Инж. Жоро Цветков, кандидат на ГЕРБ за кмет на община Своге, към жителите на селата Луково и Томпсън: Подкрепете кандидатите на Герб в община Своге и така ще бъдем с вас един екип

2880 преглеждания

„Сега е моментът да покажем, че сме силни и вярваме един в друг. Заедно ще решаваме проблемите и с подкрепата на правителството на Герб ще реализираме още много полезни проекти, които ще превърнат община Своге в прекрасно място за живеене”, подчерта Жоро Цветков.

 

Пред жителите на с.Луково инж. Цветков каза: „Кандидатът за кмет на вашето село Румен Колев, издигнат от ГЕРБ, е човек, доказал своите управленски качества. Кандидатира се за шести мандат и аз съм убеден, че ще спечели и този път. Такива можещи и дейни хора, като него, са стабилна основа, на която може да се опре всеки кмет на община”. Той добави, че докато е бил кмет на община Своге, не е делил кметовете на селата на „свои и чужди”. Работил е с всички на равни начала, в името на доброто на хората.

 

Инж. Цветков представи на жителите на с.Томпсън кандидата за кмет, издигнат от ГЕРБ, Мирослав Александров, като изтъкна неговите качества на млад, интелигентен и креативен човек. „Убеден съм, че ще полага много грижи за селото и ще помага на всеки един от вас”, допълни той. 

 

Жоро Цветков разясни на жителите и на двете села, че активното гласуване с № 12 в община Своге на 25-ти октомври ще помогне общинските съветници от ГЕРБ да бъдат мнозинство през новия мандат и така няма да има спънки при вземането на важни решения, каквито прецеденти е имало преди. „Това ще допринесе за още по-бързото развитие на нашата община”, завърши той.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ПП ГЕРБ