Какво очаква всяка една от 12-те зодии през септември

1291 преглеждания

Много от зодиите ще започнат новия месец с ентусиазъм

ОВЕН - През септември за представителите на зодия Овен, на преден план ще бъдат работата и отношенията в колектива. Не отказвайте помощ на колеги, благодарение на това ще може да коригирате нещо във вашите отношения. Дръжте на думите си, но не обещавайте неща, които по-късно ще ви бъде трудно да изпълните.

Еднообразието в работата, може да ви изнервя и да поискате да захвърлите всичко За да избегнете това, помислете за отношението на началниците си. Не си създавайте сами неприятности. Този период е добър за работа върху вашите собствени недостатъци. Бъдете креативни, променете се и ситуациите около вас ще се променят много скоро.

Любов и семейство. Девизът ви за септември трябва да бъде: „с търпение и труд, всичко се постига“. Това се отнася изцяло за любовните дела. През месеца все още ще се чува ехото от предишните битки, въз основа на ревност. За тези, които ценят своята връзка, е по-добре през този период да бъдат по-тихи от водата и по-ниски от тревата. Погледнете ситуацията отвън, може би вашите близки са прави в нещо. Нетърпението може да прерасне в дългосрочен проблем. Стъпка встрани, ще бъде еквивалентна на бягство.

Тези, които са твърде заети и прекарват по-голямата част от времето си на работа, може да завържат офис роман. Но не забравяйте, че всичко това ще става под зоркия поглед на колегите. През втората половина на септември, е добре да обградите близките си със специални грижи и внимание. Те ще ви бъдат благодарни. Не пропускайте възможността да коригирате предишните недоразумения в семейството. Децата през септември, ще изискват по-голямо внимание от обикновено. Бъдете търпеливи към тях.

Кариера и финанси. Началото на септември в работата, ще бъде тихо и спокойно. Това обаче не означава, че може да зарежете всичко и да се отнасяте към служебните дела без много усърдие. Ако през този период, активно се ангажирате с изпълнението на своите планове или отговорности, тогава към средата на месеца ще дойдат дългоочакваните резултати. Някои под формата на насърчение от шефовете, други под формата на изкушаваща оферта за развитие на вашият талант в интересен бизнес.

Краят на месеца ще бъде зареден с много творчески инициативи, а реформите и трансформациите ще се превърнат във ваша стихия. Що се отнася до финансите, през този период се въздържайте от големи разходи и не влагайте средства в уж изгодни инвестиции. Най-вероятно, ще трябва да изчакате по добро време. В края на месеца ще получите шанс, който ще бъде наградата за вашето търпение. Основното е, да не проспите уликите на съдбата.

Здраве. В началото на септември е добре да си съставите ежедневна програма. Това ще ви помогне да да разпределите правилно натоварването и да се чувствате по-позитивно. Обърнете специално внимание на качеството на храната. Опитайте се, да се придържате към диета. Яжте храни, които лесно се усвояват от организма, в противен случай може да получите отравяне или хранителни алергии.

През този месец хроничните заболявания може да се изострят. Вземете превантивни мерки от рано. Това важи особено за настинки и вирусни заболявания. Разходките на чист въздух, посещението на басейн или сауна, ще ви помогнат да поддържате тялото си в добра форма и лесно да устоите на стреса.

ТЕЛЕЦ - Началото на есента за представителите на зодия Телец, ще бъде доволно делови период. Вашето кредо ще бъде думата "трябва", а отговорностите ще надделеят над празните желания. Съдбата ще ви зарадва с приятни изненади, като среща със стари познати. Ако искате да поправите стара грешка, сега ще успеете. Към средата на септември сменете упоритостта с дипломация, а съветите на вашите приятели ще ви бъдат полезни, така че не ги подминавайте.

Втората половина на месеца, ще бъде по-активна и разнообразна. Възможно е да се вдъхновите, да промените нещо във външния си вид, да се предадете на модните тенденции или да вземете решение да се заемете с дълго планиран проект. С други думи, ще сте готови за творческа трансформация на живота си и непосредствената си среда. Между другото, сега това ще е важно за вас. Всякакви въпроси вече ще решавате в екип, дори да решите да продадете нещо, ще го правите с приятели.

Любов и семейство. През септември отношенията с любимия човек, ще бъдат подложени на изпитание. Не ви очаква безоблачно небе над семейното гнездо, но и всички различия са напълно преодолими. По природа сте впечатлителни и най-вероятно поради тази причина, преживявате всички емоции твърде дълбоко. Докато партньорът ви понякога не разбира причината за вашата меланхолия. Например, диванът с времето е станал грозен и това тормози естетическата ви природа.

През втората половина на септември, хармонията в любовните отношения отново ще се възстанови. Това, което се изисква от вас, е лоялност, готовност за промяна и изслушване на мнението на другия. Така ще разберете, колко интересно то може да бъде. По отношение на връзката с роднините, може да разчитате на интензивно участие в живота ви. В отношенията с децата, със сигурност ще има взаимно разбирателство.

Кариера и финанси. Септември ще предразполага за подвизи, особено в областта на кариерата. Но не очаквайте бързи резултати от вашата ударна работа. Най-добре е, да се докажите в започнатите дела и да се опирате на обмислените планове. Вероятно ще възникват закъснения, пречки и недоразумения в служебното общуване като цяло. Финансовите дела през този месец, ще са на средно ниво, не очаквайте да спечелите джакпот, но и недостиг на средства не ви заплашва. Ще имате достатъчно възможности, за попълване на личният ви бюджет. Обърнете по-голямо внимание на сътрудничеството и връзките с другите. Сега трябва да изплатите дълговете и да върнете заемите навреме.

През втората половина на септември, позицията на планетите ще е благоприятна за попълване на вашият портфейл. Вероятни са допълнителни приходи, които със сигурност няма да пропуснете. В края на краищата вие сте естествено надарени с таланта да печелите пари и да живеете в комфорт. По това време късметът ще съпътства креативните и активните. Мислите, че не сте такива? Вероятно, просто не знаете за това. Опитайте да се разкриете и ще успеете!

Здраве. В навечерието на есенно-зимните настинки и вирусни заболявания, се заемете с превенция, като укрепите имунната си система. Тези, предразположени към чести ангини, трябва да започнат курс на терапия. Не забравяйте за инхалациите и билковите чайове от мащерка, лайка, липа. Различните елексири и хранителни добавки, също ще спомогнат за укрепване на организма.

Обърнете внимание на сигналите на тялото си. Има вероятност за заболяване, което да протича скрито, латентно. Не прекалявайте с алкохола и не забравяйте за правилното хранене и щадящата диета. Изберете традиционната медицина при лечение. През септември състоянието на сърдечно-съдовата система, може също да започне да притеснява някои от вас. Не само лекарствата ще помогнат да победите неразположенията, но и любовта на близките ви хора.

БЛИЗНАЦИ - Всички септемврийски събития за представителите на зодия Близнаци, ще се въртят основно около семейните дела и отношенията с роднините. Има вероятност да трябва да се върнете към решаването на стари проблеми, а минали неприятности да излязат на преден план, докато новите дела, напротив, ще бъдат „замразени“. Следователно, за да не си губите времето напразно, не плувайте срещу течението, противно на съдбата. Оставете всички нови неща настрана и се заемете с миналото.

Някой забележимо изсмуква вашата енергия и поставя спица в колелата. Погледнете по-отблизо средата си, може да се наложи да прекъснете връзката с някои личности. Отложете важните начинания, за втората половина на септември. По това време ще сте склонни да подхождате по-задълбочено към решаването на всякакви проблеми, доколкото е възможно това за вас. Препоръчително е във всички дела, да останете на втори план. Сега е по-добре да не се стремите към лидерство.

Любов и семейство. В семейния живот не всичко ще е толкова гладко, колкото бихте искали. Много от вас ще бъдат разочаровани от втората си половинка. Ще искате равноправие, а вашият партньор ще ви подтиска. Опитайте се да разрешите всичко мирно или посетете семеен консултант, за да разрешите проблема. Покажете на любимия с личен пример, колко е важна тази ситуация за вас. През този месец трябва да обърнете внимание и на близките си. Отидете на парти или организирайте свое собствено събитие. Това е чудесен повод, да сключите примирие с тези с който сте били скарани.

Необвързаните, ще бъдат много не доверчиви през септември.И за всичко това, ще са виновни миналите неуспешни връзки. Страхът да не преминете през същите ситуации е разбираем, но все пак е време да продължите. Отворете се за нови чувства и се оставете да ви обичат. Освен това, сега ще сте на върха на сексуалността и ще привличате противоположния пол. Някой все пак, ще успее да спечели доверието ви и да получи сърцето ви.

Кариера и финанси. Работната атмосфера ще бъде благоприятна, за изпълнение на ежедневните задачи. Единственото нещо, което ще ви спира, са неприятните ви колеги. Някои служители ви завиждат и по всякакъв начин ви изкарват да изглеждате в лоша свтлина пред шефовете. Това не трябва да допускате, но и да влизате в конфликт не е вариант. Разработете тактиката на спокойно поведение, бъдете по-малко нервни и напълно избягвайте такива събеседници.

Тези, които работят за себе си, ще могат да постигнат нови победи. Може да успеете да разширите бизнеса си или да привлечете нови инвеститори. Вашите постижения, ще ви дадат сили и енергия да продължите напред. Инвестирайте разумно и обмисляйте всяка стъпка.
Безработните, ще имат шанс да изкарат пари. Близък приятел или роднина, може да ви помогне в това. Не се колебайте да искате помощ от другите. Възможно е творческите ви таланти, да помогнат за осигуряването на средства.

Здраве. През септември, ще сте особено податливи на обостряне на хронични заболявания, предимно с наследствен характер. По това време си струва внимателно да следите за здравето си и ако се появят реални симптоми, не отлагайте посещението при лекар и диагностичен преглед.

Някой от вас, могат да бъдат измъчвани от усещане за тежест в стомаха. За всичко ще е виновно безразборното хранене и злоупотребата с вредни навици.

Ще трябва да се придържате към диета или да се подложите на медикаментозна терапия, в противен случай проблема ще се усложнени. Заемете се със спорт. Правете сутришно бягане, гимнастика, така ще избегнете проблеми с кръвоносните съдове и ставите. Физическата активност също ще помогне при вегетативно-съдова дистония, която често преобладава при вашият знак.

РАК - Началото на есента за представителите на зодия Рак може да бъде доста напрегнато, например по време на работа, но вие ще може да преодолеете всички проблеми и да обърнете ситуацията в своя полза. Септември е чудесен месец за подвизи и да направите нещо, за което преди не сте имали сили, например да се откажете от вреден навик, да посетите далечен роднина или да отидете на фитнес.

Краят на месеца не разполага към пренатоварване, все едно нищо няма да решите, само ще си загубите силите. И не позволявайте на другите, да се възползват от вашата доброта. Сега е моментът, ако не да станете, то поне да проявите здрав егоизъм и да действате в съответствие с това как би било най-добре лично за вас, погрижите се за вашата почивка. Дори и да е само петнадесет минути в гореща вана с лавандулово масло.

Любов и семейство. За необвързаните септември, ще започне с искрени признания. Най-накрая ще чуете заветните думи, които ще искате да отвърнете с взаймност. Може да сте спокойни, че следващата фаза на връзката ще бъде още по-добра. Единственото нещо, което може да пречи е ревността. Възможно е да не се доверявате напълно на любимия, поради минали отношения. Сега е дошло времето да се промените, в противен случай отново ще попаднете в капана на предишните грешки.

Семейните най-накрая ще се заемат с битовите задачи. Отдавна искате да направите ремонт и е време да сбъднете желанието си. Основното е, че в този период обстоятелствата няма да пречат. Не се колебайте да помолите близките си за помощ, те няма да откажат. Краят на месеца ще донесе много положителни емоции. Ще може да се измъкнете от града със семейството и да потеглите на вълнуващо пътешествие. Септември е добър за зачеване на дете. Ако не сте мислили за това преди, сега е моментът. Новия член на семейството, ще ви обедини още повече и ще даде усещане за неземно щастие.

Кариера и финанси. В професионалната сфера ви очаква един обикновен месец, без никакви промени в работата. Ще трябва да завършите старите дела и да коригирате грешките на други хора. Ще успеете да хармонизирате отношенията в колектива. Това значително ще засили екипния дух и ще подобри атмосферата на работа. Есента е добра за ново начало. Може спокойно да отидете да учите или да се запишете на опреснителни курсове. Някои от вашите колеги, също ще ви дадат незабравими знания. Възможно е също да ви изпратят в командировка, която ще ви хареса и даде нови перспективи.

Във финансовата сфера, могат да възникнат някакви проблеми. Ще ви напомнят за стар дълг, който сте забравили. За да спечелите необходимата сума, ще трябва силно да се постараете или дори да започнете допълнителна работа. Не разчитайте на лесни пари. Септември не предполага големи печалби или внезапно богатство. Разчитайте само на себе си. В края на месеца, ще трябва да похарчите много за битови нужди.

Здраве. Септември е благоприятен за енергийно лечение, дихателни практики, занимания с йога - това перфектно ще повиши тонуса на вашето тяло. Ако сте планирали спа лечение, няма да съжалявате, ще бъде ефективно. Средата на месеца е отлично време, за създаване на програма за прочистване на тялото от токсини и общо укрепване и повишаване на имунитета.

Ако ви завладее лошо настроение е необходимо да следите да не прерасне в депресия, в противен случай ще трябва много време, да се лекувате с лекарства. Спортът може да ви помогне да се справите с лошото настроение. Ако не сте свикнали с физическите занимания, тогава започнете с ходене. Увеличавайте натоварването всеки ден и след известно време, ще забележите явно подобрение на фигурата и общото си състояние.

ЛЪВ - Септември няма да оправдае очакванията, на представителите на зодия Лъв. Ще трябва да подредите нещата, да защитите интересите си и да разрешавате проблемите на други хора. Основна причина за безпокойство, ще са бизнес партньорствата. Всички договори, правни документи, споразумения, трябва да проверявате особено внимателно. Компетентно оформени отвън, те могат да съдържат невярна информация. Ръководете се от правилото „доверявай се, но проверявай“. Операциите с недвижими имоти, ще имат добри перспективи. Ако сте търсили размяна или разширяване на жизненото пространство, сега случаят може да бъде решен във ваша полза.

През този период трябва да избягвате изясняването на отношенията, със съседи и роднини. Ще се окажете без вина, виновни. Стремете се сами да избирате с кои да общувате. Въздържайте се от необмислени действия. Новите запознанства няма да изглеждат интересни и обещаващи. Напротив, първата половина на септември, обещава несъгласия и конфликти в общуването с другите. Това е неблагоприятно време за пътувания и важни срещи. Също така, бъдете нащрек и не участвайте в интриги. Така или иначе тази роля не ви подхожда, но може да станете жертва. Сега трябва да сте особено внимателни и критични към постъпващата информация.

Любов и семейство. През септември, може да се отегчите от връзката си. Ще искате ярки емоции и страсти. Обаче е препоръчително да не прекалявате и да не оказвате натиск върху любимия човек. За да се сбъднат вашите желания, трябва да поговорите с партньора и да му обясните какво ви липсва. Възможно е да изпитате изблици на ревност, въпреки че вашият партньор няма да дава повод за това. Такова поведение, много ще дразни вашата половинка.

Необвързаните няма да имат желание, за създаване на сериозна връзка. Свободният живот и развлеченията са вашите любими. Дори няма да се нуждаете от флирт. Ще се задоволявате с приятелско-дружеското общуване без задължения, което не е лошо. Така или иначе, ако не сте готови за сериозни стъпки, по-добре не бързайте с действията. Трябва да обърнете внимание на своите родители. По-старото поколение, ще се нуждае от подкрепа. Вероятно някой е болен и ще поиска физическа помощ. Но не бива да забравяте и за моралната подкрепа.

Кариера и финанси. През септември обстоятелствата в работата, ще се развиват благоприятно. Може да разчитате на разбиране от шефовете и подкрепа на колегите. Има смисъл да повдигнете въпроса, за увеличение на заплатата. Възможно е обещаващо бизнес пътуване. Това е чудесен шанс да укрепите позицията си, като покажете отговорност и старание. Не забравяйте: колкото по-бавно вървите, толкова по-далеч ще стигнете. Така че, сега не трябва да бързате с нещата.

Като цяло в началото на есента няма да има финансови излишъци, вероятно сега ще трябва да плащате стари сметки и дългове. В края на месеца важни новини могат да променят непосредствените ви цели. Ако това е предложение за промяна на работата, по-добре е да откажете. Не бива да избързвате с нещата, а и не е целесъобразно да започвате нов бизнес през този период. Отложете рисковите финансови оферти за след септември, дори ако идват от надеждни хора.

Здраве. През септември на някой от вас, може да се наложи да влязат в болница. Може би това е дълго планирана операция. Всичко ще бъде на най-високо ниво и няма да остави никакви усложнения. Всякакви козметични процедури, също ще се развиват благоприятно. Ако трябва да правите изследвания, не ги отлагайте за неопределено време. Направете рутинен физически преглед, за да изключите възможни заболявания.

Поддържайте имунитета и направете профилактика срещу бъдещи настинки. Мийте ръцете си често и изплаквайте носа, след посещение на обществени места. В краят на септември, може да се сблъскате с известно неразположение. Възможни са отити, ангина, фарингити и други заболявания на дихателната система. Не спестявайте от лекарства и не отлагайте лечението. При първите симптоми, се обърнете към вашия лекар.

ДЕВА - През септември повишената нервност може да повлияе негативно на работата на представителите на зодия Дева. Дръжте раздразнителността си под контрол, за да не бъдете въвлечени в неприятности. Научете се рационално да разпределяте собствените си ресурси. Слушайте интуицията си. Вашият организъм, ще ви подскаже правилният начин на поведение. Някой от вас, ще бъдат измъчвани от чувство за вина. Ще искате да се помирите с някого и да простите стари обиди. Основното е да не закъснявате.

В края на септември, може да се сблъскате с финансови спорове. Възможно е това да е ревизия или пълното прекратяване на отношенията с бизнес партньор. Същевременно това е подходящ момент да помислите за мястото си в живота, да оцени постиженията. Ще може успешно да работите върху развитието на собствените си творчески способности. Използвайте благоприятното време, за лични начинания. Това може да бъде корекция на фигурата, промяна на имиджа, процедури против стареене. Не прекалявайте на рождения си ден. Нежелателно е да общувате много. По скоро помечтайте за бъдещите постижения.

Любов и семейство. Възможно е объркване и нестабилност в романтичните отношения. Взаимоотношенията с приятелите, ще се развиват на основата на взаимопомощ и подкрепа, но за сериозни въпроси ще трябва да разчитате само на себе си. Ще имате желание, да се разберете в чувствата си. И това ще е от полза за любовта, ще проясните мислите си и ще сложите всичко на мястото си.

Най-близките приятели и съветници по всички въпроси, ще станат родителите и роднините. Не подценявайте съветите им, напълно се доверете на техния житейски опит. В средата на месеца, може да възникнат кавги и недоразумения с роднини. Дори те да не са прави, поискайте първи прошка, за да разрешите бързо конфликта.

Кариера и финанси. Ще трябва да работите усилено през септември. В началото на месеца избягвайте рискови дейности и внимателно подписвайте документи. Вероятни са измами и капани. Не се доверявайте на първия срещнат и внимателно избирайте бизнес партньорите си. Също така, сред колектива може да се появи недоброжелател. Обърнете внимание на вашият екип, някой може да предава важна информация за вашата компания. В началото на есента са вероятни финансови затруднения.

Ще трябват пари за инвестиции и ще имате много разходи за домакински нужди и лечение. Бъдете търпеливи и изчакайте, докато финансовата ситуация се стабилизира. Но в този период е по-добре да се откажете от големи покупки. Безработните ще ходят на интервюта, но, за съжаление, е твърде рано да се говори за професионална кариера. За сега ще ви трябва стаж и време да трупате опит. Много от вас ще искат да учат и ще кандидатстват в университет за допълнително образование.

Здраве. Сега тялото ви ще е склонно да съхранява излишък за резерв, затова се опитайте да ограничите лакомствата. Заниманията във фитнес залата, ще ви помогнат да коригирате фигурата си. Не пренебрегвайте сутрешните упражнения и джогинга. Правете упражнения всеки ден, за подобряване на кръвообращението и намаляване на теглото.

Не забравяйте да приемате витамини и яжте зеленчукови салати по-често. Погрижете се за храносмилателния тракт, яжте повече груби фибри. В края на месеца, са възможни проблеми със стомаха. Ако е необходимо направете преглед, за да избегнете бъдещи неприятности.

ВЕЗНИ - През септември представителите на зодия Везни, могат да се сблъскат с проблеми и грешки от миналото. Преодоляването на препятствията, ще ви отнеме много енергия и време. Не очаквайте много от този месец. Използвайте този период, за хармонизиране на своите желания и действия. Повишената чувствителност и интуицията, ще ви позволи лесно да разберете тънкостите на собствения си живот и действията на хората около вас. Обърнете внимание на знаци, поличби, сънища.

Древните астролози вярвали, че месецът, предхождащ рождения ден, е време за натрупване на сила, както и въвеждане на ред в делата и плановете. По това време не си струва да започвате нищо ново. Напротив, занимавайте се със стари неща, освободете място за бъдещи победи. Възможни са периоди на апатия, меланхолично настроение. Най-добрият начин за преодоляване на това състояние, е почивката. Ето защо, ако имате възможност и желание, направете пауза.

Любов и семейство. През септември цялото ви внимание, ще бъде насочено към личния живот. За да избегнете конфликти в семейството или с любимия, ще трябва да проявите максимална сдържаност и предпазливост. Нарастващата привлекателност, гъвкавост и дипломатичност, през този период, ще ви позволи да постигнете взаимно разбирателство с хората около вас. В средата на месеца са възможни конфликти със съперници, конкуренти или роднини.

Необвързаните е добре, по-често да излизат на срещи. Най-добрите дни за това ще бъдат 19, 23 и 27 септември. В общуването с противоположния пол, не губете време, а хванете бика за рогата. Бъдете инициатори за развитието на връзката. Инициативите по въпросите на сърцето ще идват от вас. Вашите партньори, само ще трябва да приемат или отхвърлят предложенията.

Кариера и финанси. През септември, ще бъдете затрупани с работа. Не само няма да имате време за старите дела, но постоянно ще постъпват нови. Ще трябва да работите за двама или да комбинирате основната си дейност с допълнителна. Успокояващо е, че работата ви ще бъде добре платена. Въпреки това е добре да си правите кратка почивка, през почивните дни. Финансовата страна, обещава да бъде стабилна. Не се очакват големи разходи, а доходите ви до края на септември значително ще нараснат.

Тези които имат собствен бизнес или са на ръководна позиция, успешно ще преодолеят изпитанията. Най-накрая, ще може да си отдъхнете. Атмосферата на работното място ще се промени към по-спокойна и "главоболията" ще свършат. Може да разчитате на бонус или увеличение на заплатата. На 10 септември бъдете внимателни с думите, с нещо може силно да обидите колегите и това да изиграе лоша шега с вас.

Здраве. Здравословното ви състояние, ще бъде променливо. Много е важно да спите достатъчно, да си почивате и храните правилно. За да не натоварвате нервната си система, е важно да може да се отпускате. За това има подходящи техники за медитация и релаксация. Ако не знаете как да направите това, тогава се запишете на йога или се обърнете към добър психолог.

Втората половина на месеца, ще ви накара да се притеснявате за здравето си. Ще се появят неприятни болежки, вероятно и настинки. Мийте ръцете си често и използвайте средства за защита от вируси. След посещение на обществени места, не забравяйте да промивате носа си с физиологичен разтвор.

СКОРПИОН - Септември ще изненада представителите на зодия Скорпион, със своята уникалност и новост. Опитайте се да се възползвате максимално от възможностите, които съдбата предлага. Препоръчително е да поддържате добри отношения с другите, да не се отказвате от тяхната подкрепа. Отличната интуиция, ще ви подскаже на кого да вярвате и на кого не. Сега има голяма вероятност за клюки и интриги, по ваш адрес. Но със сигурност, ще съумеете да прозрете пакостите на недоброжелателите.

Възможно е през септември да трябва да вземете активно участие, в делата на някой от близките си приятели. Призовете дипломатичните си умения за да балансирате между интересите на семейството и приятелите. Стремете се да поставите всички важни начинания на надеждна основа, оценявайки стабилността и взаимопомощта. Успех ще имат тези, които вървят към целта, без да се поддават на изкушения и изпълняват задълженията си. Дори ако всичко се развива плавно и според собствения ви сценарий, не трябва да се отпускате.

Любов и семейство. В личните отношения ще има забележим напредък. Може да изправите това което не ви харесва и да хармонизирате отношенията. Срещите с приятели, сега няма да ви привличат толкова колкото преди. Сега за вас ще има само един човек, на който ще искате да разкажете всичко, което се случва във вашата душа. Необвързаните, ще запомнят септември с повишено внимание от противоположния пол.

Семейните ще почувстват, безпрецедентен прилив на романтика във връзката. Огънят на страстта и любовта, ще се разгори. Очаква ви буря от емоции, включително негативни. Много от представителите на знака, могат да преминат на нов етап в отношенията. Пригответе се да станете родители.

Кариера и финанси. За вас показателят за успех и лични постижения са парите. Но славата е по-важна от богатството. За да спечелите пари, може да организирате другите хора и да ги накарате да работят за вас. Септември е много добър период, за представителите на зодия Скорпион. Най-накрая ще видите дългоочакваните плодове от работата си и ще усетите вкуса на живота. Ще бъдете заинтересовани от повишаване и подобряване на вашето благосъстояние. Постоянно ще проявявате предприемчивост и ще използвате вашите връзки. По важни въпроси вашият чар, интуиция и харизма ще помогнат.

В края на месеца ще дойде времето, когато късметът сам ще почука на вашата врата. Шефовете и екипът ще бъдат изумени от вашите оригинални идеи и издръжливост. Ще започне нов кръг от кариерата ви и той ще се различава от предишната рутинна работа. Финансовото ви положение също ще се подобри. Бъдете готови за дългоочакваните печалби, които е нужно да изразходвате разумно.

Здраве. В началото на септември отслабеният имунитет, няма да позволи да се заемете изцяло с изпълнението на плановете и важните въпроси. Но към края на месеца, вашата повишена жизнена енергия ще помогне да компенсирате всички загуби от началото на периода. Опитайте се да не заминавате в командировки и дълги пътувания на 17, 20 и 30 септември. Съществува висок риск от нараняване или пътнотранспортни произшествия.

С голяма степен има вероятност за влошаване на заболявания свързани с респираторните органи. Най-вероятно ще ви застигне настинка, която ще предизвика някои усложнения. Ще отнеме много време, за да се излекувате и възстановите от заболяването. За да предотвратите това да не се повтори, пийте витамини, които укрепват имунната система, правете упражнения и се закалявайте.

СТРЕЛЕЦ - Септември за представителите на зодия Стрелец, е чудесно време за пътуване и романтични запознанства, с последващо продължение. Възходи и падения, блестящи идеи, добри сделки и неочаквани неуспехи ще ви съпътстват в работата. В търсене на резултати, вие ще сте склонни да рискувате здравето си. Ще се нуждаете от периодична почивка, нови впечатления и любовта на близките. Нова книга или кратко пътуване, ще послужат като храна за вашия ум. Ще се грижите за всички членове на семейството, вниквайки във всичките им трудности и проблеми.

Връзките с приятели, шефове и партньори през втората половина на месеца може да не се развива, така както искате. Затова пък в личният живот, всичко ще е наред. Възможни са изгодни сделки и успешни придобивания. Краят на месеца ще донесе разширяване на кръга от контакти и възможност за получаване на нова работа. Само внимавайте неразумният риск да не стане причина за финансови загуби и влошаване на отношенията със семейството и приятелите.

Любов и семейство. В момента може да не сте уверени в своите способности, така че всякакви експерименти с намирането на нов образ на любимия, може да завършат с неуспех. Но до края на септември ще станете господар на ситуацията и ще може да изберете с кого да отидете на среща от куп ухажори. Въпреки това се въздържайте от шумни събития и големи компании. Всички болезнени проблеми ,могат да се обсъдят с един единствен близък приятел.

Семейните ще мислят за разширяване на жилището. Ще бъдете погълнати от домакински дела и грижи за децата. Пригответе се за ремонт, обновяване или преместване. Не се обиждайте на най-близките си хора, ако те не могат да ви помогнат с отглеждането на децата или във финансовата сфера. Те имат за това, свои причини. В края на месеца ще почувствате голямо напрежение във връзката, но ситуацията скоро ще се разреши.

Кариера и финанси. Най-накрая, ще има подобрение във финансовото ви състояние. Много проекти, които са се влачили, ще завършат добре и ще дадат своя плод. С тяхна помощ, ще изпитате комфорт и стабилност. Вярно е, че през първата половина на септември са възможни проблеми в бизнеса. Опитайте се да се съсредоточите, следете за документите и важните дела. Някои грешки и пропуски, могат да доведат до сериозни неприятности. В края на месеца ще имате повече енергия, но и изискванията към вас ще станат много повече, отколкото преди. Ще трябва да промените стила си на работа, за да постигнете желания резултат.

През септември може да завършите някаква сериозна работа или проект, който ще ви помогне да постигнете успех в личния си бизнес. Няма да чакате финансовото благополучие дълго. Въпреки завистта на някои ваши колеги, ще имате много приятели на работа. Но бъдете внимателни и не споделяйте тайните си. И със сигурност не започвайте любовни истории, там където работите.

Здраве. През септември ви очаква успешен и светъл период. Проблеми със здравето е малко вероятно да ви притесняват, а положителното настроение ще ви посещава всеки ден. Харесващите екстремни спортове, трябва да бъде по-внимателни поради потенциален риск за нараняване. Септември е чудесен за приключения. Излезте извън града или на морска ваканция. Така забележимо ще повишите тонуса си и ще подобрите здравето си.

Началото на есента, може да донесе някои проблеми свързани със зрението. Вероятни са възпалителни очни заболявания и намалено зрение. За да отстраните проблема, свържете се с оптик и приемайте специални витамини. Ако се наложи, ще трябва да носите очила или лещи. Не се притеснявайте за външния си вид.

КОЗИРОГ - За представителите на зодия Козирог, септември ще бъде благоприятен за кариерно израстване, постигане на материален успех и укрепване на семейните връзки. Основното нещо е да действате целенасочено и активно. В средата на месеца се захващайте с нови неща, само ако сте напълно уверени в своите способности. Възможно е да получите предложение за работа или нов източник на доходи.

В работата са възможни много клюки и интриги, но едва ли ще забелязвате подобни дреболии. След като отсеете недоброжелателите от съюзниците, действайте в екип, независимо дали на работа или в личния живот. Септември ще бъде наситен на горещи новини, полезна информация, приятни срещи и запознанства. Втората половина на месеца, ще ви позволи да проявите и осъществите стари планове. Но имайте предвид, че до известна степен това време ще бъде съдбоносно за вас: това, което посеете сега, определено скоро ще пожънете.

Любов и семейство. През септември, може да си устроите почивка. Така ще имате възможност да се погрижите за себе си, да анализирате своите силни и слаби страни. Писнало ви е да се справяте с външните обстоятелства и да решавате чужди проблеми. Ще искате да си създадете лично пространство, в което спокойно да си починете от стреса на работния ден. С любимия човек, са вероятни спорове и кавги. Дори най-малко нещо, може да разстрои връзката ви.

Семейните отношения, ще изискват финансови инвестиции. Ще трябва да обновявате, купувате, разширявате нещо. Но желанието ви да промените всичко към по-добро, може да се провали. Близките няма да са доволни от новите ви идеи и няма да ви подкрепят. При тези, които имат връзка от дълго време, са вероятни проблеми. Може да възникне напрежение, след което ще се наложи дълго време да обмисляте изминатия път и обновявате отношенията. Може би този преломен момент, ще завърши със сватба или развод. При необвързаните, някой може да прояви нездравословен интерес към вас. Бъдете внимателни, тъй като такъв роман няма да ви хареса.

Кариера и финанси. През септември ви предстоят, големи парични транзакции. Важно е да сте честни и да не пренебрегвате и най-малките детайли. Сега работата ще ви харесва и ще сте готови за големи постижения. Това е чудесен момент да докажете вашите способности и да развиете възможностите си 100%. Особено късмет ще имат тези, които работят в държавната администрация. Тези, които работят с пари всеки ден, също ще имат успех.

Краят на месеца, ще донесе голям напредък в делата. Ще сте изпълнени с енергия и готови да поемете всякакви задачи, да помогнете на колеги, да замените шефа или да заминете в командировка. Подобно усърдие ще ви помогне да се измъкнете от масата и да изпъкнете в очите на ръководството. Сами ще бъдете изненадани от своята независимост. Възможна е някаква печалба. Това вероятно ще е наследство или голям бонус, които ще е доста значим.

Здраве.Септември няма да донесе никакви особени неприятности за здравословното ви състояние. Ще бъдете спокойни и емоционално стабилни. Все пак следете за здравето си. Важно е да вземете профилактични мерки, за да не се поддадете на настинки, тъй като към края на месеца има вероятност за лека ангина или грип.

Не забравяйте да проверите състоянието на зъбите си. Също така не са изключени главоболие, виене на свят и болки в долната част на гърба. Бъдете физически активни, за да отстраните тези проблеми. Гимнастика, йога, сутрешен джогинг, са идеални за това. Може да се наложи и ортопедично лечение.

ВОДОЛЕЙ - През септември представителите на зодия Водолей, могат да се сблъскат с финансови затруднения и неприятности. Това може значително да съсипе настроението ви и да повлияе негативно на вашето здраве. През първата половина на месеца, ще ви трябва пълна концентрация и способност за намиране и анализиране на информация. Бъдете изключително предпазливи, за да избегнете прибързани решения и да не направите грешки.

Също така през този период, ще сте склонни да поемате рискове и вероятно сега, ще решите не просто да промените живота си, но дори да го преобърнете. Възможно е да се върнете към стари планове, както и да срещнете стари познати и дори да установите бизнес отношения с тях. Вероятно, ще се появят отново в живота ви, не случайно, а с цел да ви помогнат и подкрепят. Затова не се колебайте, да се възползвате от това обстоятелство. Септември като цяло ще бъде натоварено време, затова бъдете възможно най-внимателни както в работата, така и в личните дела.

Любов и семейство. През първата половина на септември, ви очаква положителен период, който ще бъде изпълнен с различни срещи с приятели и ярки и запомнящи се събития. Разбира се, до края на месеца енергията ще спадне и ще станете по-летаргични и пасивни. По това време са възможни промени в дома-ремонт, преместване. Бъдете готови да се сблъскате с ежедневната рутина, която ще отнеме много енергия и пари. Именно на тази основа, могат да избухнат конфликти.

Вероятно дълго ще спорите и ще изяснявате нещата, както със съпруга, така и с родителите и децата. Напрежението ще достигне своя връх и след това ще намалее. Бъдете готови да поискате прошка за суровите си думи и груби действия. Необвързаните могат да се влюбят. Това е прекрасен период за леки отношения и флиртове, които имат шанс да прераснат в нещо стойностно. Слушайте съветите на по-възрастните и не бързайте с изводите. Сега ще сте склонни да преувеличавате всички събития и объркани от емоциите.

Кариера и финанси. На вашата общителност през септември, ще може само да се завижда. Около вас ще се струпват тълпи от партньори и колеги, които не само ще вярват във вас, но и ще ви предоставят цялата възможна подкрепа. Семейството също ще ви подкрепя във всякакви начинания и ще допринесат за вашето повишение. Това значително ще ви помогне да преминете на ново финансово ниво. По този начин ще се отървете от предишни трудности и заеми, които се влачат от дълго време.

В средата на септември е възможно изтичане на информация по ваша вина. Бъдете бдителни и не разказвайте за плановете си дори на близки хора. Има вероятност както да бъдете наклеветни, но и да сключите добър договор. Въведете всички стари дела в ред. Вероятна е внезапна проверка, която може да ви разстрои. Бъдете готови за всичко.

Здраве. Отивайки на почивка, не забравяйте, за аклиматизацията. Възможни са храносмилателни проблеми, главоболие, треска и други. Вземете си превантивно лекарства и приемайте пробиотици. Времето също ще има дълбок ефект върху вас. Отивайки на планина или море, са вероятни промени в кръвното налягане и главоболие.

За да не ви изненада болестта, трябва да я посрещнете напълно въоръжени. Знаейки слабостите си предварително, може да проведете профилактика, което ще ви спести сериозни усложнения. Винаги носете лекарство, което са ви предписали, или помолете вашия лекар за рецепта.

РИБИ - За представителите на зодия Риби, септември ще бъде доста спорен месец. В средата на месеца е възможен емоционален спад и влошаване на здравето. В края на месеца ще трябва да работите упорито в нечия полза и в ущърб на собствените си планове. Възможни са много домакински и бизнес тревоги. Може да има неочакван обрат на събитията или разкриване на някаква тайна, което няма да ви хареса. Не оставайте сами, сега компанията ще е важна за вас.

Обърнете специално внимание на външния си вид. Способността да се обличате с вкус и да се държите с достойнство винаги се забелязва от другите. Този месец сте особено в унисон с модната вълна и ще търсите свой собствен път към съвършенство. Вероятно ще искате да направите някои корекции във външния си вид или в живота. Ако планирате ваканция през септември, опитайте се да комбинирате приятното с полезното, така че отдиха да не е за сметка на вашето здраве. Като цяло в началото на есента е време да се заемете с онези въпроси, които отдавна отлагате. Завършете старите дела и изпълнете дадените обещания. Дългогодишен продължителен конфликт, също може да бъде решен.

Любов и семейство. В средата на септември към вас ще покаже внимание лице, от което не сте очаквали това. Ако интересът е взаимен, тогава ще се получи красив роман, който ще има продължение. Развитието на отношенията, може да бъде възпрепятствано от желанието за кариера. Ще ви ревнуват от работата, досаждат с обаждания и по всякакъв възможен начин ще напомнят за себе си.

Обвързаните ги очакват много кавги в ежедневието. Конфликтите ще избухват по всякакви поводи. За да се разберете във връзката, ще трябва да анализирате ситуацията и дълго време да противоречите на собственото си мнение. Няма да ви е лесно да се примирите с нечия позиция и още повече да я приемете. Изясняването на отношенията, ще отнеме много време, пари и усилия и е малко вероятно да завърши с нещо положително. Ако това е наскоро започнала връзка, не търгувайте за нея. Може спокойно да се разделите с такова партньорство, защото от него няма да се получи нищо добро.

Кариера и финанси. През септември може да ви бъде предложена нова позиция. Но трябва да сте сигурни, че може да се справите. Ще трябва да отделите много време за обучение и професионално развитие. Общувайте с хора, които познават вашия бизнес и правете нови контакти. Отнасяйте се сериозно към поставените задачи. Трябва да се опитате да бъдете по-събрани и да не се разпръсквате по десетки малки неща наведнъж. По-добре се заемете с един проект и го направете така, че всички да бъдат убедени във вашата производителност.

В средата на месеца, ще се изисква от вас да бъдете по-независими. И въпреки че няма да е лесно, ще може да се справите с всичко. Предприемането на смели и решителни действия, ще ви помогне бързо да се справите с работата и да преоцените ценностите си. Помощта на партньори и влиятелни хора, ще бъде много полезна и ще ви помогне да погледнете по-оптимистично в бъдещето.

Здраве. През септември ще трябва да се борите с здравословните проблеми. На първо място, са възможни психологически проблеми, които ще причинят вегетативно-съдова дистония и панически атаки. Напрежение, главоболие в слепоочията, виене на свят, замаяност и сърцебиене заедно с изпотяване, са признаци на неврастения и депресия. Такова състояние трябва да се лекува от опитен лекар под наблюдение и с назначаване на сериозни лекарства.

В никакъв случай не трябва да се изолирате от света през септември. Въпреки че ще искате да лежите в собственото си легло през целия ден, трябва да се насилите да ходите повече. Пийте много течности и приемайте витамини. Срещите с приятели или сърдечните разговори с близки, ще ви помогнат да избегнете депресията. А алкохолът, може само да влоши ситуацията с нервната система.

Източник: astrostar.eu 

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук