Изненади за Близнаците, работа за Раците

710 преглеждания

Хороскоп за всички зодии за 15 ноември

В последния ден от работната седмица Близанците ще се радват на изненади, а Скорпионите на вечер, прекарана с най-близките. Време е Везните да кажат исканията си, а Стрелците да помислят доволни ли са от развитието на събитията около тях.

Овен

Не мислете за миналото и за изгубеното, не тъгувайте за това. Ако се обърнете назад и оставите съзнанието си в миналото, това няма да доведе до нищо добро. Отворете се за нови неща, нови събития, нови хора, нови запознанства, нови начинания.

Телец

Бъдете внимателни с финансовите сделки и финансовите операции. Около вас има много недоброжелатели, които искат да ви провалят в изпълнението на плановете ви. Бъдете пестеливи и прозорливи. 

Близнаци

Очаквайте изненади този петък. Някои може да бъдат изключително приятни, но други много лоши и носещи ви негативни емоции, но все пак няма да са фатални. Винаги може и по-зле. Съсредоточете се в семейните отношения и прекарайте повече време с близките си. 

Рак 

В последния ден от работната седмица ви чака много работа. Денят ще бъде натоварен, но ползотворен, ще постигнете много успехи, стига да положите всички усилия, на които сте способни. Не действайте нервно и припряно, това ще ви провали. 

Лъв

Не поемайте върху плещите си всичко важно. Обсъдете някои от идеите с колегите си, намерете правилния път и правилните хора за реализацията на вашите планове. Денят ще е ползвотворен за вас и близките ви, стига да не се претоварвате и преуморявате. 

Дева

Спокойствие, което вие най-добре можете да запазите, ще ви помогне много днес. Този петък ще се справите с неочаквано предизвикателство. Ще надминете както вашите очаквания, така и очакванията на близки, приятели и колеги. 

Везни

След тежката работна седмица ще бъдете похвалени и то напълно заслужено. Сега е моментът да поставите вашите условия, да кажете своите желания и очаквания. Не бъдете излишно скромни, периодът е подходящ за изясняване на целите ви.

Скорпион

Днес празнувайте. Ако нямате реална причина за празник, излезте с близки, с приятели, с колеги и си подарете усмихната петък вечер. Очаква ви лежерен ден в работата и положителни емоции със семейството. 

Стрелец

Днес с лекота ще предвиждате събитията и с лекота ще се справяте с възникналите трудности. Помислете как точно ви се развиват нещата и си отговорете на въпроса дали сте доволни от посоката. Ако не сте, време е да се захванете за сериозна работа.

Козирог

Възможно е да се наложат промени в дома. Няма защо да отлагате и да сте против, ако е нещо наложително или е за добро. Със съгласието си ще хармонизирате обстановката вкъщи и така ще си осигурите уютни, щастливи и изпълнени с любов почивни дни. 

Водолей

Настъпи моментът, в който да заявите категорично какви са вашите умения и отговорности, какво можете да правите, с кое не можете да се справите. Пред някои от вас стои възможност за ново професионално развитие. Поемете този риск, самоусъвършенстването е важно за личности като представителите на Водолей.

Риби

Направете точен график за всичко, което имате да вършите. Помислете кое е с приоритет и какво да правите, ако нещо се размести или изникне нещо неочаквано. Въображението днес е на ваша страна.

Източник: 24novini.bg