Лятна кино вечер: Анимацията „Великото пътешествие 2“ за малчуганите в община Костинброд

5265 преглеждания

Входът е свободен, а забавлението – гарантирано!

Община Костинброд ще зарадва най-малките си жители и техните семейства с лятно кино и анимацията „Великото пътешествие 2“. Прожекцията е на 24 август от 21.00 часа, на площад „Иван Вазов“ в Костинброд.

Филмът е дублиран на български език, което ще направи преживяването още по-специално за малките зрители. „Великото пътешествие“ 2 ще предложи на малчуганите незабравимо изживяване, изпълнено с усмивки и приключения.

Входът е свободен, а забавлението – гарантирано!

Измина доста време, откакто заекът Оскар и мечката Мик-Мик – с помощта на приятелите си – върнаха у дома й в Китай малката панда. Оттогава те си живеят спокойно и премерено. Мик-Мик се грижи за пчели, а Оскар организира влакче на ужасите в гората. Но ето, че веднъж на брега при Мик-Мик пристига кошница с малко мече гризли! Някой от куриерската служба пак е сбъркал адреса? Не, Дон Лешояд е съставил план… На Мик-Мик, Оскар, пандата тийнейджър и щъркела Карл отново се налага да се оправят с бъркотията. Те се отправят на ново пътешествие, за да върнат мечето на истинските му родители.

Източник и снимка: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук