Новолуние и феноменалната му сила

305 преглеждания

Новолунието е времето, когато се подпомагат всички форми на растеж

На 13 декември, в 01:31 ч. настъпва Новолунието. Слънцето и Луната са в точен съвпад на 20 градуса  и 40 минути в знака на Стрелец. Новолунието се случва приблизително веднъж на всеки двадесет и девет и половина дни, когато орбитиращата Луна се подрежда на една линия със Слънцето във всеки от дванайсетте знака на зодиака.

Новолунието е времето, когато се подпомагат всички форми на растеж. Новата Луна е плодотворна за надеждни нови начинания. Желанието е наистина въпрос на взимане на решение за това, какво искаме да създадем и за изясняване на нашето намерение. Големият принос на астрологията към процеса на пожелаване е, че тя може да ни даде сигнал за тези "вълшебни моменти" предварително.

Желанията не винаги се осъществяват в пълен капацитет за приблизителния цикъл от двайсет и девет дни и половина между новолунията, но след като веднъж семената са засети, те ще поникнат в следващите месеци.

Напишете вашият списък с желания до осем часа от точния момент на новолунието! Но по принцип желанията могат да бъдат написани до 48 часа. Вярвайте в себе си. Продължавайте да повтаряте желанията във вашия списък, докато започнат да се осъществяват.

Записвайте вашите желания на ръка всеки месец. Поставете дата и запазете списъка с желанията.

Доверете се на усещането си за хармония, когато пишете тези желания точно в деня на новолунието.

Доверете се на самия процес, който става във вас. Вселената иска вие да бъдете щастливи. Ако едно желание не се сбъдне незабавно, продължавайте да го повтаряте или забележете каква неочаквана облага ще се появи на негово място.

Не правете пожелания за други хора. Това няма да подейства.

Правете пожелания, които променят Вашия подход към другите хора, на които искате да въздействате.

Вярвайте в себе си. Продължавайте да повтаряте желанията от вашия списък, докато не започнат да се сбъдват.

В коя сфера точно и по какъв начин ще се отрази индивидуално на всеки Новолунието, може да се види къде попада в личната му Натална карта - в кой дом /коя сфера от живота/ и дали има аспекти към планети.

Препоръчвам ви книгата „Астрология на новата Луна” от Жан Спилър. Там ще видите „примерни желания” и така ще може да формулирате правилно вашите желания.

Какво да си пожелаем, когато новата Луна  е в знака на Стрелец?

Стрелец управлява: Търсенето на истината, включващо: Религия. Молитва и висше направляване. Местата на богослужене. Искреност и честност. Директна комуникация.

Природния свят, включващ: Връзката с природата. Интуицията. Спокойствието на ума.

Свободата, включваща: Спонтанност. Авантюризъм. Добри очаквания. Изследователски дух. Пътувания в чужбина.

Закона, включващ: Адвокати. Етика. Морал. Съвест. Съдебни процедури.

Оптимизма, включващ: Вяра. Приятелство. Късмет. Щедър дух. Храброст.

Висшето образование, включващо. Колежи и университети. Философия. Търсене на отговори. Намиране на решения.

Небрежността, включваща: Преките пътища. Самодоволството. Правене на предположения. Крайности. Екстравагантност. Груба комуникация. Директни подходи.

По отношение възстановяване на здравето, стрелец управлява: Бедра. Черен дроб. Невралгия на седалищния нерв. Горната част на краката.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology 

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук