Нов магазин за спортни стоки отвори врати в Костинброд

1158 преглеждания

На 15 юли компанията за спортни стоки FLAIR открива своя първи магазин в град Костинброд.

Магазинът е франчайз и първи за собствениците Николай, Вилимира и Кирил Стефанови. Двамата братя са млади, находчиви костинбродчани, които заявиха, че с голямо удоволствие ще създават бизнес в града. Не случайно е и избраното място за магазин на FLAIR. Той се намира в локалното на Ломско шосе, посока София. 

FLAIR - Костинброд ще предлага голям избор от спортни облекла, обувки и екипировка. Костинбродчани и гостите на града могат да открият най-актуалното от света на спортa, именно в магазина за дрехи и обувки на Ломско шосе.

Емоцията от откриването бе споделена и с много приятели на двамата братя. А Вилимира се бе постарала да потопи своите гости в атмосферата на луксозния нов магазин с прекрасна украса, кетъринг и аниматор за децата. Събитието за семейство Стефанови започна с водосвет за здраве и успех, отслужен от отец Николай. На събитието присъства и кметът на община Костинброд - Трайко Младенов.

FLAIR е българска, иновативна и бързоразвиваща се компания, предлагаща широка гама висококачествени спортни облекла и аксесоари. А община Костинброд приветства всеки един малък, среден и голям бизнес в града и общината.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук
 
 
 
 

Тагове