Лятно кино със „Завръщане” в Костинброд

640 преглеждания

Прожекцията е на язовир „Маслово“

Поредното лятно кино ще зарадва почитателите на филмовото изкуство в община Костинброд. На 28 август, на язовир „Маслово“ ще се състои прожекцията на българския филм „Завръщане”. Началото на прожекцията е в 21:00 ч.


Точно 25 години след паметното футболно лято на България през 94-та, трима приятели се завръщат у дома от всички краища на света, за да помогнат на друг свой приятел от детството да спаси родната си къща. Алекс трябва да убеди братовчед си Бранимир да не загърбва завета на дядо им, като събори фамилния им дом и построи на негово място модерна бизнес сграда. Единственият начин за това е приятелите от детството да се обединят отново и да победят професионалния отбор на Бранимир в градския маратон. Задачата се оказва изключително трудна, а поредица от безумни случки и абсурдни препятствия поставят на изпитания дългогодишното им приятелство.

Участват: Ники Илиев, Башар Рахал, Стефан Данаилов, Александър Кадиев, Орлин Павлов, Бойко Кръстанов, Диляна Попова, Евелин Костова, Искра Донова, Райна Караянева, Клоуи Рахал и Боян Ферджанов

Режисьор: Ники Илиев

Сценарист: Ники Илиев

Продуценти: Ники Илиев, Башар Рахал и Богомил Грозев

Източник и снимка: Община Костинброд