава до болка проблемите на жителите на община Своге и знае, от опита, който е натрупал, начините за тяхното разрешаване.”

„Най-голямото предимство, което има Жоро Цветков е, че той има пълната подкрепа на нас, народните представители от Софийска област, на държавата, на институциите, в лицето на министрите, управляващи от ПП ГЕРБ. Много от проблемите могат да бъдат решени със собствени средства, но по-мащабните проекти се реализират единствено и само с помощта на държавата и с европейски средства” – каза още тя и призова  жителите на община Своге да гласуват на 25 октомври с номер 12, за има най-малко 12 общински съветника от ГЕРБ в бъдещия Общински съвет.

Официалното откриване на предизборната кампания на ПП ГЕРБ-Своге се състоя на 2 октомври вечерта на централния площад в града, където инж. Жоро Цветков представи  всички проекти, които ще бъдат изпълнени през втория му мандат и призова жителите на общината да подкрепят него и екипа му, гласувайки с номер 12.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ПП ГЕРБ

Тагове