Девите да са скромни, любов за Овните

488 преглеждания

Хороскоп за всички зодии за 28 ноември

Днес Водолеите ще получат страхотна оферта, на която не трябва да отказват, а Лъвовете да не използват хитрост, за да постигнат успехите си.

Овен

Възможно е днес да се чувствате неразбрани. Въпреки това, не унивайте и знайте, че причината със сигурност не е във вас. Това няма как да промени ситуацията, но поне не бъдете в лошо настроение. Усмихнете се и е възможно днес да намерите любовта. Тя ще е там, където най-малко очаквате.

Телец

Не бързайте за никъде и не се опитвайте да изпреварите събитията и всички хора около вас. Периодът не е подходящ да бързате и да действате припряно. Наблегнете на детайлите и изпипайте всичко, с което се захванете, за да не съжалявате за в бъдеще.

Близнаци

Днес поне за малко бъдете егоисти и помислете повече за себе си, отколкото за хората около вас. Не прекалявайтре с мислите за другите и не правете компромиси с желанията си. На някой може и да не му хареса това, но вие имате право на щастие.

Рак

Днес можете да си позволите да сте по-щедри. Финансовото ви състояние е сравнително добро и няма нужда да се замисляте колко харчите. Обърнете внимание на половинкката си, особено ако напоследък не сте имали време един за друг или сте далече.

Лъв

Този четвъртък не подливайте вода на никого и не си позволявайте дори за секунда да си служите с измама. Винаги става ясно кой какъв е и защо е направил нещо. Имайте предвид, че може да загубите много, ако се опитвате да пробиете с хитрост.

Дева

Днес бъдете по-скромни и по-разумни, за да се радвате на случващото се. Не искайте много от хората около вас и от близките ви. Прекарайте повече време навън, заедно със семейството или с приятелите и ще имате страхотен и усмихнат ден.

Везни

Не давайте нищо на никого на заем. Рискът от загуба на лични вещи и пари днес е голям. Внимателно поставяйте нещата си на точно определени места, за да не изгубите нещо много ценно за вас. Вечерта се отдайте на релакс - почетете книга или гледайте филм. Имате нужда от почивка.

Скорпион

Не преувеличавайте със случващото се и не хиперболизирайте ситуацията. Имате нужда от емоция, искате да я изпитате, но нека да не е за сметка на здравето ви. Пуснете си филм, излезте с приятели и се наслаждавайте на свободното си време, защото ви очаква месец с много работа.

Стрелец

Днес бъдете по-лежерни от обичайното. В главата ви има само положителни мисли, с които по-лесно ще приемате нещата и ще бъдете пример за някого. Не разочаровайте близките си с лошо настроение.

Козирог

Набелязали сте си много задаи, поели сте много ангажименти, но не се опитвайте да свършите всичко наведнъж. Няма да успеете да приключите всичко, което искате да ви отпадне като задача. Внимателно помислете кое ви е с приоритет и се заемете старателно с него.

Водолей

Днес ще получите изключително добро предложение за кариерно развитие. Не го пропилявайте заради мързел или несигурност. Няма как да сте сигурни кога отново ще имате такъв шанс.

Риби

Днес не си обвинявайте за нищо. Каквото и да е станало, то е минало. А вие умеете да извличате поука от случилото се. 

Източник: 24novini.bg