Любов за Стрелците, работа за Близнаците

520 преглеждания

Хороскоп за всички зодии за 13 декември

Овните ще се радват на успехи, а Стрелците на ново запознанство и любовни вълнения. Водолеите да обърнат внимание на семейството, а Везните да внимават с парите си.

Овен

Днес ви предстоят успехи в начинанията. Активността и желанието ви да гоните непостижими цели и върхове ще ви издигне на по-добро ниво. По пътя обаче ще срещнете трудности, които трябва да преодолеете абсолютно сами.

Телец

Днес всичко около вас се развива бавно и изнервящо. Няма да успеете да спазите плановете и уговорките си за деня, което ще ви ядоса допълнително.

Близнаци

Днешният ден ще бъдете затрупани със задължения и отговорности и няма да можете да се измъкнете от нито едно от тях. Ще ви е нужна сериозна мобилизация.

Рак

Бъдете умерени и спокойни и не влагайте твърде много емоции, но все пак не бъдете и пасивни в позицията си. Днес е ден за велики дела, действайте напористо, но тихо.

Лъв

На пръв поглед днешният ден е напълно обикнивен, но това, което направите днес ще има своите последици скоро и в положителен смисъл. Всичко, което направите днес ще с еотрази в дългосрочен план.

Дева

Днес каквото не ви харесва ще е от ваша полза. Ще получите ценни информация и опит, от които да черпите и занапред.

Везни

Внимавайте с финансите си. Не пилейте пари за излишни неща, а умерено похарчете за каквото ви е необходимо.

Скорпион

Днес ще намирате смисъла в това, което правите. Изведнъж ще осъзнаете важните за вас неща, ще намерите разрешение на проблем или ще откриете изгубена вещ.

Стрелец

Днес може да срещнете голямата си любов. От началото мооже да с епривличате само физически, но скоро ще разберете, че има и нещо повече.

Козирог

Каквото и да направите този петък, няма да сте в центъра на вниманието. Действията ви обаче ще имат резултат в близко бъдеще и ще бъдат забелязани.

Водолей

Отделете време за решаване на семееен въпрос. Вижда ви се малък и несериозен, но всъщност изисква голямо внимание.

Риби

Този петък се отървете от психическото натоварване. Много е важно да бъдете в мир със себе си. Не позволявайте на никой да наруши комфорта ви.