Община Годеч набира персонал и потребители за патронажната грижа за възрастни хора и лица с увреждания

1059 преглеждания

Съгласно допълнително споразумение по проекта, до края на годината ще бъдат назначени 10 домашни помощници на 4-часов работен ден

Община Годеч набира персонал и потребители за изпълнение на дейностите по проекта.

Съгласно допълнително споразумение по проекта, във връзка с въведеното извънредно положение, до края на годината ще бъдат назначени 10 домашни помощници на 4-часов работен ден. Те ще се грижат за 35 нуждаещи се.

В момента по изпълнявания проект работят 3-ма социални работника и 1 медицинска сестра, които обслужват 32 души.

Наетият персонал в рамките на изпълнение на дейността ще доставя хранителни продукти, лекарства и продукти от първа необходимост на нуждаещите се, които са закупени със средства на потребителите. Хората в нужда ще получат съдействие и в заплащане на битовите им сметки или в заявяване и получаване на неотложни административни услуги.

Желаещите да работят като домашни помощници трябва да подадат необходимите документи в сградата на Общинска администрация.

Заявки от кандидати за включване в дейностите ще се приемат на обявения от община Годеч „горещ” телефон - 0893021010; на място в сградата на Общинска администрация; на място или по телефон в кметствата и населените места на територията на общината.

Повече научете ТУК.

Източник: Община Годеч, снимка: pixabay

Малките фактори определят цялостното развитие на туризма в Годеч
Разбоишкият манастир - мистериозно и свято място

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук