Децата в община Костинброд посрещнаха 1-ви Юни с много изненади (снимки)

1442 преглеждания

Регионално ДЕПО “Костинброд Еко” дари сума за отбелязване на празника на всички села с кметски наместници в общината

Днес, 01.06.2020 г., на детската площадка в центъра на село Градец бяха организирани игри за всички малки жители на китното село.

1 юни за поредна година радва малчуганите от село Градец, благодарение на Регионално ДЕПО “Костинброд Еко”, което дари сума за отбелязване на празника на всички села с кметски наместници в община Костинброд. Сумата беше разпределена по селата, в зависимост от броя деца по постоянен адрес.

Искра Димитрова - кмет на село Градец и Снежана Радева - секретар на НЧ “Труд и просвета- 1941” закупиха с дарените средства къщичка за игра, картинг кола, батут, федербал и още забавления за децата от селото.

Следващото открито мероприятие ще бъде в село Богьовци на 6 юни (събота), където аниматор ще забавлява малчуганите от селото.

Кметският наместник в село Чибаовци реши да закупи с дарените средства футболна маса (джага) за своите най-малки жители.

В село Опицвет и в село Бучин проход ще се монтират детски съоръжения, а в село Безден и в село Дръмша ще бъдат раздадени лични подаръци на децата по постоянен адрес.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук