Луда надпревара в град Костинброд на 18 и 19 май

155 преглеждания

Готови ли сте за емоции и адреналин?

"Луда надпревара" в град Костинброд тази година ще се проведе на 18 и 19 май:

"Спри агресията по пътищата, стани един от нас! Стани част от новата концепция на луда надпревара за сезон 2024!", призовават организаторите на автомобилното шоу:
 
"Готови ли сте за емоции и адреналин? Представете си само - скорост, изкуство и невероятни представления, които ще ви оставят възхитени и жадни за още!
Заповядайте в нашата автогладиаторска арена на невероятната атмосфера, където скоростта и майсторството се преплитат в едно. Нашата цел е да ви поднесем незабравими моменти, изпълнени с вълнение. Стани част от нашата публика и се наслади на невероятните шоута, които ще ви оставят с отворена уста!
Поглезете сетивата си с изумителни изпълнения на професионални каскадьори. Следете скокове, дрифтове и феноменални представления, които ще ви оставят бездъханни.
Но най-важното - седнете и се насладете на изживяването! Вие сте сред най-щастливите зрители, които имат възможността да се потопят в света на Луда Надпревара. Гледайте и се възхищавайте, докато нашите автогладиатори откриват вълнуващи начини да ви зарадват и впечатлят.
Така че, готови ли сте за невероятното приключение? Пригответе се да бъдете завладени от емоциите и вълнението на Луда Надпревара!"
 
Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/955251772869626 
 
Източник, сн.: Община Костинброд