Ден на отворените врати се проведе в ПГВМСС „Св. Георги Победоносец” - Костинброд

1820 преглеждания

Възпитаници от три училища в общината разгледаха професионалната гимназия

Ден на отворените врати се проведе в ПГВМСС „Св. Георги Победоносец“-гр.Костинброд по повод Ден на ветеринаря. Той беше насочен към учениците, които искат да продължат образованието си в професионалната гимназия през предстоящата 2019/2020 учебна година.

Всички посетители в ПГВМСС се запознаха с методите на обучение в училището, предметите по ветеринарство, кетъринг и ресторантьорство, извънкласните програми, изискванията на училището към учениците и графика на приемната процедура.

Гостуващите ученици присъстваха на кратки открити уроци, научиха резултатите на възпитаниците на професионалната гимназия и станаха свидетели на демонстрации на дресиране на куче и ваксинация на котка.

В деня на отворените врати ПГВМСС „Св. Георги Победоносец“ посетиха ученици до 7 клас в Първо и Второ ОУ „Васил Левски“- гр. Костинброд и ОУ „Отец Паисий“ - с. Петърч. По покана на директора на професионалната гимназия Светослав Иванов, гост на събитието беше и ресорният заместник-кмет на община Костинброд Александър Ненов.

EspressoNews