Любов и щастие за Близнаците и Девите

935 преглеждания

Хороскоп за всички зодии за 3 декември

Този вторник Овните да се раздвижат, а Козирозите да се изненадат сами себе си или да изненадат околните. Любов и щастие за Близнаците и Девите.

Овен 

Не оставайте в застой на едно място. Денят е подходящ за сериозна физическа активност и спорт. Отидете на интензивна тренировка или направете крос. 

Телец

Днес не бъдете много активни. Отделете си време за вас самите или за близките ви. Сериозно помислете какво искате да промените в живота си, за да се чувствате по-добре.

Близнаци

Днес ще имате спокоен и щастлив ден, изпълнен с приятна любовна атмосфера. Може обаче да се окаже, че вие трябва да сте инициатор на събитията.

Рак

Този ден се посветете на активна интелектуална дейност. Ако ви предстои изпит, той ще премине успешно и леко за вас. Денят е подходящ да започнете научен труд.

Лъв

Днес трябва да изразявате положителни чувства и мисли. Така и вие ще се почувствате щастлив, а постъпката ви ще се върне с положителна сила към вас.

Дева

Този вторник ще ви донесе щастие и спокойствие. Настъпват благоприятни дни за вас, така че внимателно подредете мислите и плановете си, за да ги осъществите ефективно. 

Везни

Денят е подходящ да бъдете колкото се може по-активни, за да не сте уязвими и лесно раними. Можете да си позволите да сте по-настоятелни.

Скорпион

Изберете здравословното хранене и спортуването. Особено, ако работите седнали през по-голямата част от времето. Имате нужда да се раздвижите, за да се изчистите от негативните мисли.

Стрелец

Денят е подходящ за уреждането на юридически въпроси, които са свързани с пътуване в чужбина. Лесно ще протече и оформянето на документи за висше образование.

Козирог

Направете нещо изненадващи за себе си или за околните. АКо отдавна планирате голяма промяна в живота си - сега е моментът да я направите.

Водолей

Днес е подходящ ден за общуване с противоположния пол. Шансът да си намерите приятел или приятелка е голям, ако сте открити и смели.

Риби

Това е ден за откриване на нови сфери на развитие.  Дори областта на интереса ви е непозната, не спирайте порива си. 

Източник: 24novini.bg