Лятно кино с „Доза щастие” в Костинброд

803 преглеждания

Прожекцията е част от събитията от празнична програма по повод 46-годишнината на града

Поредното лятно кино зарадва жителите от община Костинброд в третия ден от празнична програма по повод 46 години град Костинброд. На централния градски площад „Иван Вазов“ се състоя прожекцията на българския филм „Доза щастие”.

Прожекцията е спонсорирана от Регионално Депо „Костинброд Еко” и бе с вход свободен за всички желаещи. На лятното кино присъстваха Александър Ненов- зам.-кмет на община Костинброд и  Барт Невеянс-  белгийски партньор на „Костинброд Еко”.

Програмата по случай честванията на 46-годишнината на град Костинброд продължава на 15 септември от 17:30 ч., на площад „Иван Вазов“ с куклен театър „Принцесата и змеят“ за най-малките любители на театралното изкуство в Костинброд. От 19:30 ч., е концертът на група „Хоризонт“ и Христо Ламбрев от „Сигнал“ и лазерно шоу.

На 16 септември, от 18:30 ч. е фолклорното дефиле с народни носии по улица „Охрид”, в Костинброд. Те ще бъдат представено от 10-те танцови състава в общината. Специални гости ще бъдат гайдарски състав „Войвода” и тъпанджийски състав, а водещ ще е Милен Иванов - български диригент, изпълнител на народни песни, един от гласовете в „Светоглас” и водещ на предаването по БНТ „Иде нашенската музика”. От 19:30 ч. на площад „Иван Вазов“ ще започн концерт на попфолк певицата ДесиСлава.

Кулминацията на тържествата по случай празника на град Костинброд ще бъде на 17 септември - денят, в който християнският свят почита светите мъченици Вяра, Надежда, Любов и тяхната майка София. Финалът на честванията ще започне в 19:30 ч., на площад „Иван Вазов“, когато ще се състои официалната част на „Празник на град Костинброд“. Финалът не празника ще постави рапърът 100 Кила, с концерт от 20:00 ч.

Снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук