Месечен хороскоп за всички зодии за септември 2021 г. - любов, кариера и здраве

603 преглеждания

Вижте месечния си хороскоп

Овен

03.21 - 04.20

За представителите на зодия Овен септември, ще бъде прост и благодатен период. Може би сега, когато есенният сезон току-що е започнал, ще може да се отпуснете. Проблемите, с които сте се борили през последните месеци, най-накрая ще бъдат премахнати. Много от вас едва сега, ще се възползват от възможноста за ваканция и тя има всички шансове да бъде незабравима. Късмет ще имат и тези, които остават на работа. През следващите седмици професионалният живот ще ви радва, с висока възвръщаемост при минимално натоварване.

През септември също така има възможност една мечта, която сте преследвали дълги години и полагайки много усилия, да се сбъдне, сякаш с магия. Паралелно с това, контролирайте дръзкият си характер, не се ядосвайте за дреболии. През този месец рискът от възникване на внезапни конфликти и скандали се увеличава. Дръжте емоциите си под контрол!

Любов и семейство

В семейните отношения, всичко ще е наред. Сега, ще сте много романтични и мечтателни, способни на рицарски дела. Любимият човек ще оцени вашите усилия и със сигурност, ще ви отвърне със същото. Може да сте сигурни, че сте обичани и винаги желни. В края на месеца са възможни някои дребни проблеми с родителите. Не забравяйте да се контролирате и не си позволявайте резки изказвания, в противен случай конфликтът няма да бъде избегнат.

Необвързаните представители на знака, ще бъдат във възторг от новите запознанства. Някой ще ви удиви, още от първата среща. Вероятно сте мечтали точно за такъв човек. Така че пригответе се за истинска любовна вълна в близко време. Единствено от което трябва да се пазите е ревността, през септември това качество може доста да се усили.

Кариера и финанси

Ще бъдете малко обезпокоени от факта, че нямате достатъчно пари. Не е известно дали това ще се дължи на големи потребности или на ситуацията около вас. Със сигурност ще трябва да пестите и ограничавате в някои моменти. Ако искате да промените ситуацията, ще трябва да търсите нови начини за печелене на пари. Може да не ви харесва фактът, че трябва да се занимавате с физическа работа, но такава работа ще бъде по-високо платена.

Септември е труден месец за тези които имат собствен бизнес. Могат да възникнат проблеми от всякакъв вид. Първоначално твърде много сте разчитали на някого, а сега ще страдате от същия човек. Последната седмица на септември, ще донесе нов прилив на творчески инициативи - реформите и трансформациите ще станат вашата стихия.

Здраве

Погрижете се за нервите си, те са на границата. Старайте се да си почивате повече и не се изнервяйте от дреболии. Бъдете готови за стресови ситуации, промени в настроението. Дори малките изменения могат да ви разстроят. Поради всичко това, с висока степен на вероятност, хроничните заболявания ще се влошат. Това важи особено за стомашните проблеми. Ако преди това сте имали язва, тогава ще трябва да се придържате към диета и да премахнете напълно вредните навици.

През септември има вероятност за заразяване с вирусна инфекция. Малко вероятно е лечението да бъде избегнато, затова се въоръжете с лекарства и започнете лечението веднага щом се появят симптоми. И не забравяйте, че само лекар може да предпише правилното лечение.

Телец

04.21 - 05.20

 За представителите на зодия Телец, септември ще премине спокойно и без ексцесии. Вашите планове ще се осъществят, но може би, това ще отнеме малко повече време, отколкото първоначално сте се надявали. Личният живот, ще ви доставя удоволствие. Онези, които се отправят на път, ще получат много живи и ярки емоции. Септември няма да ви донесе проблеми, но няма да е излишно да се заемете по-сериозно с вашите финанси. По-специално, сега не е време да харчите пари за лукс или да купувате поредният ненужен предмет.

В средата на месеца много от вас ще получат предложение да присъстват на някакво голямо тържество (сватба, годишнина или кръщене). Това е наистина добър повод да отворите портфейла си и да направите скъпа покупка. Когато избирате подарък, не преследвайте ниската цена. Ако подарите нещо второкачествено или евтино, този жест ще се помни дълго време.

Любов и семейство

През септември, не трябва да очаквате големи промени в личните дела. Тези, които вече са изпитали щастието на семейният живот, ще могат да прекарат много незабравими и светли мигове с любимия човек. Може би вие и вашият партньор, ще се отправите на романтично пътешествие или ще се заемете с търсене на съвместно хоби. Празникът, на който ще бъдете поканени, също ще ви радва. Когато избирате тоалет за себе си и любимия човек, има смисъл да използвате един и същи нюанс (това още повече ще подчертае вашето единство).

На необвързаните представители на знака се препоръчва, да водят по-активен социален живот. Ако целта ви е да срещнете голямата любов, ще е грешка по цял ден само да мечтаете за нея, без да влагате никакви усилия. Сега може да промените всичко. Например вземете членска карта за фитнес клуб, присъединете се към група със сходни като вашите интереси и посещавайте по-често развлекателни събития. Това ще увеличи шансовете за съдбоносна среща.

Кариера и финанси

Професионалният ви живот в началото на есента, ще бъде изпълнен със спокойствие и позитив. Стабилният доход ще ви позволи точно да планирате утрешният ден, както и да направите скъпа покупка на кредит. Междувременно професионалните умения, демонстрирани за пореден път пред ръководството, ще докажат, че вие сте тези, които заслужават повишение.

Тези които имат собствен бизнес през септември, ще дадат приоритет на битовите дела. Може да се наложи да актуализирате вашето производствено оборудване или униформите на персонала си. Свободно може да експериментирате с логото на вашата компания. То трябва да бъде запомнящо се в най-добрия смисъл на думата.

Здраве

Ако от дълго време планирате посещение при лекар, тогава септември е чудесно време за това. Сега ще сте готови за всякакви манипулации. Може да сте сигурни, че всичко ще премине на най-високо ниво, само че ще трябва да платите значителна сума за изследвания. Също трябва внимателно да изберете лекар, за да не се разстройвате по-късно от резултата.

През този месец е добре да засилите физическата активност. Може да започнете да ходите на фитнес, да се занимавате с кардио, плуване, йога или като цяло, каквото сърце ви пожелае. За да преведете състоянието си в ред, трябва също да положите определени грижи за тялото си. И да, пригответе се за диети, ако искате фигура на модел.

Близнаци

05.21 - 06.21

Септември ще бъде запомнен от представителите на зодия Близнаци, като много интензивен и светъл месец, състоящ се от безкрайна активност и пътувания. По време на тях, ще се случват много нови запознанства, срещи и ще създадете интересни приятелства. Ще ви радва общуването с хора, които познавате от години или от скоро. Друга интересна тема в началото на есента за много от вас, ще бъде възможността изгодно да инвестират капитала си, както и да направят няколко успешни покупки за дома. А някои от вас, ще се заемат с ремонти.

Паралелно с това, увлечени от общуването с приятели, рискувате да забравите за собствените си дела. Възможна е ситуация, когато ваш близък ще има нужда от помощ и в името на този човек ще оставите вашите дела на самотек, ще надхвърлите бюджета си, ще проявите безразличие към половинката си. Като цяло, без значение какво се случва в живота на вашите приятели, не трябва да забравяте за себе си. За щастие, винаги има по-разумен сценарий. Не бива да помагате на никого в ущърб на собствените си интереси. Потърсете златната среда. Сега нито егоизмът, нито алтруизмът могат да бъдат единственият правилен модел на поведение за вашия знак.

Любов и семейство

Началото на есента, ще премине без големи проблеми в личният живот. Единственото нещо, в което вашият партньор може да ви упрекне, е твърде честото отсъствие от дома. За да не се поставите пред труден избор кого да предпочетете (приятелите или семейството), действайте разумно. Предложете на любимият човек да участва в това, което планирате да направите за близък приятел. Решаването на тези проблеми допълнително ще укрепи вашата двойка.

Необвързаните представители на знака, трудно ще намират свободно време за изграждане на личния си живот. По този начин, ще блокирате предпоставките да започнете най-важната история в своя живот. Въпреки това, едно от запознанствата през септември, все пак е добре да анализирате за подобни перспективи.

Кариера и финанси

През следващите четири седмици има риск, да забравите за професионалните си дела. Това особено се отнася за тези, които работят за себе си или на свободен график. Възможно е да ви се струва, че ще имате време да наваксате всичко. Но няма да успеете. Работата си е работа, а от нея зависят вашите доходи. Всичко друго, което не е свързано с този аспект, трябва да вършите след изпълнение на редовните си задължения.

Този съвет е от значение за всички представители на знака, без изключение (както служители, така и предприемачи). Все пак тези, които работят за себе си, могат да намалят натоварването, като поставят надежден човек начело на своята фирма. Във финансово отношение се справяте повече от добре. Ще получите добри доходи, които сте спечелили честно. А също така съдбата ще ви даде шанс, да спечелите допълнителни пари.

Здраве

По отношение на здравето, може да се желае повече. Крайно време е да се погрижите за тялото си. Първо, обърнете внимание на храненето, намалете приема на мазнини и наблегнете на протеини, това ще ви помогне да отслабнете по-бързо и ще укрепи имунната ви система. Второ, заемете се с упражнения. Това не означава, да не излизате от фитнеса, достатъчно е ежедневно да дозирате физическата активност, превръщайки я в навик. Скоро време, ще намерите удобен ритъм за себе си.

През септември съдовата система може да създаде проблеми и затова е възможно да ви измъчва главоболие, спадане на кръвното налягане, виене на свят Не се плашете от това състояние, вземете мерки. Изследвайте се навреме и приемайте предписаните лекарства.

Рак

06.22 - 07.22

Представителите на зодия Рак през септември, ще изпитват интерес към изследването на нови области на знание. Трудно е да се каже, какво точно ще предпочете всеки от вас. Това могат да бъдат както популярни хобита, така и неща из сферата на непознатото. С постоянство и търпение със сигурност ще се справите с тази задача. Като цяло месецът за вашия знак, ще премине комфортно и без стрес. Общуването с приятели и малките пътувания, ще ви доставят особено удоволствие.

В работата е добре да покажете своите организационни умения. Естествено, в тях никой не се съмнява. Колегите и приятелите, ще оценят това, което им покажете. Спешно изпълнете проектите, оставени за по-късно. Има шанс конкурентите да ви изпреварят, ако се забавите. Бизнес пътуванията, по добре отменете. През този месец също, не е препоръчително да влизате в словесни схватки. Най-доброто оръжие срещу негативните хора е усмивката.

Любов и семейство

В началото на есента ви очакват много нови и интересни запознанства. Не сте свикнали да пускате нови хора в живота си, но този път това, не трябва да предизвиква във вас безпокойство. Ако имате партньор, има възможност да се запознаете със семейна двойка, която да споделя вашите интереси и хобита. Що се отнася до отношенията в семейството, те ще бъдат топли и доверителни.

В близко бъдеще необвързаните, ще имат шанс да уредят личния си живот. Предпазливостта, която винаги е надделявала над чувствата, няма да изчезне никъде. Ето защо няма да бързате да започнете връзка с човека, който харесвате, а ще започнете да изучавате характера и миналото му. Всичко най-интересно, ви очаква по-късно.

Кариера и финанси

Докато сте на работа, не се препоръчва да приемате присърце критиките на своите началници или колеги. Нещо повече, това не е причина да напускате настоящата си позиция. Занимавайте се със своите задачи, абстрахирайки се от всичко останало. Има шанс доходите ви да се увеличат до края на този месец.

Тези които имат собствен бизнес, трябва да анализират перспективите за стартиране на нови проекти. Това най-вероятно ще стимулира вашия бизнес. Не бързайте обаче с решенията, особено ако предложение за партньорство идват от конкурентна организация.

Здраве

Трябва по-често да се вслушвате в тялото си. Дори нищо да не ви боли, все пак нещо може да не е наред. Трябва да сте по-отговорни към профилактичните прегледи и да не пропускате посещенията при лекар. С голяма степен на вероятност сте напълно здрави, но прекомерното внимание към организма ви няма да навреди.

Обърнете внимание на своето тяло. Време е да влезете във форма. В момента ще са благоприятни процедурите за подмладяване, лифтинг, прочистване. Хванете бика за рогата. Намерете добър специалист и се запишете за козметични процедури. Със сигурност, скоро ще гледате на себе си по нов начин, да не говорим за околните.

Лъв

07.23 - 08.23

На представителите на зодия Лъв през септември им предстои много движение. Едни ще заминат в командировка, други ще се възползват от правото си на почивка, някой ще прекарват далеч от дома всеки уикенд. Ще бъдете във вихъра на новите запознанства. През този месец ще се насладите на романтика, ще направите изгодни покупки и ще строите планове за бъдещето. Този период е благоприятен във всички отношения, което означава, че може да ви зарадва с продуктивни резултати.

В началото на есента много от вас, ще се втурнат напред. Наблюдавайки успеха на колегите, семейството и приятелите си, няма да си позволите да се отпуснете. Слънцето, традиционният покровител на вашия знак, ще ви подкрепи напълно в това отношение. Рано е да се говори за фундаментални постижения. Най-добре е през този месец да си определите нови цели и да положите солидна основа за бъдещето.

Любов и семейство

Личният живот през септември, ще ви носи предимно спокойствие и позитив. Без да се броят редките конфликти в семейството, които ще бъдат породени от битови разногласия и дребни спорове. Но след всичко това, ще идват етапи на горещо помиряване с вашата половинка. Никога няма да забравите тези минути.

Необвързаните, които мечтаят да срещнат истинската любов, трябва добре да помислят, дали не предявяват твърде високи изисквания към потенциалната си втора половинка. Може би вече има човек до вас, който е идеален за силна връзка, но по някаква причина не може да видите всичките му предимства.

Кариера и финанси

Интуицията ще ви подскаже пътищата, които ще доведат до успех в професионалните дела. В началото на есента, се препоръчва да действате праволинейно. Ако имате цел да заемете престижна позиция - не се колебайте да кажете това на началниците си. И, разбира се, успоредно с това не спирайте да доказвате, че сте истински професионалисти, достойни за тази позиция.

Тези които имат собствен бизнес, ще получат интересни предложения за сътрудничество до края на месеца. Но не бързайте да ги приемате, докато не направите проучвания за потенциалният партньор. Като цяло общият климат на този месец, ще благоприятства растежа на приходите във вашата компания.

Здраве

Добре е да проверите нервната си система. Някой може да ви обиди, да ви изкара извън нерви, да ви вкара в скандал и провокира. Вашето емоционално поле е нестабилно и вие се поддавате на конфликти. За да избегнете загубата на енергия, научете се да бъдете по-балансирани. Медитирайте и се старайте да си възвърнете душевното спокойствие.

Опитайте се, да си почивате повече през септември. В допълнение към моралното претоварване, сте изложени и на прекомерна умора. Добрият сън и пълноценното хранене, ще ви помогнат да избегнете вътрешния стрес. Възможно е да се наложи да си помогнете с помощта на таблетки, но това трябва да става само по предписание на лекар.

Дева

08.24 - 09.22

За представителите на зодия Дева през септември, е препоръчително да усилят своя самоконтрол. Това ще бъде разумна стъпка в момент, когато вашата раздразнителност забележимо ще се увеличи. Докато контролирате емоциите си, няма да се случи нищо, което да има редица неприятни последици за бъдещето. По принцип това е единствената препоръка за вашия знак, като цяло ще прекарате началото на есента, радвайки се на високи резултати във всяка сфера на живота.

Септември не е месец в който си струва, да се борите за признание в обществото. Разбира се, може да преследвате тази цел. Водата износва камъка, което означава, че усилията ви няма да бъдат напразни. Проблемът е друг. Всичко, което искате да постигнете възможно най-бързо, ще се сблъсква с препятствия. Бъдете търпеливи или отложете грандиозните си планове за по-късно. За сметка на това ви очаква успех, в материалната и личната сфера. Трябва да сте доволни, че няма да се сблъскате с финансова криза или семейни разногласия през следващите седмици.

Любов и семейство

Ще останете доволни от развитието на събитията през септември. Приятни промени се очертават в семейния живот на много от вас. Едни най-накрая ще премахнат разногласията с брачния партньор, други ще намерят подход към проблемен роднина, трети ще укрепят отношенията с деца и родители. Уви, в началото на есента може да почувствате липса на всякаква романтиката. Въпреки това не трябва да изисквате доказателства за любов от вашата половинка и още повече, не е препоръчително да започвате спорове по тази тема. Насладете се на факта, че в двойката ви царува стабилност. Това е най-важното сега.

Тези, които мечтаят да създадат любовни отношения, могат да очакват засилен интерес от страна на противоположния пол. Какво трябва да имате предвид при започване на нов романс или сближаване с един от многото претенденти за ролята на втора половинка? На първо място, трябва да разберете миналото на този човек, както и да получите надеждна информация относно семейният му статус.

Кариера и финанси

В областта на кариерата, не се очакват глобални промени или реформи през следващите седмици. Само единици от вас ще решат да променят нещо (например, да потърсят ново работно място). По-голямата част от представителите на вашият знак, ще осъзнаят, че професионалната сфера е немислима без сътрудничество с другите хора. Това е, което трябва да научите. Търсете общ език с колегите си по работа.

Същият съвет се отнася и за тези които работят за себе си. Докажете на всички, с които трябва да взаимодействате, че сте отворени за диалог. В края на този месец ще бъде възможно да създадете печеливш съюз с фирми, които се ползват с голям авторитет.

Здраве

Харесвате съвършенството и това е прекрасно. Време е да се погрижите за своето тяло, да го преведете в ред и да усъвършенствате това, което вече имате. Не трябва да се отпускате, в противен случай това ще ви стане навик. Септември е добър месец за активен спорт. Ходете повече пеша и не забравяйте да пиете достатъчно вода.

В началото на есента, има вероятност от настинки, затова се запасете с мед, лимон и джинджифил и очакайте врага в бойна готовност. Не забравяйте превантивните мерки и не пренебрегвайте закаляването, гимнастиката и правилното хранене. Няма да е излишно да приемате витамини, за да подсилите още повече организма си с тях.

Везни

09.23 - 10.23

Представителите на зодия Везни ще прекарат септември потънали в меланхолия. Към това ще ви подтиква както времето, така и случващото се наоколо. Много от вас макар мъдри и разумни, ще се подадат на съмненията и страховете. Всичко това ще остави отпечатък върху характера на всеки септемврийски ден. Новите постижения в кариерата, спорта, в любовта са под голям въпрос. Вероятно вътрешната сила и желание, ще са достатъчни само за извършване на най-необходимите неща.

Ще мислите за всичко, което някога е било замислено, но не сте успели да изпълните. Ще се появят дългогодишни страхове и комплекси, принуждаващи ви да загубите вяра в себе си. Такива периоди се случват, дори и на най-оптимистичните хора, затова не обвинявайте себе си. Но ако не излезете от това депресивно състояние, последствията от него могат да бъдат непредсказуеми. Съдбата ще ви прати мъдри, морално стабилни и силни хора. Въз основа на техните съвети, ще си възвърнете присъствието на духа. Само не задържайте чувствата в себе си. Не се страхувайте да споделите притесненията си с близките.

Любов и семейство

Обикновено не сте склонни да обвинявате близките си за вашите неуспехи. Но през септември много от вас периодично ще си позволяват подобни мисли (ще си мислите че живеете по-зле от другите и това е по вина на вашият партньор). Тези мисли не трябва да изразявате под формата на претенции. Ако настоящият ви партньор ви пречи да се развивате и да достигате нови висоти, спокойно обсъдете този проблем.

Необвързаните представители на знака през септември, ще се окажат на прага на нова любов. Може би точно така, като пуснете силната страст в живота си, ще се отървете от вътрешните терзания и противоречия. Едновременно с това не е сигурно, че човекът, с когото ще започнете връзка, ще бъде тази личност, способна да ви подари семейно щастие. Отнесете се към започващите отношения с реализъм.

Кариера и финанси

Що се отнася до професионалната сфера, сега тя едва ли ще вълнува особено родените под вашият знак. Неуспехи в кариерата обаче не се очакват, защото ще имате до себе си мъдри покровители. Съхранете стабилността в професионален аспект. За сега не е желателно да сменяте мястото си на работа и специалността.

На тези, които работят за себе си, също се препоръчва да проявят консерватизъм. Сега ситуацията е такава, че по-добре да се задоволите с това което имате и да не преследвате недостижими върхове. Обърнете внимание на малките неща. Трябва да сте сигурни, че вашият персонал работи при нормални условия и гамата от произведени продукти (услуги) отговаря на търсенето от потребителите.

Здраве

През септември трябва да обърнете внимание на дихателната си система. Тези, които вече имат хронични заболявания на бронхите и белите дробове, трябва особено сериозно да подходят към въпроса с изследването. Ако имате кашлица, не се самолекувайте, а незабавно се консултирайте с лекар, в противен случай проблема може да се усложни.

В началото на есента трябва да се научите да бъдете по-уравновесени и спокойни. Всяка дреболия, може да ви изнерви. Особено дамите, които приемат всичко присърце, тъй като това може да има последици за съдовата система. В случай на стрес приемайте успокояващи билки, правете си вана с ароматни масла и слушайте приятна музика.

Скорпион

10.24 - 11.22

Септември за представителите на зодия Скорпион, ще бъде изпълнен с противоречиви събития. Докато се наслаждавате на случващото се в личните дела, може да изпитате финансов дефицит или професионални сътресения. За щастие ситуацията ще се стабилизира през втората половина на месеца. Доходите ще нарснат, а личният живот ще продължи да ви доставя само приятни емоции. Внимавайте само какво консумирате, тъй като съществува риск от разстройство на стомаха.

Но може би всичко което ще се случва през първата половина на месеца ще е за добро и в крайна сметка, ще донесе положителни резултати. Чувствайки се зле, много от вас ще се откажат от вредните навици, както и от склонността да преяждат или консумират нездравословна храна.
А изправени пред материални затруднения, повечето от вас ще разберат истинската стойност на парите. В резултат на това ще станете по-предпазливи по отношение на харченето. Скоро ситуацията в материалния аспект ще се стабилизира, а навикът да спестявате ще остане.

Любов и семейство

Сферата, в която не се очакват особени проблеми, е личният живот. Всичко, което се случва през септември в сферата на чувствата, ще бъде запомнено като спокоен и продуктивен момент, когато лесно без особенни усилия, ще постигате разбирателство в общуването с вашите близки. В края на месеца очаквайте приятна изненада, подготвена от вашия брачен партньор.

Необвързаните представители на знака, до края на месеца ще срещнат кандидат за ролята на партньор в живота. Внимателно ще подхождате към него, сякаш подозирате, че зад идеалния външен вид и поведение, се крият много клопки. За щастие, за сега тези подозрения няма да се потвърдят.

Кариера и финанси

Много от вас в в началото на есента, ще избират нови професионални ориентири. Може би, ще решите, че най-правилната стъпка е да опитате силите си в коренно различна сфера на дейност. Някои от вас ще предпочетат реформи в по-малък мащаб, ограничавайки се до преместване на друга позиция, в рамките на една фирма.

Що се отнася до тези които имат собствен бизнес, този месец ще може да сключат едновременно няколко изгодни договора. Има шанс да намерите доставчици, сътрудници, с които ще спестите прилична сума.

Здраве

Прекомарната активност и небалансираното хранене, може да изострят някои болести, свързани със съдовата система. Съществува опасност от проява на вегетативно-съдова дистония. Възможно е разстройство на обмена на веществата. Трябва да прекарвате повече време на открито. Ако обичате да плувате, купете си абонамент за басейн.

През септември, ще почувствате прилив на сили и енергия, което означава, че е време да се захванете със спорт. Дори да нямате пари и време за фитнес, може да тренирате вкъщи след работа. Основното е, натоварванията да не са прекомерни, разпределете ги според вашето здраве.

Стрелец

11.23 - 12.21

Представителите на зодия Стрелец, ще удвоят своите инициативи през септември. Всичко с което се заемете, ще ви спори. Там където не можете да се справите сами, може и трябва да включите странични хора. За щастие комуникационните ви способности, ще бъдат много продуктивни през този месец. В края на септември много от вас ще бъдат обезпокоени от личен въпрос. За щастие, вроденият ви предприемачески дух ще ви помогне бързо да се справите с този проблем.

Единствената трудност, която може да възникне през следващите седмици, са дребни разногласия с близките. Някои от вас, ще имат разногласия с любимия човек. Други ще се сблъскат с разногласия с по-възрастни роднини. В момента, в който ви изглежда, че всичко отива по дяволите, ще бъде полезно да заминете някъде за кратко. Отделяйки се от близките, много неща ще ви станат ясни. По-конкретно, ще осъзнаете дали си струва да се извините или най-правилният вариант е да сложите край на връзката.

Любов и семейство

През септември ще трябва да обърнете повече внимание на сферата на чувствата. Въпросът не е, че общуването ще бъде затруднено. Вие все още, ще се ползвате с репутацията на харизматичен човек, но, уви, близките няма да го оценят. Не може да се даде универсален съвет за всеки. В края на този месец, едни от вас ще започнат да ценят още повече любовния си съюз. Уви за други двоики, този месец ще бъде последният ... Не се притеснявайте, това ще се окаже за добро.

Нещо ще се промени и за тези, които търсят своята любов. Ще се появи симпатия към човек, с когото общувате изключително по работа. Не забравяйте да се уверите, че той не е обвързан с брачна връзка. Ако започнете връзка със семеен човек, се обричате на сърдечни драми.

Кариера и финанси

По отношение на професионалния живот, септември ще бъде може би най-продуктивният период от 2021 година. Всичко, което сте замислили ще бъде изпълнено успешно, дори е вероятно назначаването на позиция, за която всички колеги мечтаят.

Тези които имат собствен бизнес, ще могат да направят колосален скок напред. Може би става дума за откриване на ново производство, за сливане на капитал с успешна компания или за чуждестранно сътрудничество. Укрепете корпоративния дух на вашия персонал. Доста ще зависи от това.

Здраве

Обикновено не се оплаквате от здравето си, но сега трябва да му обърнете внимание. Бъдете внимателни, докато шофирате. Септември е травматичен месец за вас, така че се пазете от всичко, свързано с екстремни спортове, скоростта и не опитвайте екзотични ястия. Когато отивате на почивка, не забравяйте да вземете със себе си аптечка.

Разнообразете живота си със спорт. Може да не харесвате здравословният начин на живот, поради постоянния контрол върху себе си, но може да превърнете всяка дейност в навик и тогава винаги ще се чувствате добре. Обърнете специално внимание на отърваването от вредните навици. Точно това, ще ви се отдава особено трудно.

Козирог

12.22 - 01.20

Представителите на зодия Козирог през септември, ще залагат на натрупания опит. В повечето от планираните задачи, това наистина ще ви помогне да постигнете високи резултати. Атмосферата на този месец обаче, понякога ще ви тласка към импровизации. Уви, не всички от вас, ще могат да действат според обстоятелствата. Това може леко да забави изпълнението на плановете. Изводът е, че началото на есента, ще донесе добри резултати за тези, които са по-мобилни и с предприемачески дух.

Успех ще имат тези които в началото на месеца, създадат силно партньорство с човек с творчески характер. В личният живот, не е препоръчително да изпускате ситуациите извън контрол. Така септември за вашия знак ще премине без стрес и драми.

Любов и семейство

Много от вас ще посрещнат есенния сезон, чувствайки се неясно недоволни от това, което се случва между родните стени. Това се отнася най-вече за тези, които са женени от няколко години и се започнали да възприемат брака като привичка. Време е да промените ситуацията. Не очаквайте вашият партньор, да предприеме стъпки, за да направи семейния ви живот по-светъл и интересен. Направете го сами. Помолете за съвет приятели, които са от дълго време заедно и същевременно се наслаждават на всяка минута в компанията на половинката. Направете всичко, за да накарате любовният ви съюз да искри с ярки цветове.

Тези които все още не са срещнали своята сродна душа, трябва да се опитат да разнообразят личния си живот. Не очаквайте идеалният партньор, сам да почука на вратата ви. Такива ситуации, разбира се, не са изключени, но като цяло на тях трудно може да се разчита. Търсете любовта, срещайте се с различни хора в реалността, общувайте в социалните мрежи и портали. Всичко това, ще увеличи шанса за съдбовна среща.

Кариера и финанси

През следващите седмици може да се случи нещо непредсказуемо в работата. Например да трябва спешно да смените професионалната си роля, да изпълнявате нови и необичайни за вас задължения, да овладявате ново техническо оборудване или нов метод на работа. Сега е моментът да покажете на ръководството, че сте не само опитен, но и отворен служител.

Тези, които работят за себе си, също ще трябва да се учат. Може би, става дума за чужд език, който ще трябва да учите заради общуването с чуждестранни партньори. През септември във вашия бизнес, може да внедрите наведнъж няколко иновации. Това е доста стресиращ и скъп процес, но това е нещо, което ще отвори нови хоризонти пред вашия бизнес.

Здраве

Понякога забравяте да наблюдавате тялото си, което със сигурност може да има последствия. В суматохата може да не забележите никаква болест. Обърнете внимание на сърдечно-съдовата система. Ако преди време сте били диагностицирани със сърдечни заболявания и сте го пренебрегнали и оставили за по-късно, сега трябва да се заемете с този проблем.

Ако дълго време не сте посещавали клиника, сега трябва да си уговорите среща поне с личния лекар. Той ще ви даде направление за основни прегледи и едва тогава ще решите дали нещо си струва да се направи. Във всеки случай е по-добре, да не се самолекувате.

Водолей

01.21 - 02.19

През септември на представителите на зодия Водолей, не се препоръчва да споделят своите непосредствени планове с всеки срещнат. Има голяма вероятност да бъдете подведени и объркани, от човек на когото сте вярвали като на самият вас. Тази нелепа, странна ситуация може да застраши дългогодишен брак, приятелство, професионални отношения. Изводът е следният - може да очаквате в началото на есента продуктивни резултати, само ако се научите да действате самостоятелно, без да разчитате на близките.

От друга страна септември ви гарантираща щастие в семейните дела и финансите. Стъпка по стъпка се придвижвайте към вашата заветна мечта. Големи са шансовете до края на този месец много от вас да увеличат доходите си, да направят ценна покупка, да укрепят отношенята в брака или да се отърват от самотата.

Любов и семейство

Събитията от този септември, няма да бъдат стресиращи за вас. От една страна, в семейното огнище ще се развие много предсказуема, леко монотонна ситуация. Засега обаче това няма да ви притеснява и вие ще възприемете това затишие като една от проявите на стабилност, която толкова ви е липсвала в миналото. Тези, чиито бракове са започнали да се разпадат, ще могат да намерят общ език с партньора и да хармонизират отношенията си през следващите седмици.

Необвързаните в началото на есента имат голям шанс да намерят човек, който е готов да изгради сериозен и стабилен любовен съюз. Сближаването с него ще стане на няколко етапа и първият от тях (периодът на ухажване) може да премине малко по бавно.

Кариера и финанси

Септември като цяло, няма да е лош период за професионалния живот. При много от вас, нещата ще тръгнат напред (най-вече за тези, които са били на ръба на уволнението или не са можели да си намерят подходяща работа). Други от вас, ще бъдат изпратени в командировка. Като това бизнес пътуване, няма да е изтощително, нито ще е източник на стрес.

Тези които имат собствен бизнес, е добре да обърнат повече внимание на текущите дела. Няма нужда да бързате напред, докато не изпипате всеки процес във вашия бизнес: производството на стоки, предоставянето на услуги, декларираната ценова листа, нормалното взаимодействие между персонала. Като цяло ситуацията във вашия бизнес трябва да бъде стабилизирана и едва след това, може да продължите напред.

Здраве

Обърнете внимание на състоянието на кожата си. Сега ще сте склонни към алергии, слънчеви изгаряния, ухапвания от насекоми и други дерматологични проблеми като цяло. Ако това е сезонно обостряне, тогава вероятно знаете какво да правите и няма да отлагате лечението. Но ако ви се случва за първи път, тогава задължително посетете лекар, за да не премине болестта в хронична форма.

Вие сте много силни, атлетични, издръжливи и обичате да спортувате, но през септември е по-добре да изберете по-спокойни натоварвания. Например, занимавайте се с йога и плуване, така ще бъдете в отлична физическа и психическа форма и определено няма да се сблъскате със стрес.

Риби

02.20 - 03.20

Представителите на зодия Риби през септември, ще се опитат да не привличат твърде много внимание към себе си. Това ще е необходимо, за да се справите спокойно с купчината натрупани дела (тези, които е трябвало постоянно да отлагате). Много от вас ще решат да се заемат със себе си. Работата по външния вид и фигурата, ще изисква значителни физически и материални разходи, но си заслужава. В края на месеца са вероятни множество победи на любовният фронт или началото на трайно приятелство.

През този период на спокойствие и стабилност, много от вас ще решат, че животът им се нуждае от фундаментални реформи. Дошъл е моментът окончателно да се откажете от вредните навици, да промените диетата си като включите по-леки храни и да си забраните да бодърствувате през късните часове на нощта. Ще постъпите правилно, ако освен всичко изброено по-горе започнете и спортни занимания. Натоварването не трябва да е голямо. Основното е да го правите системно.

Любов и семейство

Случващото се на междуличностния фронт леко ще удиви родените под вашият знак. Факт е, че сега ще имате много повече почитатели или ухажори. Това ще зарадва тези, които мечтаят да срещнат любов. Но не бързайте с решението. Преди да отворите път за някого към мислите и сърцето си, трябва да се уверите, че това няма да бъде грешка.

На семейните се препоръчват да бъдат по-предпазливи, при взаимодействие с представители на противоположния пол. Ако партньорът ви е много ревнив, не му давайте нови причини за упреци. Като цяло семейният живот ще се развива без скандали и драми. В края на този месец вероятно ще присъствате на някакво тържествено събитие, където всички погледи ще бъдат приковани към вас и вашата половинка.

Кариера и финанси

Много от вас през септември, ще започнат да реформират професионалната сфера. Става дума за онези, които са недоволни от условията на труд или заплащане. Най-накрая сте узрели да предприемете отговорна стъпка. Става въпрос за уволнение и намиране на по-добра работа.

Тези които имат собствен бизнес, не трябва да започват реформи, без предварително да си направят план стъпка по стъпка. Първо, наблюдавайте какво точно и защо трябва да промените във вашия бизнес. Започнете промените с неща, които не изискват големи разходи.

Здраве

През септември ще сте толкова непохватни, че лесно може да се нараните. Бъдете внимателни навсякъде, дори у дома, лесно може да се изгорите или порежете, да не говорим за дългите пътувания и екстремни спортове. По-добре, се откажете от адреналина сега. В средата на месеца периода ще е особено, по-добре е да не планирате пътувания по това време.

Обърнете внимание на стомашно-чревния тракт. Има вероятност за отравяне или обостряне на хронични заболявания. Може да не забележите началото на заболяването и по този начин да загубите време за лечение. По-добре да се изследвате веднага, преди да са започнали симптомите.

Източник: astrostar.eu, снимка: pixabay

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук