Добри новини за Лъвовете, запознанства за Близниците

525 преглеждания

Хороскоп за всички зодии за 18 декември

Днес Овните да не завиждат на никого. Лъвовете ще получат добра новина, а Водолеите ще изпаднат в множество непредвидени ситуации.

Овен

Днес не завиждайте на никого за нищо. Ако се замислите, може на вас да завиждат.

Телец

Днес ще зависите до голяма степен от хорското мнение. Не забравяйте, че живеем в свободни времена, когато то има все по-малка тежест.

Близнаци

Ще се запознаете с много хора, така че не пропускайте възможността да извлечете полза от общуването ви с високопоставени лица. Вслушайте се в съвет на ваш приятел, ще ви е от полза.  

Рак

Денят ще е изпълнен със събития. Ще имате честта да имате важно участие във всички от тях. Няма да може да се измъкнете.

Лъв

Днес ще получите добри новини. Това не означава обаче да се върнете към стари навици, които не са ви водили до благополучие.

Дева

Близките и приятелите ви днес ще ви подкрепят за плановете ви. Не бъдете горделиви и приемете помощта им.

Везни

Денят ще премине под знака на занимания, които не са ви особено приятни, но има и такива моменти. Вършете работата си сами, не прехвърляйте задълженията си на други.

Скорпион

Днес ще имате много силна интуиция. Не пренебрегвайте сигналите, които именно тя ще ви даде. Ще намерите нови приятели и симпатизанти за начинанията си.

Стрелец

Не се страхувайте от това да подкрепяте нови идеи и да се включвате в новаторски начинаниния. Ще се срещнете с хора, които ще ви очароват с нестандартните си решения.

Козирог

Днес ще получите интересни бизнес идеи. Някои от тях ще събудят съмнения у вас, но ще трябва да ги приемете.

Водолей

Днес е възможно да възникнат непредвидени ситуации в работата ви. Бъдете коректни и в личните си отношения и не отхвърляйте възможността за компромиси. 

Риби

Тази сряда ще ви е нужна сериозна доза оптимизъм. Каквото и да се случва нека пред вас е сценарият за добрият развой на нещата.

Източник: 24novini.bg