Обсъдиха публично проектобюджета на община Костинброд за 2020 г.

645 преглеждания

Публичното обсъждане на проектобюджета на община Костинброд за 2020 г. се проведе на 21 януари, в малкия салон на НЧ „Иван Вазов-1947” в града. То се организира за шестнадесети пореден път, съгласно промените в Закона за местното самоуправление и местната администрация, Закона за общинските бюджети и Закона за публичните финанси, публичното обсъждане и е въведено като задължителен етап при формиране, изпълнение и отчитане на бюджета.

Проектобюджетът бе представен от Анита Кръстанова - директор на дирекция „ФСД” и главен счетоводител на община Костинброд, в присъствието на кмета на община Костинброд Трайко Младенов, д-р Атанас Тенев - председател на ОбС-Костинброд, заместник-кметовете инж. Габриела Трайкова и инж. Теодора Гогова, общински съветници, директори на центрове, кметове на населени места, кметски наместници и граждани на община Костинброд.

Всички граждани, които се интересуват как и за какво ще се изразходват общинските средства, могат да разгледате подробно проектобюджета на официалния сайт на Община Костинброд.

EspressoNews

Снимки: Община Костинброд