Електронни административни услуги - в услуга на граждани и бизнес в община Своге

504 преглеждания

Община Своге е присъединена към всички електронни административни услуги, които са налични в портала за единно заявяване на услугите

Във връзка с подобряване на административното обслужване на граждани и фирми, Община Своге, приканва за активно използване на възможностите за електронни административни услуги, които Общинската администрация предлага.

Заявяването на електронни услуги става лесно и бързо от сайта на Община Своге, раздел „Електронни административни услуги“ или директно чрез Портала за единен модел за заявяване на електронни административни услуги - eGov.bg.

Към настоящия момент Община Своге е присъединена към всички електронни административни услуги, които са налични в портала за единно заявяване на услугите. Използването на електронни административни услуги гарантирано ви спестява от вашето време и  намалява административната тежест. Необходимо е използването на квалифициран електронен подпис или друго средство за персонална идентификация, поддържано от Портала за единно заявяване на услугите - eGov.bg .

Една от ключовите за Община Своге дирекции - Дирекция „Местни данъци и такси“, през последната една пандемична година работи активно в посока да информира гражданите за възможностите на услугите, предоставяни по електронен път и е постигнала голям напредък.

Освен чрез Единния модел за заявяване, дирекцията приема и електронно подписани заявления на своята електронна поща - dmdt@svoge.bg . Повече информация относно възможностите за заявяване на услуги към дирекция „Местни данъци и такси“, както и за възможностите за заплащане на данъци и такси, може да откриете в раздел „Местни данъци и такси“ на адрес: https://www.svoge.bg/?page_id=9933

Източник и снимка: Община Своге

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук