Децата на Враца празнуваха

1406 преглеждания

Възпитаници на детските градини във Враца взеха участие в традиционния общински празник

Стотици възпитаници на детските градини във Враца взеха участие в традиционния общински празник „Децата на Враца празнуват“. Събитието се проведе на откритите сцени на площад „Македония“ и в парк „Дъбника“.

„Искам да поздравя децата за празника, а родителите и учителите - за добрата организация. Пожелавам ви да сте здрави и усмихнати“ -  каза в приветствието си кметът Калин Каменов и съобщи, че за поредна година, от 28 май до 02 юни, Община Враца организира Детски панаир, където децата могат да се забавляват заедно със своите родители.

Празникът бе открит с изпълнение на мажоретен състав, което предизвика бурни аплодисменти. Програмата продължи с много песни, танци и колоритност. 

В края на тържеството, Калин Каменов връчи грамоти и подаръци на участниците.

Събитието „Децата на Враца празнуват“ се проведе и на сцената на площад „Македония“ и бе открито от заместник-кмета Петя Долапчиева. Малките таланти от детските градини впечатлиха всички с артистичност и разнообразна програма. За своите изпълнения те получиха много подаръци от заместник-кмета, а в края на празника в небето над Враца полетяха цветни балони.

EspressoNews

Снимки: Община Враца