ДГ „Пролет“, гр. Костинброд, отпразнува своята 40-годишнина

753 преглеждания

С празничен концерт, споделени емоции и радост

На 31 май, в големия салон на НЧ „Иван Вазов-1947“, ДГ „Пролет“, гр. Костинброд отпразнува своята 40 годишнина, с празничен концерт. Възпитаниците на детското заведение демонстрираха знания, талант, способност и артистични заложби, които заредиха публиката с много приятни емоции, весело настроение и гордост, че в града има толкова талантливи деца.

Чаровните малчугани, сценичният декор, хубавите думи, музика и не на последно място старанието на целия колектив на детската градина, бяха причината годишнината на детската градина да се превърне в един невероятен празник. От ръководството на детското заведение представиха и 45 минутен филм с кадри от всеки юбилей, който е празнувала детската градина.

На празничния концерт присъстваха кметът на Община Костинброд – Трайко Младенов, Александър Ненов – заместник- кмет, д-р Атанас Тенев –председател на Общински съвет – Костинброд, директори на училища и детски градини, директори на социални центрове, родители и много жители на община Костинброд.

Директорът на детската градината –  Емилияна Георгиева, поздрави всички гости в залата и отправи специални благодарности към екипа – иновативни и креативни учители, отговорни служители отдали цялото си сърце на децата, с доказан авторитет и качества, които с много любов, търпение и отговорност отглеждат и възпитават децата на гр. Костинброд.Тя изказа благодарности и към дългогодишния директор на ДГ „Пролет“ – Краса Арабова за създаването на един сплотен и добър екип.

Емилияна Георгиева благодари и на кмета на Младенов и неговия екип за грижата, подкрепата, съдействието и отзивчивостта към нуждите и проблемите на детското заведение. Емилияна Георгиева благодари още и на дългогодишния директор на ДГ „Пролет“ – Краса Арабова за създаването на един сплотен и добър екип.

Кметът Младенов на поздрави ръководството, екипа и възпитаниците на детското заведение и пожела здраве, сили и творческо вдъхновение за нови успехи. Той изказа своята благодарност и за всеотдайността, грижите и любовта на всички служители в детската градина към децата на Костинброд и най-вече на човекът, превърнал детската градина в една от най-желаните детски градини – Краса Арабова.

В рамките на събитието бяха връчени наградите в конкурса „Моята детска градина“, който ДГ „Пролет“ организира по повод своята годишнина.

В малкия салон на НЧ „Иван Вазов 1947“, кметът – Трайко Младенов и Емилияна Георгиева връчиха наградите в категория „Рисунка“ и „Макет“:

Най-добър Макет на ДГ „Пролет“:

Първо място – Магдалена Йорданова –5 г.

Второ място – Златина Звезданова – 6 г.

Трето място – Йоана и Йоан – 6г

Най-идеен макет – Яна Христова – 5г.

Най-добри рисунки на ДГ „Пролет“:

Първо място – Йоан Власайков – 6 г.

Второ място – Андриана Колева – 4 г.

Трето място – Мартин Захариев – 6 г.

Най-идейна рисунка – Виктория Милева –бивш възпитаник

Награда на кмета отиде при София Сингх на 11 г.

Източник, снимки и видео: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук