Забавление за Близнаците, успехи за Девите

490 преглеждания

Хороскоп за всички зодии за 5 декември

Стрелците да се обадят на близки и роднини, които не са виждали и чували отдавна, а Телците да обърнат внимание на здравето си.

Овен

Днес не трябва да водите разговори за изясняване на сериозни лични отношения. Дори да имате силно желание да направите това, в този ден нещата по-скоро ще се усложнят, околкото да се наредят.

Телец

Обърнете внимание на здравословното си състояние. Ще ви се отразят добре водни процедури, както и физическа активност като цяло.

Близнаци

Този четвъртък не се заемайте с кореспонденция с официални инстанции или началници. Денят е подходящ за забавления с приятели.

Рак

Ако имате възможност, днес си останете вкъщи и си почивайте. Насъбрало ви се е напрежение, от което ще избухнете, ако не релаксирате.

Лъв

Днес бъдете сдържани. Мислете положително, не бъдете емоционални и се оглеждайте за всичко красиво около вас, което може да ви накара да се усмихнете.

Дева

Още от сутринта започнете да отмятате важните и сериозни задачи. Първата част от деня ще ви носи успехи, затова се заловете до обяд с по-сериозните ангажименти, а следобед с не толкова важните.

Везни

Борете се да постигнете целите си с повече дипломация. Не си мълчете и не бъдете търпеливи, това ще ви направи твърде уязвими.

Скорпион

Опитайте се да мислите положително и само за хубави неща. Не допускайте отрицателни мисли, тъй като днес сте много податливи на тях и ще ви навредят.

Стрелец

Ако не сте виждали или чували близки или роднини отдавна, обадете им се. Възможно е да научите нещо ново и важно за тях.

Козирог

Възможно е днес да почувствате умора. Ако имате усещането, че на дадено място не сте желани, по-добре останете сами и напуснете компанията.

Водолей

Не се претоварвайте физически и емоционално. Останете сами със себе си колкото се може повече време.

Риби

Този четвъртък внимателно обмисляйте действията си. Това ще е залогът на вашия успех. Може да се забавите с реакцията, но няма да е фатално.

Източник: 24novini.bg