Музикален спектакъл поднесоха Врачанската филхармония, звезди от „Х фактор“ и „Гласът на България“ на костинбродчани

788 преглеждания

По случай 45-годишнината на града

Двучасов музикален спектакъл поднесоха Врачанската филхармония, звезди от „Х фактор“ и „Гласът на България“ на жителите и гостите на Костинброд. Концертът, който е част от честванията по случай 45-годишнината на града, се проведе на централния площад „Иван Вазов“.

Оркестърът „Симфониета“ гостува в община Костинброд за първи път и зарадва присъстващите с изпълнения на песни на Лили Иванова, Васил Найденов, Емил Димитров, Силвия Кацарова и много други известни имена от българската естрада. 40 музиканти на сцената на площад „Иван Вазов“ демонстрираха изключителен професионализъм и успяха да трогнат любителите на българската музика.

На музикалните изпълнения се насладиха и кметът Трайко Младенов, председателят на ОбС-Костинброд д-р Атанас Тенев, народния представител Васил Цветков, Барт Невеянс - директор международна дейност на белгийските партньори в регионално ДЕПО-Костинброд, Теодора Вълчева - изпълнителен директор на „Костинброд ЕКО” АД и общинските съветници Даниела Станкова, Анастасия Попова и Живко Георгиев.

От сцената на площад „Иван Вазов“, д-р Атанас Тенев честити празника на град Костинброд на всички присъстващи и благодари на ръководството на Община Костинброд за разнообразната програма и добрата организация в дните, в които град Костинброд празнува своята 45 годишнина.