Костинброд грейна за Коледа

304 преглеждания

Стартира и Коледният фестивал в града

Костинброд грейна в коледна премяна. За девета поредна година общината украсява живо дръвче и пуска невероятна празнична заря за гражданите на град Костинброд. Точно в 18.00 часа започна спектакъл „Запалване на Коледно дръвче“, който бе представен от артистите от Боби шоу. Пред общинска администрация-Костинброд имаше фокуси, шеги, танци и песни за всички малчугани, а Дядо Коледа раздаде подаръци на всички деца, събра писма и се снима с всеки желаещ.

1

2

3

4

Кулминацията бе броенето от 10 до 1 и запалването на светлините на Коледната елха от Дядо Коледа и кметът на община Коостинброд.

5

6

На събитието присъстваха Трайко Младенов – кмет на община Костинброд, д-р Атанас Тенев – председател на ОбС-Костинброд, Александър Ненов – зам.-кмет на община Костинброд, Валя Иванова – секретар на община Костинброд, служители от общинска администрация, общински съветници Василена Ивкова, Яблена Трайкова, Мариела Средкова, Димитър Григоров, родители и най-важните гости – децата на община Костинброд.

След запалването на коледните светлини и празничната заря всички се отправиха към Коледния фестивал на площад Иван Вазов. От сцената кметът на община Костинброд даде старт на Коледно-Новогодишните празници в общината, като пожела здраве, щастие и семеен уют. До късни часове се изявиха популярните лица Стан и Константин Кацаров от Гласът на България. Коледният фестивал продължава на 9 и 10 декември.

7

8

9

10

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук