Летни кино вечери в Сливница

1316 преглеждания

Прожекциите ще се състоят пред градското читалище „Съзнание“ от вторник (24.08.) до неделя (29.08), с начален час 21:15

За първа година община Сливница организира седмица на лятното кино с прожекции на пет завладяващи български комедии. Входът е свободен.

Прожекциите ще се състоят пред градското читалище „Съзнание“ от вторник (24.08.) до неделя (29.08), с начален час 21:15.

Изключение прави съботата, когато прожекция няма да има. За сметка на това, в съботния ден жители и гости на общината ще могат да се забавляват на благотворителен концерт на стадион „Сливнишки герой“.

Програмата на летните киновечери започва с филмът „Като за последно“ на Ивайло Пенчев и с участието на младата българка номинирана за Оскар - Мария Бакалова.

В сряда гражданите ще се насладят на „Голата истина за група Жигули“ и актьорската игра на Димитър Рачков, Михаил Билалов и много други.

Четвъртък пък ще дойде с „Ятаган“ и ще ни покаже как Мариан Вълев и Жени Калканджиева се борят с тероризма.

Петък е денят за „Завръщане“ на режисьора Ники Илиев и историята на група деца, тръгнали обратно към дома 20 години след завършването им.

Неделя е последният ден в който ще бъдем свидетели на традиционната българска лятна почивка и на един Ивайло Драгиев, търсещ старо съкровище по нашето Черноморие.

След традицията на общината да организира седмици на театъра, летните кино вечери са потенциална основа на една нова и също толкова завладяваща традиция в града. Сливница Ви очаква за едно приятно лятно кино приключение.

При лошо време прожекциите ще бъде преместени в читалището.

Автор: Ния Кръстева

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук