Нов старт за Лъвовете, Стрелците да не взимат важни решения

533 преглеждания

Хороскоп за всички зодии за 6 януари

В понеделник се опитайте да планирате нещата. Прекалената чувствителност ще ви вреди, особено ако работата ви е свързана с общуване с много хора. Обърнете внимание на отношенията с представители на зодиакалните знаци Телец, Козирог или Дева. В понеделник ще ви потърсят приятели, които ще искат да споделят с вас неприятности от личния си живот, някой ще потърси помощ от вас, ще получите като изненада интересна информация, пари или печалба.

Овен

Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Днес е ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Все пак всички около Вас се чувстват прекрасно, а работата Ви носи удовлетворение. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Телец

Понеделник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Късметът е с Вас и в любовта. Понеделник Ви предоставя чудесни условия за успешно делово партньорство, за сключване на споразумения и за довършване на започнати дела. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Понеделник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Близнаци

Днешният ден ще блести с особен успех за Близнаците. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави.Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Днешният ден ще е доста благоприятен ден за осъществяване на материални сделки и за реализиране на финансови намерения ако сте предварително организирани.

Рак

Днес денят обещава да бъде просто забележителен. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Избегнете усложненията в работата ви, които могат да доведат до проблеми в отношенията и до провал на започнатите задачи. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Важно е да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Лъв

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Моментът е кризисен - насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Практичната Ви душа не може да стои спокойна, като знае колко много работа има да се върши. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Дева

Понеделник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Днес е време за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Бъдете принципни и докажете, че сте перфектни в работата си. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Везни

Днешният ден ще е силно активен. Не допускайте хора около Вас да пречат на работата ви, предпочитайте да действате самостоятелно. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Възможно е това да е един напрегнат ден: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Бъдете внимателни в действията си.

Скорпион

Понеделник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Скорпионите. Не проявявайте прекалена активност на работното място. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Грижете се добре за здравето си. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Обадете се на човека, на когото отдавна се каните - днес е денят Ви.

Стрелец

В понеделник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Понеделник е, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Някои от Вас сте концентрирани в работата си до такава степен, че едва ли забелязвате какво става наоколо. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера.

Козирог

Понеделник ще сблъска много от представителите на Козирог с нови преживявания. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, това може да стане. Навлизате в период, през който ще получите добри възможности за бизнеса си, както и за работата с финанси, за взимането на кредити. В понеделник обаче не предприемайте нови инициативи. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Понеделник е успешен ден в значителна степен за Козирозите. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви.

Водолей

Понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Не се обаждайте първи на любимите хора. Динамиката на деня ще повиши емоционалната Ви възбудимост, което може да се отрази благоприятно на отношенията и работата Ви. Това е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Риби

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и ще имате приятни изживявания. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. След като добиете базови познания бихте могли да промените сферата си на работа или да вършите две различни дейности едновременно. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Източник: 24novini.bg

Снимка: pixabay.com