Инж. Жоро Цветков, кандидат за кмет на община Своге за втори мандат, издигнат от ПП ГЕРБ, се срещна с жителите на селата Зимевица и Заселе

2390 преглеждания

На 9 октомври инж. Жоро Цветков и кандидати за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ-Своге, проведоха предизборна среща с жителите на с. Зимевица и с. Заселе, две от общо 35-те села в община Своге.

На срещата в с.Зимевица присъства и кандидатът за кмет на селото за втори мандат г-жа Стефанка Колева, а в с.Заселе – кандидатът за кмет на селото за втори мандат – г-жа Антоанета Венчева, и двете издигнати от ПП ГЕРБ.

Инж. Цветков разказа на жителите на двете села за постигнатите от Община Своге успехи по време на първия му мандат и представи предизборната си програма за втория. Обясни и какви проекти са предвидени за новия програмен период 2014-2020 г.

Жителите, от своя страна, споделиха виждания си на какво би трябвало да се наблегне през новия мандат, за да се подобри животът им, като не скриха, че най-големият им проблем е липсата на достатъчно вода през летния сезон, предвид високопланинския характер на района.

Инж. Цветков им обеща, че догодина ще бъде извършено каптиране на още местни водоизточници, за да достигне водата до всички домове. Той ги зарадва и с новината, че и последният участък от пътя, водещ от с. Церово към техните села, чийто ремонт остана недовършен, съвсем скоро ще бъде доасфалтиран.

Срещите приключиха с пожелания за победа на ПП ГЕРБ на 25 октомври и призиви за активно гласуване с № 12 за община Своге. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ПП ГЕРБ