Късмет за Девите, изненади за Водолеите

493 преглеждания

Хороскоп за всички зодии за 13 ноември

Водолеите ще получат неочакван подарък, а Лъвовете ще разберат плюсовете на това да забравят.

Овен

Много вероятно е днес да си помислите, че сте на грешното място. Оставете време на вас самите, за да разберете защо сте тук.

Телец

Днес ще получите много, но рискувате да свикнете с това положение. Намирайте време да отвърнете с взаимност, за да не се окажете с празни ръце.

Близнаци

Намирате се в изпитание, животът ви е дал тежка задача. Понякога е добре сами да вдигаме летвата, за да не ни я вдигне някой друг.

Рак

Очаквате хората около вас да знаят какво искате да им кажете, но това е невъзможно. Задайте конкретните въпроси, за да имате точните отговори. Бъдете достатъчно ясни.

Лъв

Днес ще разберете колко хубава е способността да забравяте. Ще ви върнат услуга, която отдавна сте изтрили от съзнанието си, но този на когото сте я направили не ви е пренебрегнал.

Дева

Днес ще се радвате на лесна печалба и късмет. Ще спечелите добри позиции. Ако може да реагирате срещнете се с онези хора, от които зависи да наложите своите виждания там, където желаете.

Везни

Тази сряда ще получавате по много от всичко, с което се заемете. Важното е да изберете такива дейности и мисли, които не биха могли да ви наредят, не само в момента, но и в един по-късен момент.

Скорпион

Днес кипите от енергия, която дори ви е в повече и има риск да я превърнете в агресия. Освен това събитията сякаш ще подтикват към несдържаност от ваша страна.

Стрелец

В средата на седмицата се разделете със старото и ненужното. Може дори да ви бъде взето нещо, не по ваше желание. Оставете го да си отиде. Така е трябвало да стане. Не употребявайте алкохол.

Козирог

В този ден вие ще постигнете всичко, което искате. С лекота ще стигате до целите си, така че бързичко си спомнете какво искате най-много.

Водолей

Днес ще получите неочакван подарък. Не бъдете скромни, изживейте радостта от придобитото и не забравяйте да благодарите. 

Риби

Тази сряда ще имате противоположни чувства и емоции. Заложете на това, което не вреди никому и е полезно за вас самите. Не се впускайте в драми. 

Източник: 24novini.bg