Немската компания Behr-Hella Thermocontrol представя нови възможности за работа на специална среща в Божурище

2715 преглеждания

Събитието ще се състои на 30-и юли (понеделник)

Една от водещите в света компании за производство на климатични системи и термоуправление за автомобили Behr-Hella Thermocontrol, (BHTC) ще проведе среща-презентация с жителите на Община Божурище на 30-и юли, (понеделник) от 18:00 ч. в Големия салон на Читалище „Христо Ботев“, гр. Божурище. Събитието се организира със съдействието на Община Божурище и под патронажа на кмета г-н Георги Димов.

“Инициираме и каним на тази среща жителите на Община Божурище, за да им представим дейността на компанията и да обявим най-актуалните позиции и перспективи за работа в BHTC България. Всички наши гости ще имат възможност да научат повече за програмите на обучение и преквалификация, както и за целия социален пакет, който компанията ни предлага на своите служители.“, сподели Mениджърът „Човешки ресурси“ на BHTC България, г-жа Станка Стоянова.

BHTC е на българския пазар от 5 години, през които непрекъснато затвърждава своята отговорност и изключително конкурентни условия на труд, които предлага. Доказателство за това са и редицата награди, посветени на грижата и развитието на служителите, които компанията печели. В началото на 2018 г, BHTC България получава високо отличие за „Успешен работодател“ на „Първите годишни награди за Employer Branding в България“.

Основана през 1999 г. в Германия, Behr-Hella Thermocontrol GmbH е сред водещите в света компании за климатични системи и термоуправление в автомобилната индустрия. Основните продукти, които предлага, са панели и уреди за обслужване и управление на автомобилни климатични инсталации. Климатични сензори, контролери за въздух и PTC нагреватели за стъкла допълват портфолиото. BHTC покрива целия процес от продуктовия дизайн до производството на цялостната система за климатичен контрол. В този процес BHTC комбинира разнообразни сфери на опит – от софтуер, електроника и механика до всички технологии, необходими за разработката и производството на съществуващите и бъдещите оперативни и дисплейни елементи. В световен мащаб BHTC дава работа на над 2600 служители в държави като Германия, България, Финландия Мексико, Китай, Индия, Япония и САЩ.

Клиентите на BHTC са Audi, Behr, Bentley, BMW, Bugatti, Chrysler, DAF, Daimler, Daimler Commercial Vehicles, FAW-VW, Ford, Freightliner, GM, Lamborghini, Mack, Mahindra & Mahindra, Mahindra Renault, MAN, Mini, Navistar, Nissan, Paccar, Porsche, PSA, Renault, Renault Samsung, Renault камиони, SAIC, Seat, Skoda, Smart, Subros, S-GM, S-VW, Tata, Volkswagen, Volkswagen Търговски автомобили, Volvo, Volvo Камиони. Вижте повече на www.bhtc.com

EspressoNews