Кметът на Костинброд присъства на откриването на академичната година във ВСУ „Любен Каравелов“

494 преглеждания

Трайко Младенов пожела на ръководството и на всички първокурсници успешна академична 2023/2024 г.

Кметът на община Костинброд – Трайко Младенов и общинският съветник  Анелия Велева, присъстваха на откриването на академичната година във Висше строително училище „Любен Каравелов“ – гр. София.

На тържествената церемония кметът Младенов поздрави ректора на училището – доц. д-р инж. Анита Хандрулева, като пожела на нея, на ръководството и на всички първокурсници успешна академична 2023/2024 г.

Кметът подчерта колко голям е приносът на преподавателите във Висшето строително училище и отбеляза, че служители на Общинска администрация Костинброд, които са възпитаници на ВСУ „Любен Каравелов“ проектират и изграждат множество инфраструктурни обекти на територията на общината ни, които се откриват, и предстои да се откриват.

Трайко Младенов се обърна към студентите с пожелание, като бъдещи строители, да съумеят да изградят една още по-хубава държава. Пожела на всички една успешна, слънчева и безоблачна учебна година.

От името на община Костинброд, кметът Младенов и общинският съветник Анелия Велева /настоящ студент във ВСУ „Любен Каравелов“/, подариха на доц. Хандрулева книгата „Скретиска – Един път, един храм, един дворец и десет века история“, която разказва за богатото минало на Костинброд.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук