Емоции и зрелищно шоу в Театър на разрушението - Луда надпревара 2020 - Костинброд

1901 преглеждания

Състезанието премина под мотото „Спри агресията по пътя, стани един от нас!“

Автогладиатори, премериха сили в битки в театъра на разрушението - Луда надпревара. Грандиозното двудневно автошоу се проведе на 27 и 28 юни в Костинброд и предложи на зрителите безкомпромисни съревнования, екшън и много забава. Различни марки автомобили ръмжаха в ритъма на ударите, всеки с желанието да остане последен.

Автогладиатор номер едно в първото събитие от сезон 2020 г. е Красимир Шукадаров с неговата Жигула, който надви победителя от първия ден Калин Цанев от VW club. Трети се класира Алекс от сервиз и автокъща „Еврика“, град Костинброд.

През втория ден от събитието, зрителите се насладиха на дълга битка между две жугули. За 13 минути с крикове от жива сила се видя как се сменя съединител.

Луда надпревара 2020 предложи на посетителите си отново шоу с АТВ-та по време на паузите, мачкане на автомобили с Тойота от сервиз „Ортаците“, с. Петърч. Най-голямото веселие в публиката беше водна струя, подсигурена от БКС-Костинброд.

На финала на автошоуто присъстваха кметът на община Костинброд Трайко Младенов, зам.-кметът Александър Ненов, общинските съветници Иван Иванов, Мариан Младенов, Димитър Григоров и Началникът на Районно управление-Костинброд Александър Нецов.

Кметът на община Костинброд Трайко Младенов, заедно с организатора Илко Илиев и съдията Христо Ангелов наградиха участниците, класирали се на първо, второ и трето място.

Трайко Младенов поздрави организаторите за двудневното шоу, което се осъществи в град Костинброд и благодари за добрата съвместна работа между общинска администрация-Костинброд, Общински Инспекторат и РУ-Костинброд.

Кметът апелира всички присъстващи да спрем агресията по пътищата! Луда надпревара е мястото, където в контролирана среда можеш да покажеш своите умения и да избягаш от удари! Градоначалникът обеща и през 2021 година Луда надпревара да се проведе в град Костинброд!

Автошоуто тази годинапремина под мотото „Спри агресията по пътя, стани един от нас!“.

Повече снимки от събитието може да видите ТУК и ТУК.

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук