Любов за Стрелците, новости за Девите

546 преглеждания

Хороскоп за всички зодии за 6 ноември

Близнаците да се отдадат на желанията си. Водолеите да не натрапват помощта си.  

Овен

Днес денят е подходящ да смените посоката си на действие. Огледайте се за нови възможности, които идват пред вас, за да си набавите необходимото разнообразие.

Телец

Заложете на старите и познати за вас методи. Необходима ви е сигурност и е малко вероятно да я постигнете с нововъведения.

Близнаци

Отдайте се на желанията си и правете каквото смятате за добре. Всички вие имате намеренията, но малко от вас успяват едновременно да угодят  на другите, едновременно на себе си.

Рак

Днес може да се поглезите. Помислете за почивка или за започване на ново хоби. Прекарайте и време с близките си, сега имате време за това.

Лъв

Денят е подходящ да намалите темпото и да си починете. Решили сте част от проблемите си и сега мижете спокойно да си отдъхнете.

Дева

Тази сряда ще научите много нови неща. Тези, на които им предстои командировка или пътуване, ще имат изключително успешен ден.

Везни

Не обсъждайте и не подписвайте сделки. Ако все пак решите да го правите, информирайте се добре юридически по въпроса.

Скорпион

Бъдете предпазливи. Внимавайте при работата с остри предмети и ножове. Въздържайте се и от процедури с кръвопреливане и донорство. Денят е рисков за здравето ви.

Стрелец

Очаква ви романтичен ден. Пазарувайте смело неща в тази насока, за да имате прекрасни мигове с половинката.

Козирог

Предстои ви приятен и спокоен ден с близките ви. Не се колебайте и поемайте инициативата.

Водолей

Не подавайте ръка, ако не са ви я искали и не давайте съвети, ако не са ви ги искали. Може да имате най-добри намерения, но без да са поискани, няма да имат своята добронамереност.

Риби

Тази сряда можете да си подарите повече от един прекрасен момент. Дори да нямате свободно време, повече похвали и нещо специално във външния вид, ще се отразят добре на самочувствието ви.

Източник: 24novini.bg