Момичетата от СУ „Д-р Петър Берон” спечелиха ученически хандбален турнир

1108 преглеждания

Четири отбора премериха сили в надпреварата

Отборът на СУ „Д-р Петър Берон” спечели турнира по хандбал за момичета от V до VII клас, който е част от общинските ученически игри за учебната 2019/2020 г. в община Костинброд. Спортната надпревара се проведе на 8 ноември, на мултифункционалното игрище в двора на ПГВМСС „Св. Георги Победоносец“. Състезаваха се отборите на: ОУ „Отец Паисий” с. Петърч, Първо ОУ „Васил Левски“ гр. Костинброд , Второ ОУ „Васил Левски“ гр. Костинброд и СУ „Д-р Петър Берон“ гр. Костинброд. На турнира съдийстваше Теодор Илиев - съдия от Българска федерация по хандбал.

Второто място на турнира заслужи отборът на I ОУ „Васил Левски“. Третата позиция бе за отбора на ОУ „Отец Паисий“, а на четвърто място се класираха възпитаниците на II ОУ „Васил Левски“.

Учениците получиха медали и купи осигурени от Община Костинброд и връчени им от Бистра Боянова - старши експерт в община Костинброд и Кристина Йорданова - старши специалист „Култура и спорт“.

На турнира по хандбал за момичета присъстваха Светослав Иванов - директор на ПГВМСС „Св. Георги Победоносец“ и Даниела Борисова- директор на Първо ОУ „Васил Левски“.

EspressoNews

Снимки: Община Костинброд