Зам.-кметът на община Своге Нина Копринджийска се включи в кампанията „Бъди човек - подари Великден“

1327 преглеждания

Целта е да се направят хранителни пакети с най-важните продукти за една великденска трапеза на хора в нужда

Зам.-кметът на община Своге Нина Копринджийска се включи в кампанията на „Бъди Човек“. Целта на кампанията, организирана от „Бъди човек“ - Своге, е да се направят хранителни пакети с най-важните продукти за една великденска трапеза на хора в нужда.

В хипермаркетите в Своге, можете да откриете специално обособени места за продукти, предназначени за великденската трапеза на хора в неравностойно положение, които в седмицата преди Великден ще бъдат предоставени от „Бъди човек“ - Своге на нуждаещите се.

Пакетирани и дълготрайни стоки, както и специфични продукти за най-светлия християнски празник напазарува и остави и зам.-кметът на Община Своге Нина Копринджийска.

„Радвам се, че много хора се отзовават на призива и вярвам, че такива каузи ни обединяват, правят ни по-добри хора и помагат в точното време и на точното място“, коментира Копринджийска. Тя апелира всички, които имат възможност, да се включат, защото от всеки един от нас зависи кога и дали светът ще стане по-добър.

„Изпращайте ни в съобщения своите снимки, видеа и кратка информация за това, което сте закупили и дарили за "Бъди човек - подари Великден"! Материалите ще бъдат качени в общ албум.“, споделят Организаторите.

Източник и снимки: „Бъди човек“ - Своге

В Своге стартира кампания „Бъди човек - подари Великден“

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук