Кооперативен пазар - град Костинброд ще отвори врати на 25 април 2020 година само за търговци на земеделски продукти

1174 преглеждания

Община Костинброд предоставя схема за организацията на движението за съботните дни при провеждането на Кооперативен пазар

Кооперативен пазар - град Костинброд ще отвори врати на 25 април 2020 година /събота/ само за търговци на земеделски продукти, съобщават от Община Костинброд:

"Във връзка със заповед на министъра на здравеопазването РД-01-179 от 06.04.2020 г., допълнена със заповед РД-01-199 от 11.04.2020г., фермерските и кооперативните пазари могат да работят в условията на извънредното положение при изпълнение на определени мерки за хигиена, дезинфекция и социална дистанция между продавачи и клиенти.

Община Костинброд Ви предоставя схема за организацията на движението за съботните дни при провеждането на Кооперативен пазар – гр. Костинброд.

Обръщаме се с молба към всички земеделски производители, търговци на земеделска и фермерска продукция, и всички клиенти за стриктно спазване на мерките и ограниченията от извънредното положение, с цел предотвратяването на разпространението на COVID-19.

Борбата с коронавируса е отговорност на всеки един от нас! Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на Националния кризисен щаб! Погрижете се за себе си, за близките си и за околните!"

Източник и снимка: Община Костинброд

Общото събрание на Регионално сдружение за управление на отпадъците на регион...
Доброволци извършиха дезинфекция в Костинброд
Готов е проектът на програмата за развитие на туризма в община Костинброд 2020-2024 г.

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук