Късмет за Лъвовете, Рибите да са търпеливи

583 преглеждания

Хороскоп за всички зодии за 16 октомври

Телците да се впуснат в нови приключения, а Лъвовете да се възползват от късмета си днес. Козирозите ще срещат трудности, ако смесват работата и социалните контакти.

Овен

Днес не си позволявайте да бъдете скромни. Знаете и можете много, така че вършете работата си на ниво и ще постигнете успехите, които желаете, защото ще ви забележат правилните хора. От направеното сега зависи близкото бъдеще.

Телец

Спрете се на нещо, което не сте правили досега. Заложете на новост в живота ви и действайте смело. Бъдете готови за много емоции в личен план, но не ги намесвайте със служебните задължения.

Близнаци

Днес ще имате условията и възможността да решите възникналите проблеми. Денят е подходящ за правене на планове. Концентрирайте енергията си върху едно или две неща, за да постигнете целите си.

Рак

Днес бъдете спокойни и не позволявайте да ви извадят от равновесие. Неразбирателствата с половинката ви ще заздравят връзката ви и скоро ще се радвате на много семейно щастие. 

Лъв

Внезапната ви избухливост и раздразнителност ще усложни комуникацията ви с по-младите членове на вашето семейство. Ще имате късмет тази сряда. Дори и да мислите, че сте на крачка от голямата цел, заложете на сигурното.

Дева

Плановете ви ще се реализират, но не както вие очаквате. Каквото и да направите днес, ще има голяма влияние върху близките дни. Не губете времето си в незначителни спорове, когато около вас има други важни неща, на които да обърнете внимание.

Везни

Да накарате някого да се усмихне е големият ви успех за днес и голям жест за човека отсреща. Отървете се от миналото си, защото докато сте в него, ще търпите само неуспехи. Денят е подходящ да затворите вратата на много проблеми днес.

Скорпион

Ще върнете връзката и контакта със стари приятели или познати. Денят е подходящ за релакс и малко почивка, така че е време да прекарате няколко часа с половинката си. 

Стрелец

Тази сряда може да се наложи да се изразявате по различни начини, за да могат да ви разберат хората около вас. От днес влизате в период с много запознанства и много нови приятели. Махнете стари и ненужни неща от мисленето си, за да се отворите към по-добри моменти.

Козирог

Смесвате работата със социалния живот и това ви създава трудности. Не очаквайте каквото и да било от хората около вас, защото ще бъдете разочаровани от липсата на отдаденост в други хора. Бъдете спокойни и уверени в това, което правите.

Водолей

Инвестирайте пари в бъдещето си, наясно сте с възможностите, които имате. Ще бъдат създадени необходимите условия, за да разрешите проблем, който отдавна не ви дава покой. 

Риби

Днес бъдете търпеливи, постоянни и праволинейни в действията си. Не си поставяйте нереални цели, за да не останете разочаровани от себе си. Ще получите полезен съвет.

Източник: 24novini.bg