Заключителен концерт „Вярвам в чудеса” изнесе ТШ „Анима”

1220 преглеждания

Феерия от красиви изпълнения завладя сцената на НЧ „Иван Вазова - 1947“ в града

С концерт „Вярвам в чудеса“, школа по танци „Анима“ завърши творческата 2019 година. Събитието се проведе на 29 юни, в големия салон на костинбродското читалище „Иван Вазова - 1947“, където в продължение на два часа, възпитаниците на школата от всички възрастови групи, показаха как са овладели магията на народния танц и певческия си талант, а всяко тяхно изпълнение беше наградено с бурните аплодисменти на публиката.

Концертът на ТШ „Анима“ бе уважен от кмета на община Костинброд Трайко Младенов, който поднесе кошница с цветя на художествения ръководител на школата Антония Василева и пожела на възпитаниците й здраве и много творчески успехи. Неговият заместник Александър Ненов и председателят на Общински съвет-Костинброд Атанас Тенев, също присъстваха на събитието и поднесоха цветя и поздравления.

Антония Василева, благодари на децата и ги поздрави за труда и усилията, които полагат. Тя благодари и на родителите им и на всички, които помагат на танцовата школа. Г-жа Василева призова хората да вярват в чудесата и сами да създават такива! „Ако след всичко, което видяхте и чухте сте почувствали нещо необяснимо, значи чудото се е случило!“, каза още тя.

След концерта всички участници получиха удостоверения за отлично представяне и празнуваха успешното приключване на творческата година.

EspressoNews

Снимки: Община Костинброд