Новият кмет на Драговищица встъпи в длъжност

4359 преглеждания

Евгений Кирилов: „Ще направя всичко възможно да бъда най-успешният кмет на Драговищица!“

Ден, след като всички избрани кметове в община Костинброд положиха клетва, Евгений Кирилов встъпи в длъжност като кмет на село Драговищица. Той бе избран на балотаж, в неделя (5 ноември) с подкрепата на 55.77% от избирателите в костинбродското село. 

На 9 ноември в 10.00 ч. пред кметство Драговищица се събраха много жители на селото, кметът на община Костинброд – Трайко Младенов, неговият заместник – Александър Ненов, общинският съветник – Ябленка Трайкова, директорът на ДГ „Детелина“ – Румяна Аврамова, директорът на НУ „Отец Паисий“ – Юлияна Лозанова, секретарят на НЧ „Г.С. Раковски 1928“, представители на пенсионерски клуб „Извор“, семейството и приятели на новия кмет.

д

Водосвет за здраве и успешен старт отслужи отец Силуан от храм „Св. Николай Мирликийски“, с. Драговищица. След водосвета се състоя церемония по въвеждането на новия кмет в кабинета на кмета в сградата на кметство Драговищица с погача и мед. Кметът на село Драговищица – Евгений Кирилов благодари на всички присъстващи, че през този един месец, по време на предизборната кампания бяха до него. Той заяви: „Ще направя всичко възможно да бъда най-успешният кмет на село Драговищица!“.

д

д

д

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук