За поредна година община Своге ще се присъедини към кампанията "Да изчистим България заедно"

1371 преглеждания

Събитието е на 15 септември

За пореден път Община Своге ще се включи в Националната кампания „Да изчистим България заедно”, която ще се проведе на 15.09.2018г. Това става ясно от съобщение, публикувано на сайта на местната администрация.

„Каним всички фирми, организации, администрации, училища, жители и гости на общината да излязат и да почистят около домовете си, офисите си, междублокови пространства, територии за обществено ползване и замърсени площи.

Община Своге ще осигури за всички чували и ръкавици, които ще бъдат раздавани в Общинска администрация Своге до 14.09.2018г. включително.

Необходимо е доброволците да заявят своето желание за участие в общинска администрация гр. Своге, ул. „Александър Стамболийски” №7, стая Екология и да посочат местатa, които ще почистват.

Събраните чували с отпадъци ще се оставят до най-близкия контейнер, от където ще се събират и извозват. Местата за почистване и събиране на отпадъци по селата ще се определят по преценка на съответното Кметство/Населено място.

Телефон за връзка относно провеждането на кампанията на територията на Община Своге – 0726/85 – вътр.27 – Нина Петрова – мл. експерт „Екология“.

Уважаеми жители и гости на Община Своге,

Призовавам всички да се отнесем отговорно към кампанията, за да остане нашата Община чисто и приветливо място!“ , се казва още в съобщението, подписано от заместник-кмета на Своге инж. Валентин Михайлов.

EspressoNews