На 2 април от 15:00 ч. до 18:00 ч. се преустановява движението на МПС по участък от ул. „Охрид“, в Костинброд

549 преглеждания

Във връзка с предстоящ мирен протест, на 2 април от 15:00 ч. до 18:00 ч. се преустановява движението на МПС по ул. „Охрид“, в участъка между улица „Обединена“ до улица „Надежда“, в Костинброд. Това става ясно от заповед на кмета - Трайко Младенов. 

За посочения период от време, пътният участък се обособява, като пешеходна зона. Единствените МПС, които се допускат да преминават през определената пешеходна зона са автомобили със специален режим на движение и Автомобили на ОбА-Костинброд . 

Забранява се паркирането на МПС по улица „Охрид“ в участъка между улица „Обединена“ до улица „Надежда“ и всички подстъпи водещи до гореспоменатите участъци.

Обособява се зона за паркиране на моторни превозни средства /МПС/ в свободната площ намираща се в района на ЖП-Гара Костинброд, както и по ул. „Охрид“ в участъка между ул. „Надежда“ и ул.“Никола Й. Вапцаров“.

За посочения период от време е определен обходен маршрут за движение на МПС-та в централната градска част на град Костинброд, както следва: от улица „Обединена“ по улиците: улица „Славянска“, улица „Христо Ботев“, улица „Георги С. Раковски“ и ул. „Надежда“.

Забранява се паркирането на МПС на уличните платна и тротоарните площи по обходния маршрут.

С пълния текст на заповедта на кмета Младенов можете да се запознаете ТУК.

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук