Делегация от община Райнах, Швейцария посети община Костинброд

1684 преглеждания

Визитата на гостите започна с посещение на районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението”

Делегация от община Райнах, Швейцария посети община Костинброд. Мелхиор Букс - президент на общината/ кмет на Райнах/, Кристоф Витенбах - началник на пожарната служба на град Райнах, област Базел и Томас Бленде - ръководител на гражданска защита в пожарната служба на град Райнах са на посещение в Република България по покана на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”- София.

Делегацията бе придружавана от Комисар Георги Иванов - директор РДПБЗН-София, старши комисар Красимир Шоторов - директор на дирекция „Оперативни дейности“ в ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ и Николет Загралова- връзки с обществеността в МВР.

Гостите бяха посрещнати в община Костинброд от кметаТрайко Младенов и главен инспектор инж. Здравко Александров - началник РСПБЗН- Костинброд.

Визитата на швейцарската делегация започна с разглеждане на районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението”- гр Костинброд, оперативния център за видеонаблюдение, площад „Иван Вазов” и язовир „Маслово”.

EspressoNews

Снимки: Община Костинброд