Нов търговски център отвори врати в град Костинброд

1243 преглеждания

Търговски комплекс е разположен на ул. „Ломско шосе“

На 17 септември, нов търговски център отвори врати в град Костинброд. Търговски комплекс „Резонанс“ е разположен на ул. „Ломско шосе“ - част от най-ключовото кръгово движение в града, разпределящо към всички квартали и села в общината.

Хранителната верига ЦБА Коме с управители Мариян Петров и Даниела Георгиева и нова Аптека официално отвориха врати, като останалите търговски обекти ще заработят до края на месеца.

На откриването на търговския център „Резонанс“ в гр. Костинброд присъстваха кметът на община Костинброд Трайко Младенов, Председателят на ОбС-Костинброд д-р Атанас Тенев, зам.-кмета Александър Ненов, Борислав Борисов - кмет на село Петърч, арх. Веселин Клянев - главен архитект в община Костинброд, общински съветници и много жители от общината.

Литургия за здраве се отслужи от отец Дамян и Николай. След това управителят на търговски център „Резонанс“, управителят на ЦБА Коме и кметът на община Костинброд прерязаха лентата на новия хранителен магазин. 

На откриването се включиха и ученици от Професионална гимназия по ветеринарна медицина и селско стопанство „Св. Георги Победоносец“ с кетъринг за всички гости.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук